reklama
A
aniabania
Gość
Flo witam goraca rowniez ;D
Melanie i Ineczka, widze, ze nie tylko ja mam problem z zakupem "odzienia szpitalnego" 8) Na szczescie pizamke ostatnio kupilam z moim idolem tj. Kubusiem Puchatkiem ;D Mam na oku druga z Klapouchym ;D W spodniach od pizamki smigam prawie caly dzien, bo w nic innego sie nie mieszcze
Powiem wam szczerze, ze chyba najbardziej bede sie cieszyla, mogac zalozyc swoje stare dzinsy i koszulki w normalnym rozmiarze, a o pojsciu na normalne zakupy nie wspomne ;D
Gabi Milego wypoczynku i powodzenia jutro u doktorka
Melanie i Ineczka, widze, ze nie tylko ja mam problem z zakupem "odzienia szpitalnego" 8) Na szczescie pizamke ostatnio kupilam z moim idolem tj. Kubusiem Puchatkiem ;D Mam na oku druga z Klapouchym ;D W spodniach od pizamki smigam prawie caly dzien, bo w nic innego sie nie mieszcze
Powiem wam szczerze, ze chyba najbardziej bede sie cieszyla, mogac zalozyc swoje stare dzinsy i koszulki w normalnym rozmiarze, a o pojsciu na normalne zakupy nie wspomne ;D
Gabi Milego wypoczynku i powodzenia jutro u doktorka
Witam Was bardzo serdecznie
Dziewczyny, czy któraś z Was tutaj jest może z Krakowa? Chodzi o polecenie jakiegoś naprawdę dobrego ginekologa z Krakowa do prowadzenia ciąży (nie mojej oczywiście, ja jestem z Warszawy ;D)
Poza tym niestety jeszcze nie wiem czy jestem w ciaży Powinnam się dowiedzieć dzisiaj... Zobaczymy... już się nie mogę doczekać!
Dziewczyny, czy któraś z Was tutaj jest może z Krakowa? Chodzi o polecenie jakiegoś naprawdę dobrego ginekologa z Krakowa do prowadzenia ciąży (nie mojej oczywiście, ja jestem z Warszawy ;D)
Poza tym niestety jeszcze nie wiem czy jestem w ciaży Powinnam się dowiedzieć dzisiaj... Zobaczymy... już się nie mogę doczekać!
Czesc dziewczyny wpadlam was odwiedzic
Dostepu do komputera nie mam wiec jestem w tylach z czytaniem
Siedze caly czas w domu z rana mam zawsze sloneczko a pozniej po 2 stronie domu
tata jest w domu ale nie chodzi do pracy ma siedziec w domu
Zaczelam robic teraz zakupy dla dzidzi
Pranie zrobione teraz pora prasowac
Codzienie to w coraz wiekszej ilosci miejsc mam skorcze nawet w rekach
puchne jak balon !!! nie wiem co mam juz robic
Mam plan na zamontowania windy w domu bo nie moge wchodzic po schodacg
Teskni mi sie bardzo za wami
postaram sie wpadac czesciej ale i tak bede miec niezle zaleglosci : : :
Trzymajcie sie i buziaki dla waszych fasoleczke
Dostepu do komputera nie mam wiec jestem w tylach z czytaniem
Siedze caly czas w domu z rana mam zawsze sloneczko a pozniej po 2 stronie domu
tata jest w domu ale nie chodzi do pracy ma siedziec w domu
Zaczelam robic teraz zakupy dla dzidzi
Pranie zrobione teraz pora prasowac
Codzienie to w coraz wiekszej ilosci miejsc mam skorcze nawet w rekach
puchne jak balon !!! nie wiem co mam juz robic
Mam plan na zamontowania windy w domu bo nie moge wchodzic po schodacg
Teskni mi sie bardzo za wami
postaram sie wpadac czesciej ale i tak bede miec niezle zaleglosci : : :
Trzymajcie sie i buziaki dla waszych fasoleczke
Ines na stronie noworodek.pl jest duzo dziewczyn z Krakowa, specjalne watki z polecanymi lekarzami, komentarze dotyczace tamtych szpitali itd.
czekamy z niecierpliwoscia na wiesci od Ciebie ;D
Kociak jak dobrze ze zyjesz ;D
zaczelam juz spekulowac, ze Cie Twoj Romeo porwal i schowal gdzies daleko od cywilizacji
czyzby juz przeprowadzka byla za Toba?
nie piszemy duzo, wiec szybko nadrobisz ;D
codziennie nad ranem miewam TAAAKIE skurcze w nogach, ze juz sama sobie nie jestem w stanie z nimi poradzic, nie wyobrazam sobie jeszcze tego w innych czesciach ciala ;(
kiepsko mi dzisiaj ;(
czekamy z niecierpliwoscia na wiesci od Ciebie ;D
Kociak jak dobrze ze zyjesz ;D
zaczelam juz spekulowac, ze Cie Twoj Romeo porwal i schowal gdzies daleko od cywilizacji
czyzby juz przeprowadzka byla za Toba?
nie piszemy duzo, wiec szybko nadrobisz ;D
codziennie nad ranem miewam TAAAKIE skurcze w nogach, ze juz sama sobie nie jestem w stanie z nimi poradzic, nie wyobrazam sobie jeszcze tego w innych czesciach ciala ;(
kiepsko mi dzisiaj ;(
a ja juz z powrotem od doktorka
wszystko jest okej
waze 55kg czyli jak juz pisałam wczesniej + 9 do przodu
dno macicy wynosi u mnie 27 cm
doktorek kazał mi liczyc ruchy dziecka od godz. 9 rano do godz. 22 jak nalicze 50 to mam przestac i tak do nastepnej wizyty
musze zrobic morfologie
na moje swdzoce nogi polecił mi tylko wypoczywanie i moczenie w chłodnej wodzie a takze smarowanie zelem lub kremem
teraz to ja uciekam szykowac sie do wyjazdu bo za godzinke mamy pociag
odezwe sie jak tylko wroce
bede za wami tesknic
całuski
wszystko jest okej
waze 55kg czyli jak juz pisałam wczesniej + 9 do przodu
dno macicy wynosi u mnie 27 cm
doktorek kazał mi liczyc ruchy dziecka od godz. 9 rano do godz. 22 jak nalicze 50 to mam przestac i tak do nastepnej wizyty
musze zrobic morfologie
na moje swdzoce nogi polecił mi tylko wypoczywanie i moczenie w chłodnej wodzie a takze smarowanie zelem lub kremem
teraz to ja uciekam szykowac sie do wyjazdu bo za godzinke mamy pociag
odezwe sie jak tylko wroce
bede za wami tesknic
całuski
Ineczka Kontakty z szefem zdecydowanie się poprawiły Ostatnio znów jest miły dla mnie. Chyba zrozumiał że powiedziałam nie po to, zeby go denerwowac tylko po to zeby mogl zastępstwo zorganizowac za mnie i prace odpowiednio rozdzielic.
reklama
F
flo
Gość
Ja też dzisiaj miałam wizyte u lekarza....prawie 2kg do przodu w ciągu dwóch tygodni, lekarz mnie pocieszał że to nadmiar wody który trzeba koniecznie usunąć
bo ja puchnę i puchnę
pirścionki wchodzą mi juz tylko na czubki palców....podobnie jak buty...
a ja już tracę nadzieję że kiedykolwiek założę moje ubrania sprzed ciąży
bo ja puchnę i puchnę
pirścionki wchodzą mi juz tylko na czubki palców....podobnie jak buty...
a ja już tracę nadzieję że kiedykolwiek założę moje ubrania sprzed ciąży