reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniula,Joanka mi też przyślijcie ja też chcę wiedzieć wszystko na bieżąco ::) :)
Karolina to ty juz pewnie jak na szpilkach chociaz ja od tygodnia też hihi ;D to mówisz że ci będą wywoływać.

reklama
Kangurki Ty masz fałde...a ja mam oponę jeszcze ;) ;) ;)

Izis ja wiem ze denerwowanie sie nie ma sensu, bo jużż miałam okres nerwówki po odstawieniu leków...wtedy to rzeczywiście jak na szpilkach...ale odetchnęłam troche i sie uspokoiłam...będzie co ma być...a ze ja i tak na cesarke jestem "zapisana", to mi ją moga później zrobić jak nawet nie będe miała żadnych oznak porodu, chociaz moja gin powiedziałą ze lepiej żeby poród sie zaczął bo organizm jest przygotowany... chociaż nie wiem czy ma racje ??? Ona wychodzi z założenia ze każda kobieta musi swoje poczuć...żeby nie mówiła że poród to łatwa sprawa ;) ;)
...wydaje mi sie ze mój organizm już jest gotowy bo mleczarnie pracują...mleko leje sie z cyców...mogła bym odciagać i sprzedawać na sery :):)...jak czasami mężulek niechcący naciśnie w nocy na cyca to musze sie przebierać bo cała obklejona jestem ;D ;D...mam nadzieje ze jak nam sie Dzidzia urodzi to produkcja sie nie zatrzyma :):)

...a czytałam Wasze posty na temat czopów...wiec mi juz dawno odszedł... a jak byłam na badaniu u gin (19.08) to powiedziała, ze jestem rozwarta i gotowa i ze ujście drożne...wiec mam tylko czekać...czekam, czekam, a tu nic sie nie zaczyna...

ale wcale sie nie denerwuje...najwyżej urodze dziecko, które odrazu będzie umiało chodzić, mówic i ogólnie będzie prawie dorosłe ;) ;)

Kangurki ciesz sie że masz Maksia...

czytałam że to prawdziwy Aniołek...podziwiam i zazdroszcze...
Przesyłam całuski dla Maluszka od Cioci Karoliny :-* :-* :-* :-* :-*

a fałdką sie nie przejmuj...ja myśle ze zniknie nawet nie zauwazysz kiedy :):)

...ja bym tak chciała żeby moje kilogramy juz zaczęły znikać :):), bo troche mi wstyd ze rozpasłam sie jak świnka... no i nogi powoli zawodzą...

Dzieki dziewczyny za numery ja wam wysłałam chyba dotarły?
Karolina toś mnie pocieszyła tym czopem że to potem jeszcze aż tyle mozna czekać ::)
A moje mleczarnie nie pracuja tak obficie czy to żle ???

Aniulka pisze:
Melanie jak prawdziwy instruktor trener, przygotowana na maxsa. ;D ;D

chyba Cię zawiode
działałam jak zawsze
czysta improwizacja ;D

Izis co do pokarmu, to ja też jeszcze nie mam
miałam tylko minimalne zwiastuny ;D

Nie zawiodlas mnie Melanie.

Obojętnie czy improwizujesz czy nie, zawsze jesteś orginalna i dowcipna. widać że nie głupia z Ciebie baba

reklama
Do góry