reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

emerytki maja jak widac najmniej czasu:)
moja tesciowa jest tez daleka od idealu...
a nawet blizej jej w druga strone:p
dlatego teraz odwiedzimy ja jak Maks zacznie chodzic:D ;D

reklama
Moja też wnuków nie bawi. Starszy chodzi do przedszkola, a młodszego będę wozić do mojej mamy w dni kiedy pójdę do pracy. No i faktem mojej ciązy tez nie była zachwycona... przyzwyczaiła się do tej myśli ale chyba najszczęśliwsza nie jest. Ale siedzi cicho i nic nie mówi

Dobrze, że została mi moja kochana niezawodna mama - ona będzie bawić małą aż się pali do tego :)
a teściowa jak będzie chciała zobaczyć wnuczkę będzie musiała się do mnie pofatygować :)

Moja mama chociaż nie jest najzdrowsza juz nie może sie doczekac kiedy będzie mogła bawić wnusia. Ostatnio jak liczyłyśmy na ile dni będę go podsyłać do niej to była zawiedziona, ze na tak mało...

I może ktoś o nas też tak powie jak my o swoich :D :D :D
Ja obiecuję, że będę się strała być dobrą teściową ;D ;D ;D ;D

jak ja bede taka jak moja mama to raczej nic fajnego:p
ja tam ja bardzo lubie, ale moj maz twierdzi ze jest wredna (o swojej mamie mowi gorsze rzeczy:p)
ja i tak juz jestem wredna ;D

Jesli ja bede taka jak moja mama - to będę super ona uwielbia swojego zięcia jedyna wada to, że ciągle chciałaby go karmić ;D ;D

reklama
A ja bym chciała byc taka jak moja mama.

I bardzo bym chciała żeby moje dzieci nie musiały mieszkać jako dorośli ludzie z mamami ani z teściowymi

Do góry