reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Czesc dziewczyny przyszlam sie zameldowac
wczesniej cos nie moglam dostac sie na forum
Przyszlam wam sie pochwalic moim pieskiem tylko niestety nie mam zdjec jeszcze
wczoraj kupilismy sobie Bernardyna ma 5 tygodni i jest boski taka kulka
tata nazwal go beniek
teraz przez jakis czas bede mieszkac u taty
Strasznie piszcze jest za maly jeszcze i chce do mamy
a na dodatek to moj kot go bije !!
ten maly co go znalazlam
Uciekam bo ide z Patrykiem kupic mamusi prezent jakis
trzymajcie sie dziewczyny ;)

cześć Dziewczyny ;)

Melanie pokój super. Gratuluje odwagi z tym szarym kolorem. Fajnie to wygląda. Chyba nie zdobyłabym się na odwagę eksperymentować z takim kolorem. Ale efekt bardzo mi się podoba. No i do tego to superowe sprzęcicho na tle tego szarego fajnie się komponuje. Gratuluje pomysłu.
Bardzo ciekawa jestem Waszych wczorajszych zakupów... aż się proszą na tle tego pomarańczu jakieś jasne komódki...ciekawe, ciekawe....
Zresztą macie duży i przestronny pokój to możecie polatać ze sprzętem po kątach. :laugh:

Ja mam 15m kwadratowych, wysoki na ponad 3 metry pokój z wielgachnymi oknami. Niby miejsca dużo ale pokój jest prostokątny, przez co mam ograniczone pole manewrowe.A szkoda bo też lubię takie przemeblowanka

Gabi co Ty znowu zjadłaś biedulko???? Jak Ty do tego szczecina pojedziesz z takimi niestrawnościami???

Ja ostatnio też gorzej sypiam. Mam problemy z zasypianiem bo mi strasznie duszno a potem w nocy budzę się kilka razy to na siusiu, to żeby przekręcić się na drugi bok albo synuś harce urząda....

Od kilku dni boli mnie też brzuch i chyba zaczęły mi się skurcze przepowiadające bo w dosyć regularnych odstępach czasu napina mi się macica...Jutro idę do doktorka. Ciekawe co mi powie, no i czy pozwoli mi wyjechać jeszcze na wakacje.... ::) ::)

Kociak to jednak zdecydowałaś się na psiaczka?? Dobrze zrozumiałam, że Ty przeprowadziłaś się do taty???? to znaczy, że zakopałaś topór wojenny?

U mnie pogoda jak u Melanie ale też mi się to podoba ;) Miłego dnia wszystkim paniom życzę

;D czesc ;D
mam nadzieje, ze niedzielne problemy z forum nie przerodza sie w tradycje ;D
ciekawe czy duzo postow przepadlo ???
Gabi moze sie czyms przytrulas, ze Cie tak meczy, teraz w lecie o zatrucie latwo, a jeszce jak ktos ma wrazliwy zoladek to juz wogole
pojechalismy wczoraj na dzialke moich rodzicow i zajadalismy sie agrestem ;D
przytachalismy tez wszystko co potrzebne do kiszenia ogorkow i bedzie dzis ogorkowy dzien ;D
przelozyli nam dzisiejsze zajecia ze szkoly rodzenia na czwartek, wiec bede miala czas zeby sie z tymi ogoreczkami wyrobic

dlaczego mamy zamkniety watek septemberfotomama?
czy mozna go otworzyc?
chcialam przeslac Gabi gratulacje brzuszka, a tu nic...

Cześć Ineczka No właśnie! Ktoś nam zamknął wątek foto!!!! Gabi prosiła aby zmniejszyć jej fotki, więc pozwoliłam sobie to zrobić. Skoro nie można wejść na foto to wkleję je tutaj. Gabi masz fajniutki, zgrabniutki brzusio

imag00118iz0vw.jpg

imag00058xk1qz.jpg

;D Witam wszyskie damy w ten smutny, pochmurny dzionek. Wlasnie wynurzylam sie z lozka, a przyznam, ze jeszcze mam ochote na drzemke. Dzizas co za spoch ze mnie sie zrobil :(
Gabi piekny brzusio ;D Bardzo fotogeniczny. Moje bable tak mi moj rozpychaja, ze z kazdej strony mam inny ksztalt ;D
Melanie czekam niecierpliwie na zdjecia tego pieknego pokoiku.

Uciekam na sniadanko, bo mnie dziewczyny kopniakami popedzaja ;D

hej dziewczyny!
znowu były problemy z forum ::) ::) ::)
Gabi ty chudzinko jedna,a brzuszek taki zgrabny!
ja też ma jutro wizytę u lekarza.mam w domu wagę elektroniczną i wydaje mi się że przytyłam 3 kilo w ciągu 5 tygodni, ciekawa jestem co lekarz powie ( to byłoby już 14 kilo na +). :mad:
polatałam dziś troche po sklepach, kupiłam firanki do pokoju Igora i parę rzeczy dla dziecka w sklepie z używaną odzieżą,ale tam rzeczy dla dzieci i niektóre naprawdę ładniutkie.
muszę sobie kupić biustonosz, ale kurde wszystkie małe na mnie,muszę mieć 85 D,
ciężko znaleźć coś ładnego w tym rozmiarze,muszę poszukać w necie.
miałam sprawę do załatwienia w urzędzie gminy (ale tego nie lubie wr.............) i musiałam iść do wójta na rozmowę,mam dość!
u nas duchota,pewnie będzie padać.
wczorajsza depresja trzymała mnie cały dzień,beczałam do wieczora.
dziś jest trochę lepiej.
odpocznę trochę i wezmę się za obiad.
miłego dnia zyczę ;)

Babeczki, znalazlam na necie taki oto kubelek do kapieli (link ponizej). Jak na razie wyczytalam same pozytywne opinie na ten temat, jednak nie jestem do konca przekonana. Jak sadzicie, czy taki wynalazek jest lepszy od zwyklej wanienki??

Oto link na stronke:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=20395&item=7337110089&rd=1&ssPageName=WDVW

reklama
Aniabania widzialam ten kubelek w Klubie mlodej mamy na tvnStyle
wydawal mi sie troche malo stabilny i chyba nie mozna w nim kapac noworodka, bo dziecko jeszcze nie trzyma pionu
ale dla troszke starszego dziecka to podobno fajna sprawa, bo uklada sie w nim w pozycji prenatalnej
poza tym dziecko moze sie trzymac raczkami brzegow co zapewnia mu wieksze panowanie nad kapiela
nie wiem czy to sie sprawdza, ale ciekawe toto jest ;D
poza tym zajmuje malo miejsca :D

Do góry