reklama
Blanus no to super!! Ja też wcale nie puchnę, nawet w upały! Z Kubą na końcu musiałam zdjąć obrączkę a teraz mam nawet jakby lekko luźniejszą ;D ;D
A ja po cesarce jak mnie przywieźli do mojego pokoju to mój Kubulek już tam na mnie czekał ale przy łóżku jest interkom i w każdej chwili można wezwać położną. Mówię tu o pojedynczych salach po porodzie rodzinnym. a jak jest na oddziale to nie wiem
A ja po cesarce jak mnie przywieźli do mojego pokoju to mój Kubulek już tam na mnie czekał ale przy łóżku jest interkom i w każdej chwili można wezwać położną. Mówię tu o pojedynczych salach po porodzie rodzinnym. a jak jest na oddziale to nie wiem
A ja mam równo 7 dni więcej ;D ;D
Ale tak sobie po cichu myślę że do 10 będę mieć synka już przy sobie. Decyzja o cesarce zostanie podjęta po następnym usg, czyli 23 sierpnia i tak sobie myślę że jeśli będzie to w 38 tygodniu wyląduję w szpitalu :
Ale tak sobie po cichu myślę że do 10 będę mieć synka już przy sobie. Decyzja o cesarce zostanie podjęta po następnym usg, czyli 23 sierpnia i tak sobie myślę że jeśli będzie to w 38 tygodniu wyląduję w szpitalu :
bardzo pomyslowo z tym interkomem... podoba mi sie
jak bylam teraz na wizycie to okazalo sie, ze Arisa sie przekrecila i jest juz glowka w dol
ale najlepsze w tym jest to, ze przekrecila sie w nocy przed wizyta ;D
ciekawe co wyjdzie na USG w srode? bo teraz mam wrazenie, ze zmienia pozycje przynajmniej raz dziennie
jak bylam teraz na wizycie to okazalo sie, ze Arisa sie przekrecila i jest juz glowka w dol
ale najlepsze w tym jest to, ze przekrecila sie w nocy przed wizyta ;D
ciekawe co wyjdzie na USG w srode? bo teraz mam wrazenie, ze zmienia pozycje przynajmniej raz dziennie
No moja wiercipięta też co chwilę inaczej leży ale cały czas głową do góry. pod żebrami głowę schował i chyba tak mu dobrze, a ja przez to muszę wyprostowana jak struna siedzieć bo inaczej pukam mu żebrami o główkę ;D ;D
hihihi to czasem połowa będzie zaliczała się do lipcówek, część do sierpniówek, a na wrześniówkach kto zostanie??????
hihihi to czasem połowa będzie zaliczała się do lipcówek, część do sierpniówek, a na wrześniówkach kto zostanie??????
M
Melanie
Gość
jaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!! ;D
Blanus dzisiaj myslałam o Tobie ;D
fajnie ze jestes
i ze jestes w super formie
mi puchnie lewa łapka w nocy i paluszkszami za bardzo nie mogę ruszac bo mnie stawy bolą ale to szybko mija
Aniulka a grooha chyba nie porównywała tylko w tym sklepie sprzedają to i to
ale jaja ;D
Blanus dzisiaj myslałam o Tobie ;D
fajnie ze jestes
i ze jestes w super formie
mi puchnie lewa łapka w nocy i paluszkszami za bardzo nie mogę ruszac bo mnie stawy bolą ale to szybko mija
Aniulka a grooha chyba nie porównywała tylko w tym sklepie sprzedają to i to
ale jaja ;D
aaa no, i pani doktor powiedziala, ze szyjka mieciutka - bardzo mnie tym ucieszyla
najlepsze bedzie, jak sie nastawie na sierpien, a potem urodze dwa tyg. po terminie czyli pod koniec wrzesnia : ;D
w koncu wszytko moze sie zdarzyc
najlepsze bedzie, jak sie nastawie na sierpien, a potem urodze dwa tyg. po terminie czyli pod koniec wrzesnia : ;D
w koncu wszytko moze sie zdarzyc
Melanie buziak-slodziak dla Ciebie
strrrrasznie mi sie spodobal Wasz pokoj po remoncie, piekne zestawienie kolorkow i super wykonanie - slowa uznania dla Twojego meza :0
podobo na bol reki taki w nadgarstku (to sie jakos fachowo nazywa) pomaga masowanie i opaska uciskowa...
ale jak Ci reka dretwieje, to chyba lepiej masowac, delikatnie...
strrrrasznie mi sie spodobal Wasz pokoj po remoncie, piekne zestawienie kolorkow i super wykonanie - slowa uznania dla Twojego meza :0
podobo na bol reki taki w nadgarstku (to sie jakos fachowo nazywa) pomaga masowanie i opaska uciskowa...
ale jak Ci reka dretwieje, to chyba lepiej masowac, delikatnie...
reklama
M
Melanie
Gość
Buziak bliźniak dla Ciebie :-* ;D
nadgarstek jest ok
też o tym czytałam
ale mnie bolą stawy paliczkowe, nawet w palcu serdecznym tak mi strzela nawet teraz
i nie moge do końca zgiąć
ale nie rozczulam się nad sobą
przeżyję ;D ;D
oglądfam teraz kanał club tv
rodzą tam ;D
nadgarstek jest ok
też o tym czytałam
ale mnie bolą stawy paliczkowe, nawet w palcu serdecznym tak mi strzela nawet teraz
i nie moge do końca zgiąć
ale nie rozczulam się nad sobą
przeżyję ;D ;D
oglądfam teraz kanał club tv
rodzą tam ;D