reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
A ja dziś zorganizowałam nam dzień rozpusty - obiad w Sfinksie, potem lody w McDonalds. Teraz zastanawiam się ile lewatyw to mnie będzie kosztowało - jakby coś się zaczęło dziać.
Pozdr
a

Hej dziewczyny!!! Wpadam jak torpeda bo mam tyle roboty że nie mam czasu nawet siąść i popatrzeć na tv :p.Wczoraj byłam u lekarza i musze przez dwa tygodnie brac Scopolan bo tez mam skurcze.Szyjki juz połowy nie mam i tez nie wiadomo czy dopnosz :p.Juz bym chciała miec to za sobą.Z tego co poczytałam troszke to dzije sie u nas dzieje.... ;D.Rozrodziły się wrześnióweczki :laugh: Ja mam nadzieje że zdąrze jeszcze mała poprowadzic z tydzien do szkoły i moge rodzić.A przeprowadze sie najwyżej po porodzie.Juz niewiele zostało ale jeszcze...Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i gorąco całuje.Sorki że tak jak wichura wpadłam.Może przez weekend będe troszke więcej czasu miała bo mój mąż ma na druga zmiane a teściowie wyjeżdżaja,tak że po południu bede.To na razie papa. :-* :-* :-*

Anik miej się na baczności  ;) Ja pamiętam, że z niedzieli na poniedziałek (z 24.07 na 25.07) śniło mi się, że urodziłam wcześniej. I pamiętam ten sen tak dokładnie...
Karmiłam w nim piersią małego, potem biegałam po sklepach za wózkiem, nosidełkiem, bo byłam kompletnie nieprzygotowana. Był taki wyrazisty ten sen jak rzadko kiedy. Nawet zaraz po przebudzeniu opowiedziałam go mężowi. No i co?? Za dwa dni urodziłam (27.07) :)

reklama
Ja dzisiaj też sobie pofolgowałam - na obiad zafundowałam sobie kopytka z takim gulaszem mocno pikantnym. Miałam nadzieję, że to mała przekona do wyjścua na zewnątrz. Ale nici z tego. Siedzi twardo i kopie matę za karę po żebrach. ;D

Do góry