reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
wrocilam z ktg, zadnych skurczykow nie wykryto, choc to podobno jeszcze o niczym nie swiadczy ;D
a wrzesien mi sie tak podoba na rodzenie
pazdziernik juz mniej
karolinka ja sie nastawiam jeszcze na dobry miesiac i jestem przekonana, ze Ty juz napewno bedziesz wtedy miala mala w ramionach

Melanie Ty to masz reke do fajnych ciuszkow ;D
a jak jest dostawa nowego towaru i wszyscy sie pchaja to sobie napewno swietnie radzisz ;D
Aniulka na razie korzystam z jedzenia jakiego tylko dopadne ;D
po porcji winogron ide sobie lodow czekoladowych spozyc ;D

A u mnie na KTG skurczów nima :p jakies malutkie tylko :p
Zakupki mi równiez się udały kupiłam sobie bluzę ESPIRYT i bluzeczkę na pszyszłe lato Vero Moda zapłaciłam za to 12.50 ;D a Kubuniowi kupiłam spodnie ogrodniczki dżinsowe ::)
Ja mam sie teraz zgłosic na KTG dopiero w dniu porodu czyli 17.09 bo tak mam w karcie według ostatniej miesiączki ::) bo na suwaczku u mnie jest termin na 24.09 a to według pierwszego USG ale ja wolę pierwszą opcję ;)

Melanie myslalam, ze to taki pierwszy sort z pierwszego dnia towaru
u nas takie ciuszki to chyba sa tylko w pierwszym dniu nowego towaru,
ludzie sie wtedy tlocza przed otwarciem w kolejce przed sklepem, a potem w kolejce do kasy
raz weszlam w takim momencie, ze muchy by nie wcisnal, kobiety przy dzieciecych sobie ciuszki wyrywaly, a zaduch byl taki, ze zaraz wyszlam, bo jakby mnie nie stratowali to padlabym z braku tlenu ;D

Ineczka pisze:
Melanie myslalam, ze to taki pierwszy sort z pierwszego dnia towaru
u nas takie ciuszki to chyba sa tylko w pierwszym dniu nowego towaru,
ludzie sie wtedy tlocza przed otwarciem w kolejce przed sklepem, a potem w kolejce do kasy
raz weszlam w takim momencie, ze muchy by nie wcisnal, kobiety przy dzieciecych sobie ciuszki wyrywaly, a zaduch byl taki, ze zaraz wyszlam, bo jakby mnie nie stratowali to padlabym z braku tlenu ;D

nieeee no aż taką desperatką nie jestem :D

ale koto wie? Może bliżej terminu zafunduję sobie taką konkurencję sportową w celu wywołanie porodu ;D

No to poszalałyśmy dzisiaj w lumpirniach. ;D ;D

karolinka to pewnie dlatego masz takiego doła, że lekarz wróżył Ci juz poród z miesiąc temu a Ty nadal nierozdwojona. Pociesz sie ze jeszcze najwyżej 10 dni i wyjmą Ci Julkę jak nie będzie chciała wyjść. A my do terminu mamy jeszcze ponad dwa tygodnie. Jakbysmy miały jeszcze przenosic, to sobie policz.... i kto tu ma lepiej?? ;)

reklama
Do góry