reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

hej Dziewczyny. Czemu to wszystko musi tak długo trwać? Wszystko już mam przygotowane, wyprane, wyprasowane, poukładane, a tu jeszcze prawie miesiąc czekania. Już nawet Mały czuję że się niepokoi i chce wyjść z ciasnego brzucha. Strasznie mnie kopie. Też to macie, aż brzuch mnie boli od środka i muszę chodzić po pokoju, żeby się uspokoił. Wystawia nóżki i rączki jakby się chciał przekonać czy mama nie jest z gumy.
W sobotę byliśmy ostatni raz w hurtowni dziecięcej po nasz ostatni zakup - materacyk do łóżeczka. Kupiliśmy kokosowo-gryczany z pianką pośrodku, całkiem fajny. JUż wszystko przygotowane, teraz tylko czekam.

reklama
Melanie powiedz tej babie wprost że mogłaby ruszyć się i od czasu do czasu zrobic coś w domu, skoro tu mieszka.

Marta pozdrów siostrę. Rozumiem, że nie masz czasu wpadać na forum. ;)

Grooha teraz to dopiero będzie Ci się ciągnąć czas jak juz masz wszystko na ostatni guzik zapięte ;D

A ja się spakuję na początku września :p :p

Aniulka racja! Już nie ma co robić, teraz zrobię sobie wycieczkę po wrocławskich szpitalach i dużo czytam o porodzie, ale to mało zmienia bo i tak bardzo się boję.

Tylko nie zaczynaj czerwonych niteczek przyszywać do ubranek ;D ;D ;D

Nie bój się, będzie dobrze.. przeżyjemy ;) ;) Ja nie mam co zwiedzać bo u mnie jeden szpital ;D

Teraz zaczynam zwiedzać młode mamusie bo jutro idę do jednej koleżanki, która urodziła 3 sierpnia a później odwiedzę drugą która urodziła 13 sierpnia. ;D Jak zobacze te małe szkraby to też nie będę mogła się doczekać swojego. A jak za tydzień odwiedzę doktorka to może już coś będę wiedziała na temat mojego sposobu rodzenia i może jakiś ewentualny termin... wtedy pewnie zacznę się bać ;D ;D

Poradźcie dziewczyny co kupic dla takich bobasów? tylko nie mówcie że ciuszki bo one mają tysiąc razy więcej lumpków ode mnie!

Co do przesądów to w nic nie wierzę, ani czarne koty ani czerwone niteczki (chociaż z nudów, żeby zająć ręce.... ;D).
Aniulka pomyś co sama chciałabyś dostać przy tej okazji, może ładną ramkę na zdjęcie nowego członka rodziny, albo jakieś śmiieszną drobnostkę dla dzidzi np. skarpeteczki w śmieszny wzorek. Ja koleżance kupiłam kiedyś takiego aniołka, żeby go mogła powiesić nad łóżeczkiem swojego bobasa i wisi do tej pory, a to było już parę lat temu. ::)

Jeszcze muszę coś dla tej drugiej kupić. Jej aniołka nie kupie bo oni mają wypasiony sklep z upominkami, w którym jest pełno aniołków więc sama rozumiesz....Tu będzie duuuuży problem

reklama
Do góry