reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Anik trzymaj się aby jak najszybciej i jak najmniej boleśniej!!!!!
Właśnie ja czekam na takie różowe upławy. Bo ostatnio wyczytałam, że te brązowe to taka zmyłka i one muszą się zaróżowić aby oznaczało to rozpoczęcie akcji porodowej.

reklama
No właśnie ja przed sekundą o tym czytałam że upławy maja być różowe kurcze najgorsze to czekanie....
Niektóre z nienacka bez żadnych objawów dostaja skurczy i rodza a niektóre książkowo muszą przejśc wszystkie etapy.......wolałabym tak nagle ::)

Witam Panie 1 września !!!

Oficjalnie otwieram sezon na wrześniowe rodzenie ;D
Proszę sie nie pchać, każda z Pań urodzi ;D
...mam nadzieję, że wszystkie zakończymy porody z dniem 30 września

życzę wielu wspaniałych wrażeń i niezapomnianych przeżyć
;D ;D ;D

Ja zdecydowanie też wolałabym taką szybka niespodziankę. A nie teraz dopatruję się u siebie wszystkiego albo też i niczego.

Melani serdecznie dziękujemy za otwarcie sezonu porodowego. Kolejka się ustawi sama....zapewne nic nie będziemy miałyu w tej sprawie do powiedzenia ;D
Ale byłoby największym szczęściem, aby każda z nas wyrobiła się w wyznaczonym terminie!

reklama
jednocześnie informujemy, że nasz sezon będzie obfitował w rozmaite atrakcje sportowe:

- bieganie po schodach aż do wywołania skurczy porodowych
- rajdy samochodowe polnymi drogami (lub ulicami naszych miast, bo nie wiele sie różnią od polnych dróg ;D)
- długodystansowe mycie podłóg i okien
- oraz maraton stresowy, czyli psychologiczna próba przywołania skurczy
- oraz inne konkurencje, które zostaną zgłoszone do dnia ostatniego naszego sezonu tj 30 września ;D u kierownika turnusu

proszę się zaopatrzyć w stroje sportowe
butelki z napojami
i odpowiedni sprzęt sportowy

Zawodniczki startujące bez przygotowania z sąsiednich turnusów, proszone są o wpisanie sie na listę w odpowiednim dziale ;D

Do góry