reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ineczka pisze:
wow, ale macie sprzecik !!!

mąż kupił w dzień jak kupowaliśmy wózek ;D
spac nie mogłam przez te zakupy
tak się ekscytowałam ;D ;D ;D
mój maz jest zboczony na punckie sprzętu - fajnie, co? ;D ;D ;D

a ja dzisiaj szorowałam ta sofę
ale warto było
płynem do prania kolorowych tkanin ;D swietnie czyści skórę - polecam
oczywiście z wodą - trzeba ja tak przygotować jak do prania, namaczania

Melanie, piekny pokoj ;D Najbardziej podoba mi sie "polaczenie" pomaranczowego z szaroscia, swietnie to wyglada. Bardzo ciekawie wygladaja sciany, czy to jest jakis specjalny sposob gipsowania, ze maja taka fajna strukture??

mój mąż jest elektrykiem ;D
wiec oswietlenie musiało być poprawione
no i jeszcze mam taki bajer, że moge sobie światło zapalić wchodząc do pokoju a wyłączyć na ścianie koło sofy
;D ;D ;D

aniabania zaraz tobie odpowiem

mój mąz tak pomazał pościanach takim siwym gipsem

p7220002siwo8bs.jpg

potem je zagruntował na biało
potem farba i rozmazywał ją w różnych kierunkach i
taki jest efekt

troche przebija tego siwego, troche białego i na tym pomarańcz
kolor robił sam - po co przepłacać, kupuje sie pigmenty i miesza się z białą farbą, która jest tania jak barszczyk ;D

aniabania
to napisał mój mąż
fachowo ;D

najpierw uni-grunt, pozniej szpachlowanie klejem do gflazury wymieszanym z gipsem szpachlowym, pozniej uni-grunt, pozniej biala emulsja, na koniec mazy specjalnie spreparowana emulsja i na koniec koncow mazy gabka

reklama
Melanie, podziekuj mezowi za fachowy opis. Wlasnie pokazalam zdjecia i posta mojemu mezczyznie ;D Z uznaniem pokiwal glowa, ale przynam, ze najwieksze wrazenie zrobil na nim sprzet Twojego meza :D Ach Ci mezczyzni i nowinki techniczne ;D

Do góry