reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Masz racje Blanuś około 8 rano pisała, że leci do szpitala. To prawie 14 godzin temu. Miejmy nadziję, że tylko zapomniała napisać sms a maluszka już ściska od kilku godzin :)

reklama
Chyba że ją wzięli jednak na cc bo Melanie pisała, że mala wypięła sie na Blanus i siedzi na pupie... jak oni chcą żeby ta biedulka rodziła sama???

Własnie też chciałam się pożegnać...

Spokojnej nocki życze wszystkim ze skurczykami i bez.... Rano poczytam czy mamy nowe dzieciaczki wrześniowe.

Ok. Jestem trochę mondrzejsza - te kłucia - dziewczyny z forum na gazeta.pl napisały że to szyjka się rozwiera. Poza tym - śluz zrobił się czerwony (ściślej różowy ) no więc to CZOP. Poza tym mam regularne skurcze co 4 min.
Jak mnie jutro nie będzie to wiecie gdzie jestem :)
Pozdr.
a

reklama
Wiemy.wiemy ;D
Teraz co noc będzie któras szła albo parami zobaczymu jeszcze jak Winia....
To dzis które na ochotnika? ;D
Ciekawe jak Blanus czy musiała rodzic naturalnie(ale jak myslalam że posladkowe ulożenie to tylko cc) czy cesarka?
Ja mieszkam na piatym pietrze i postanawiam że z psem dziś caly czas na piechotke będę zasuwać ;)

Do góry