reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Blanus no to super!! Ja też wcale nie puchnę, nawet w upały! Z Kubą na końcu musiałam zdjąć obrączkę a teraz mam nawet jakby lekko luźniejszą ;D ;D

A ja po cesarce jak mnie przywieźli do mojego pokoju to mój Kubulek już tam na mnie czekał ;) ale przy łóżku jest interkom i w każdej chwili można wezwać położną. Mówię tu o pojedynczych salach po porodzie rodzinnym. a jak jest na oddziale to nie wiem ;)

A ja mam równo 7 dni więcej ;D ;D

Ale tak sobie po cichu myślę że do 10 będę mieć synka już przy sobie. Decyzja o cesarce zostanie podjęta po następnym usg, czyli 23 sierpnia i tak sobie myślę że jeśli będzie to w 38 tygodniu wyląduję w szpitalu ::)

bardzo pomyslowo z tym interkomem... podoba mi sie :)

jak bylam teraz na wizycie to okazalo sie, ze Arisa sie przekrecila i jest juz glowka w dol ;)
ale najlepsze w tym jest to, ze przekrecila sie w nocy przed wizyta  ;D
ciekawe co wyjdzie na USG w srode? bo teraz mam wrazenie, ze zmienia pozycje przynajmniej raz dziennie ;)

Aniullka ja tez licze, ze jak odstawie fenoterol, to nam Arisa zrobi prezent na 10 rocznice i pojawi sie 24 sierpnia (rocznice mamy 23-go, a wiec nastepnego dnia byloby suuuuper) ;D ;D

No moja wiercipięta też co chwilę inaczej leży ale cały czas głową do góry. pod żebrami głowę schował i chyba tak mu dobrze, a ja przez to muszę wyprostowana jak struna siedzieć bo inaczej pukam mu żebrami o główkę ;D ;D

hihihi to czasem połowa będzie zaliczała się do lipcówek, część do sierpniówek, a na wrześniówkach kto zostanie??????

jaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!! ;D

Blanus dzisiaj myslałam o Tobie ;D

fajnie ze jestes
i ze jestes w super formie

mi puchnie lewa łapka w nocy i paluszkszami za bardzo nie mogę ruszac bo mnie stawy bolą ale to szybko mija
Aniulka a grooha chyba nie porównywała tylko w tym sklepie sprzedają to i to
ale jaja ;D

aaa no, i pani doktor powiedziala, ze szyjka mieciutka - bardzo mnie tym ucieszyla ;)

najlepsze bedzie, jak sie nastawie na sierpien, a potem urodze dwa tyg. po terminie czyli pod koniec wrzesnia  :p ::)  ;D
w koncu wszytko moze sie zdarzyc ;)

Melanie buziak-slodziak dla Ciebie :)
strrrrasznie mi sie spodobal Wasz pokoj po remoncie, piekne zestawienie kolorkow i super wykonanie - slowa uznania dla Twojego meza :0

podobo na bol reki taki w nadgarstku (to sie jakos fachowo nazywa) pomaga masowanie i opaska uciskowa...
ale jak Ci reka dretwieje, to chyba lepiej masowac, delikatnie...

reklama
Buziak bliźniak dla Ciebie :-* ;D

nadgarstek jest ok
też o tym czytałam

ale mnie bolą stawy paliczkowe, nawet w palcu serdecznym tak mi strzela nawet teraz :p
i nie moge do końca zgiąć
ale nie rozczulam się nad sobą
przeżyję ;D ;D

oglądfam teraz kanał club tv
rodzą tam ;D

Do góry