reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
No czekamy Aneta K! Ile masz latek?Nie ma czego sie krepowac kazda z nas wybiera swoj czas na rodzicielstwo, obojetnie czy to 15 czy 40 lat wiec wal!

czesc, ciesze sie, że moge poczytac kogoś kto ma termin na koniec września
my spodziewamy sie 28 :), to nasza pierwsza ciąża i Anetko też nie jestem pierwszej młodości :)
pozdrowionka!

Cześć Ineczka! ;D
Jak nie pierwszej, to której? ;D
Pewnie masz trzydziesci latek z małym ogonkiem, zgadłam?

Anetko, no my tu czekamy na Ciebie. ;D

Ines odezwij sie już, bo sie niepokoję.

Czesc Ineczka! Milo ze jestes.Mamy podobny czas porodu:)Chcialabym Cie o cos zapytac jesli moge.Czujesz juz ruchy dzidziusia.Bo mi cos tam plumka czasami i sama nie wiem czy to juz to czy jeszcze nie.W pierwszej ciazy bylam szczuplejsza:) i czulam ruchy juz w 16 tyg. a teraz nic i nic.Bylam u lekarza 5 kwietnia i powiedzial ze wszystko jest niby ok ale usg mi nie robil i troche sie niepokoje.Jak tam u ciebie z odczuciami bo sama juz nie wiem co o tym muslec :( Narazie papa. Hej Anik fajne imie:Filip.Ja marze o synku bo corke juz mam.Ma teraz 7 lat.Jak moje marzenie sie spelni to bede miala Krystianka ,oczywiscie jak bedzie dziewczynka to tez sie nie pogniewam byleby byla zdrowa no i bedzie tansze chowanie bo po pierwszej mam worki ciuszkow:)

Beacia, ja czuje wyrazne plumkanie od ok 2 tygodni, tak jakby maluszek pobudzal nozkami moje jelitka, to moja 1 ciaza, wiec i pierwsze doswiadczenia, ale kolezanki tez takie wlasnie mialy odczucia ;D

dzisiaj pierwszy raz widzialam cylk o poradach i cwiczeniach dla ciezarowek na Polsat zdrowie i uroda o 12tej, troche smutno, ze to trwa tylko 5 minut,
ciekawa jestem od jak dawna to leci i czy sa powtorki, bo bede sobie nagrywac i postaram sie pocwiczyc,
mam nadzieje, ze nowy cylk na TVN Style od nastepnego poniedziałku bedzie miał co najmniej 30 minut

mada pisze:
witam! kilka dni temu byłam u ginekologa i potwierdził moje przypuszczenia - jestem w ciąży! To była niespodzianka i początkowo trochę się martwiłam, ale jak zobaczyłam na USG maleńki pikający punkcik (serduszko) to popłakałam się z wrażenia. Mój dzidziuś ma 7mm i urodzi się 1 września. To będzie moje pierwsze dziecko, więc z uwagą  czytam wszystko co dotyczy ciąży... To takie dziwne...
witaj ja mam termin na 4 wrzesnia i tez czytam wszystko co jest na temat ciazy juz pewnie przyzwyczailas sie do tej mysli jest cudownie to tez moje pierwsze dziecko tak sie nie moge doczekac to chłopiec

reklama
cześć dziewczyny!
witam nowe wrześniówki i gratuluję :)
Ineczka - a w jakie dni i o której ten program w tvn style?
Aniku, imię Filip bardzo ładne, Ryszard już troszkę mniej mi się podoba, ale przecież to drugie imię więc nie będzie raczej używane. Domyslam się że Rysiu to po jakimś dziadku? :)
Melanie, moja córcia dała o sobie znać w czwartek, czyli 14.04 - czyli zgodnie z tym co dziewczyny mówiły - równo 5 miesięcy później będę rodzić. Czyli nowy termin podany przez gina na podst. usg - 15 wrzesień robi się coraz bardziej realny.
Ale kiedy tak naprawdę ona sobie postanowi to wyjdzie, nie będę na siłę jej trzymała ;)
Ja czuję się bardzo dobrze, pogoda mi służy, nawet bóle brzusia przeszły, no może czasami jeszcze zaboli, ale nie wiem czy to nie przypadkiem dzidzia czegoś tam nie kopie ;)
Wróciłam dziś od dentysty, wyleczyłam sobie już dwa ząbki, została mi jeszcze jedna mała dziurka. Wolę teraz wyleczyć nawet drobne ubytki niż później - latem z wielkim brzuchem się stresować i pocić na fotelu ;) Wystarczą mi wizyty na innym fotelu ;) Pani dentyska powiedziała mi że od 6 miesiąca powinnam brać jakieś tabletki z fluorem na wzmocnienie swoich i dzidzi ząbków. Słyszałyście coś o tym?
Pozdrawiam , pa!

Do góry