reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Cześć Baby!! :laugh:

Wy nie możecie dospać czy co, ze już o 7 rano forum okupujecie??? ;)

Ja gdybym nie musiała do przedszkola zasuwać jeszcze bym chrapała ;D ;D

Temat czop dalej na fali hihih. Mi tam też coś wylatuje ale sama nie wiem co. Nie są to chyba jesnak żadne meduzy ani gluty ;D ;D ;D.

Joanka jak rodziłas Majkę to nie miałaś czopa?? Mi odszedł w trakcie porodu dopiero i był lekko różowy.

Dobrze, że przypomniałyście mi o M jak miłość bo to praktycznie jedyny serial jaki oglądam systematycznie i nałogowo ;D ;D Godzina emisji ta sama???

Zastanawiam się co mam dzisiaj robić.... sprzątać nie mogę bo mąż po nocce śpi, mały w przedszkolu.... chyba zrobię rundkę po lumpeksach ;)

fajna pogoda dzisaj. Miłego dnia mamuśki i brzuchatki. Która dzisiaj się rozdwaja???

reklama
Jak zauważyłyście ja zawsze rano wpadam ;D
Mój męzuś wstaje do pracy a ja znim zrobić mu kawusie,kanapeczki i dać buzi na drogę potem zazwyczaj jeszcze się kładę ale dziś na to KTG uderzam więc już nie poszłam spać ::)

Ja nie ogladam MjM
z mężem jesteśmy fanami tylko jednego serialu "Na Wspólnej" ;D

Ja też właśnie myślałam o tym czy się nie przelecieć do lumpeksu ale tylko do jednego
drugi zostawię sobie na jutro ;)

Ja mam zero glutów, zero wszystkiego jeśli chodzi o zwiastuny porodowe :p
eeeee tam...
narazie kombinuję co by tu zjadać, czyli wykorzystuje jeszcze ten okres ciąży na obżarstwo
oczywiście jakościowe a nie ilościowe ;D

Ja i tak ostatnio mam problemy ze snem w nocy i nad ranem boli mnie brzuch bo ten siłacz mi sie tam przewala z boku na bok ;D
To ja może po badaniu też sie przelecę na lumpy ;D
A ja idę na jakość i na ilość spożywanych produktów ;D

To zależy o której się chodzi spać
ja np chodzę koło północy albo koło 1

czyli wsystko w normie - sikamy pdobnie ;D ;D ;D

reklama
O północy lub koło pierwszej to ja mam pierwsze siku potem drugie koło trzeciej no i trzecie koło piatej to tyle z mojego nocnego siusiania ;D

Do góry