reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

aniabania - specjalnie od mojego męża dla Twojego

uwielbiam mojego mężczyznę między innymi za to, że sie tak wszystkim interesuje
i nie lubi wiochy i kiczu ;D

reklama
Melanie gratuluje męża - złota rączka( dobrze jak facet dużo potrafi zrobić), pokój super, sprzęt też.
Fajny kolor pomarańczowy, może odpatrzę i wymaluje tak pokój Igora.
dobrze masz już po remoncie, u nas jeszcze : do pomalowania pokój Igora,założenie paneli, założenie kabiny w łazience( ale przynajmniej czysta robota )
wymiana 5 okien u mamy na dole ( ona sobie siedzi za granicą a my się musimy tym zająć)
jeszcze mam ochotę wyrzucić wykładzinę u nas w sypialni a założyć panelę.
mam nadzieję ,że zdążymy ;)
coś nie mam humoru od rana, łaże i becze.
chciałam kończyć studia, zrobić magisterke,a tak wszystko się odwlecze,i napewno już tego nie zrobię.
mam zdolność do komplikowania  sobie życia. :mad: :mad: :mad:

marta
każda z nas ma takie momenty, że się odechciewa wszystkiego
ale Ty jestes twarda babka i nie możesz się tak mazać ;)
ja tez chwilami pękam ale za chwilę jest juz lepiej
i tak w kółko :p

co do paneli, to my je lubimy ;D wykładiny trudniej w czystości utrzymać - a panele się odkurzy umyje i mozna z nich jeść ;D
a tak poważńie, to u nas się chodzi w domu w butach - zwłaszcza latem
zimą to co innego ale i tak na dole piesek sobie wchodzi kiedy chce i nie wyciera łap :p a jak miałabym ciągle za nią sprzatać, bo lekko bym się zarobiła

jeszcze będziemy łazienkę remontować, bo mamy tam cegły na ścianie ;D
ale to nie jest juz takie ważne jak pokój

zaraz jedziemy do Poznania do Ikei
i przy okazji odbierzemy ten wózek inwalidzki dla znajomego mamy - od ponad miesiaca nie miał go kto odebrać

Cześć kobietki!!! Wpadam na chwilke znowu.Wczoraj juz miałam takiego stracha że poszłam zaraz się położyć.Dzoś jest troszkę lepiej,brzusio rano był ok ale teraz znowu sie zaczyna.zaczyna sie robic jak iłeczka.Kurcze mam nadzieje że sie nie posypie bo tyle jeszcze pracy przedemną.Chyba przełoze sobie wizyte u gina z czwartku na wtorek.Bede spokojniejsza. Juz mnie ostatnio postraszył że szyjka jest za miękka ale sie trzyma..Zobaczymy co będzie teraz.
Melanie remoncik robi wrażenie.No i ten kolorek.Uwielbiam pomarańcz.Tez juz mam pigmęcik kupiony oranż tylko sie zatanawiam czy pasuje do żółci i błękitu.Chciałam maleństwu pomalować pokoik na łososiowy,ale dodatki mam wszystkie w łaśnie w błękicie i żółci.Jeszcze musze sie zastanowić.Juz kuchnie mam w morelkowym kolorze.w ogóle uwielbiam ciepłe kolorki.Od samego patrzenia na nie jest cieplutko.Postaram sie w końcu zrobić tefotki tego co juz mam i troche was ponudzić.Może dzisTo zależy jak sie będe czuć.Sprzet musze mojemu pokazać-będzie chory!!! ;D ;)
Marta nie ty jedna przechodzisz kryzys.Głowa do góry.Będzie lepiej!!!
Pozdrawiam dziewczyny i ide obiadek robić.Moze potemwpadne.Miłej niedzieli.Pa :-* :-* :-*

Czesc Kobietki:)
Wpadlam,zeby wam zyczyc milego dnia:)))
Moze wpadne pozniej.Ide na spacer bo u mnie piekna pogoda.
Melanie ladne mieszkanko macie.My tez dopiero swierzo po przeprowadzce i remoncie.
Musze porobic jakies fotki i tez wkleic.Zwlaszcza pokoik fasolki,bo jest sliczny i bardzo jasny.Sciany pomalowalismy na jasno zielono i kanarkowo a wykladzina jest pomaranczowa.
I mam nadzieje,ze wasze brzuszki juz jepiej,bo ja tez mam ostatnie 2 dni straszne jazdy,ale to podobno macica sie rozciaga.A dopoki nie ma regularnych,bolacych skurczow to nie ma sie czego bac.
Buziaczki :-*

czesc mamuski

dzisiaj cały dzionek gdzies biegam

o 17 ide na urodzinki mojej sisostry tej młodszej robi je razem ze swoja znajoma u niej w domku ale sie tortem najem

dzisiaj zrobiłam sobie zdjecia postaram sie zaraz wkleic

zmierzyłam tez sobie brzusio i na wysokosci pepka mam 90 cm

kurcze zaraz zbzikuje

od godziny 2 wałesam sie po mieszkaniu i nie moge zasnac wyjadłam juz połowe jedzonka z lodówki

to chyba wszystko przez to dzisiejsze USG ciagle o tym mysle i troszke sie boje naszczescie jade z Czarkiem wiec nie bedzie zle

bola juz mnie oczka a spac mi sie niechce

zaraz powklejam zdjecia

zaraz zaczne wyrywac sobie włosy z głowy

co chwile biegam do toalety mam " biegaczke" a do tego doszły jeszcze wymioty niemam pojecia skad to wysztko sie wzieło

pewnie sie znowu objadłam tylko za ja cały czas głodna jestem

juz dostaje warjacji zaczełam gadac sama do siebie

pomocy juz niewiem co mam ze soba zrobic

moze sie walne do wyra i zaczne liczyc owieczki
tylko kurcze juz troche jasno za oknem
moze wyjde na spacer - nie chyba jednak nie bo jest zimno

dobra koniec paplaniny bo toaleta wzywa

gabi co to za przeboje ??
pewnie teraz spisz...

nie mogę napisac posta w september...
wiec wkleje Tobie linka do instrukcji zmiejszania fotek
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,1168.0.html

fajnei, że nasz pokoik sie Wam podoba
wczoraj kopsnęliśmy sie do Poznania do Ikei i kupiliśmy kilka mebelków
jeszcze nie mamy wyrka dla Princessy ;D
a reszta już jest (jeśli chodzi o meble)

za jakis czas jak sie juz zagnieździmy w pokoiku wkleję Wam nowe fotki

u mnie dzisiaj jest średnia pogoda - słonka jak narazie brak
ale chyba newet mi sie to podoba ;D

miłego...

reklama
wiecie co ja kimnełam sie gdzies tak o 8 i znajoma obudziła mnie o 8:30 przyniosła mi kase która jej dwa dni temu porzuczalłam

teraz mi sie chce strasznie spac ale nawet sie nie kłade bo za dwie godziny jade do Szczecina

Do góry