reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
haj:)zaczne nadrabiac powoli zaleglosci:)mamy juz malego w domu i w koncu moge byc z nim caly czas...jest grzeczny jak aniolek-budzi sie co 3 godziny i nawet nie placze tylko tak po cichutki steka:D a w nocy jak zasnie to przesypia cale 6 godzin tak ze nawet my z damianem nie jestesmy az tak bardzo padnieci:)wspolczuje wam tych brzuchow-ja czuje sie znacznie lepiej 15 kg lzejsza:) ale jakos nie moge do wagi dawnej wrocic, zostalo mi 5 kg-niby nic, a jednak...3majcie sie 2in1 ;D

Gabi nic się nie martw, bo cesarka też ma dobre strony. Ja dowiem się za tydzień co mnie czeka. A skoro masz taką wąziutką miednicę to lepiej jak małego wyjmą bo nie będziesz cierpiała ani Ty ani maluch.

Kangurki super wiadomość. Gratulacje. Fajnie, że malutki jest taki grzeczny... no i zazdroszczę Ci że jesteś już taka szczuplutka. Ja już też chce!!!!!

melanie lecę oglądać fotki ;)

A ja dzisiaj widziałam małą Zośkę. Fajna kluseczka z niej. Jest bardzo grzeczna, wcale nie płacze, ładnie je a jak ją koleżanka do piersi przystawiła to ja poczułam jak mi pokarm nachodzi.... chyba jestem już gotowa. Ciekawe czy z karmieniem pójdzie mi tak gładko jak jej. Aż jej zazdroszczę.

KANGURKI świetnie że synek jest już z wami w domku zawsze inaczej niż w szpitalu i że się ładnie rozwija ;)

Czesc Kobietki!

Sorki, ze sie nie odzywalam, ale mialam tak kiepski nastroj w ten weekend, ze chyba komputer to wyczul i nawet nie moglam sie polaczyc z internetem.
Bede musiala nadgonic, co napisalyscie, a na razie WITAM NOWE WRZESNIOWKI :)
fajnie, ze chociaz juz tak niewiele do konca zostalo nasza liczba wciaz rosnie ;)

Dzis bylam na USG, corcia znowu siedzi na pupci i coraz mniejsze prawdopodobienstwo, ze sie obroci ::) ::)
no, ale podobno wszystko mozliwe, wiec kto wie?
na razie zmniejszylam dawke fenoterolu i kurcze sie non-stop!
przygotowalam sie jednak i torba (nie liczac szlafroka) spakowana!!!

:) dzis ucze mezusia prasowac!
a jutro pojde do swojej ginekolog - niech mnie wreszcie oswieci, czy bedzie ta cesarka, czy nie? :)

no, i musze jeszcze popracowac, bo nic mi nie ubywa tej roboty
ale potem na pewno jeszcze zajrze!

wielkie buziaki
b.

Dobrze, że piszesz
jak zwykle zresztą :)

Ja byłam dzisiaj z koleżanką w mieście i kupiłyśmy dla innej - (tej co idziemy do niej w piatek na panieński) koszulkę na noc poślubną ;) ;D
ładna rzecz i będzie pasowała na tą naszą elegantkę

połaziłam troszkę, ugotowałam obiad i normalnie wymiękam :p
duszno i paskudno :p

a zaraz muszę lecieć do makro ale później sobie odpocznę
dzisiejsze dawka prasowania chyba zostanie przeniesiona na jutro - to już ostatnia "porcja"

...a dla siebie koszuli do porodu ciągle nie mam :p

Melanie ;D
ja kupilam pizamke i koszule - ale juz do karmienia :)

dzis nie mam sily lazic :( jakos tak duszno (paszno i durno) ;)

nie wiem jak Wy, Kobietki, ale im blizej konca tym wiekszy nerwus sie ze mnie robi... wscieka mnie wszystko i w makabrycznym tempie...
regularnie juz zbieraja opier... koledzy mezusia :)
i z gory uprzedzam znajomych, zeby wybili sobie z glowy odwiedziny - przynajmniej przez pierwsze dwa tyg.
sama sie czasem za glowe lapie, jaka ze mnie potwora wylazi... i czy mi to przejdzie? ::)

Melanie, a moze nie prasuj jeszcze ciuszkow na rozmiar 68-72... w koncu i tak sie pogniota w szufladzie ;)

zaraz zaktualizuje dane rozmiarowe swojej coruni w "jak rosna" ;)

a tak w ogole, co myslicie, Wrzesnioweczki, zeby zrobic galerie naszych Maluszkow taka, jak Lipcowki... na poczatku bylaby lista, kto i kiedy przyszedl na swiat, a pod spodem bysmy wklejaly zdjatka... zeby mozna bylo ogladac buziaki, a komentowac na watku wrzesniowym... byloby mniej przewalania stron... w koncu wszystkie bedziemy mialy i sliczne i slodkie dzieciaczki ;D ;D ;D

reklama
Do góry