reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

cześć dziewczyny jestem z grudniówek i mam do was pytanie bo pewnie jestescie juz zorientowane chodzi mi o fotelik samochodowy bo jest ich tyle że nie mogę się w tym połapać. Szukam jakiegoś rankingu który jest najbezpieczniejszy. Może cos wiecie na ten temat?
Troszke wam zazdroszke juz finiszujecie ;D
pozdrawiam

itsaboy.gif

.png

dev334bb___.png

reklama
Czesc dziewczyny :):)
Wpadlam do domu bo sie stesknilam za moim kotkiem
Jutro wybieram sie do pana doktora z moim Benusiem
Co sie okazalo to piesia ma jakas kulke pepkowa
lekarz mowil jak to sie zwie ale teraz juz nie pamietam ::)

Wczoraj chcialam sie do was dostac ale jakos nie moglam forum nie dzialalo ::)

Ineczka Romeo jest taki leniwy ze nie chce mu sie mnie porywac nigdzie
Siedze caly czas w domu i musze po nocach latac na spacerki z piesia :)

Heej Kociak ;D ;D ;D

co jest Beniowi :( ??? Bidulek

aOLA nie mam pojęcia gdzie może sie znajdować taki ranking - ja wybrałam fotelik PLAY MUTSY - bo jako jeden z niewielu na rynku
lub jedyny rozkłada się na całkiem płasko
i pasuje do stelaża wózka MUTSY czyli taki jaki juz sobie dawno wybralismy i kupilismy niedawno ;D
U nas ten fotelik bedzie również spałeniał rolę gondolki do wozka i nosidełka oraz bujaczka domowego :)
Pozdrawiam.

Może dziewczyny będą coś wiedziały na temat rankingu ::)

Melanie, fajnie to wykombinowałaś  ;D ;D ;D
Jednak wolałabym drugą kreseczkę na teście zobaczyć szybciej niż we wrześniu :( Chociaż, jeśli teraz nie jestem w ciąży, to bardzo prawdopodobne że jeśli uda mi się zajść w sierpniu to drugą kreseczkę zobaczę ok 1.09, w dzień planowych narodzin Areczka...

Ines - nooo fajnie by było :)
życzę Tobie tego z całego serducha

Kociak wyściskaj ode mnie psiaka bidulkę i daj cynk jak sie sprawy potoczą
U Ciebie juz mniej stresu?

Melanie napewno wysciskam psiaka tylko on strasznie gryzie i bije sie z kotem ;D ;D

a u mnie jest wszystko oki
tata juz z nami nie walczy :)
ale nie jest jeszcze tak wszystko jak trzeba ::)

Wiecie co kupiłam sobie ksiązke język niemowląt popularnej Tracy Hogg i cale nie żałuję jest super ciekawe tylko czy się sprawdzi w boju ;DAle wolę korzystać z tej ksiazki i swojej intuicji niż z rad teściowych i cioć bo czasami jak coś palna to aż mnie skręca :mad:

reklama
hej dziewczyny!
u nas ochłodzenie, pada cały dzień, dość nieprzyjemnie.
dobrze się czuje, ale nie bardzo mam co założyć na siebie .
co do fotelików to ginę w gaszczu informacji,
nie wiem na jaki wózek się zdecydować, łóżeczko itd...
sama muszę podjąć decyzję a nie bardzo mi się to uśmiecha.
14 sierpnia przyjedzie moja siostra z Niemiec,cieszę się bo dość mam towarzystwa dzieciaków. Towarzystwo kogoś bardziej dorosłego dobrze mi zrobi.
Ines trzymam kciuki,żeby następnym razem było już 2 kreseczki.
Kociak witam z powrotem
Jutro wybieram się z Igorem do lekarza,muszę sprawdzić ten powiększony węzeł.
chciałabym pokupić jesze parę rzeczu do szkoły.
później może nie być czasu.
rozsadza mnie energia dzisiaj, co tu robić
wyczyściłam wykładzinę w pokoju u siostry, będzie miała czyściutko jak przyjedzie.
Izis mam tę książkę na komp.czytam ale czy będe umiała zastosować się do jej rad.????
Pozdrawiam wszystkie piękne brzuchatki!

Do góry