czesc Dziewczyny ;D
Aniulka przekaz i ode mnie gratulacje dla kolezanki, ;D
mam straszne zaleglosci, a pisalyscie o wielu rzeczach, widze, ze przygotowania w pelni
Melanie naprawde masz bardzo duuuzo ciuszkow, ze tez sie jeszcze mieszcza w tej komodzie ;D ale od czego jeszcze garderoba... 12 pralek do wyprania i wyprasowania to nie niemalo pracy
Witam nowa forumowiczke
Winie, mam nadzieje, ze milo spedzisz czas na BB ;D
Marta co do karmirnia piersia to mam nadzieje, ze przeslesz mi telepatycznie troche Twoich doswiadczen i mi sie tez uda, bardzo bym chciala ;D
w sobote bylismy na slubie i weselu kolezanki meza, bylo bardzo fajnie, przyjecie zorganizowali w takim osrodku sportowym, ale terminy to tam trzeba rezerwowac rok wczesniej i to nawet na czwartki i niedziele ludzie sluby ustalaja, zeby tam sie bawic (w glowie sie nie miesci, zwlaszcza, ze wydawalo by sie, ze to taki sobie lokal),
bylo duzo zieleni, alejek i miejsca do wietrzenia, wiec porobilismy sobie troche fotek, ale wyszlam na nich jak klocek, postaram sie cos wybrac najbardziej estetycznego ;D
jezeli chodzi o kosciol to mlodzi mieli pecha, bo trwa tam remont na calego i nawet nie mogli srodkiem przejsc do oltarza
malo co sie nie wywalilam na jakies deski, ale maz mnie w pore zlapal - najadlam sie tylko strachu ;D
napatrzylam sie na piekne laseczki w gorsecikowych kreacjach i dostalam chciejstwa, zeby juz wygladac tak jak przed ciaza, jeszcze tylko pare tygodni i praca nad soba ;D
jednak moglam sobie pozwolic na sprobowanie kazdej z potraw, bralismy z mezem na spolke, bo nie wyrobilibysmy, tyle tego bylo ;D
ciasta byly bardzo delikatne i tez wiele sprobowalam, ale na wszystkie nie starczylo miejsca w moim wieelkim brzuszku
w celach regeneracji wybralismy sie poobserwowac niebo
ten osrotek byl gleboko w lesie, wiec swiatla miast nie zaklocaly widoku nieba i ogladalismy droge mleczna, gdzies ok 2 w nocy posypalo sie kilka gwiazd, wiec pozostalo tylko myslenie o zyczeniach ;D
teraz musze odespac, wiec zycze Wam milego popolodnia ;D