reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Widze ze wszyscy spia nikogo nie ma ::) ::) ::)
Zaraz bede szla sie pakowac jakos nie mam ochoty jechac
Jest zimno i bedzie padac :(

reklama
ja siedze w domku cały dzinek

tatus juz moj w domku przyjechał o 2 w nocy

tak bardzo za nim teskniłam

zaraz wyciagne go na jakies zkupy

a tymczasem ide poczytac ksiazke

dobra na mnie juz pora Zabieram sie za sprzatanie i pakowanie
chce ktos jechac za mnie
naprade ochoty nie mam
pierwsze dni mialam a teraz wolala bym zostac w domu i siedziec moze dlatego ze tam jest tyle sprzatania
niby dzisiaj juz nic nie bedziemy sprzatac ale tam nie ma co robic siedziec i patrzec w gola sciane ::)

hej ;D
dobrze ze noc juz za mna, bo nie moglam spac do 2 i pomoglo dopiero najedzenie sie, ale nad ranem mialam duzo snow :D
bylam wczoraj w hurtowni niemowlecej i zorientowalam sie w cenach
w nastepnym tygodniu tez gdzies pojedziemy na zwiady, bo ceny sie jednak roznia znacznie, a kasa sie zawsze przyda
za godzinke ide na male przyjatko, ale mam nadzieje, ze nie potrwa to dlugo
Gabi mam nadzieje, ze te zakupy to dla taty ;D
Kociak to wy chyba kawal drogi macie do tego domku, ze sie taka wyprawa szykuje ???
a przy okazji wyjazdu to sobie zawsze imprezke przy grilu mozesz zrobic ;D
tam wogole jest kuchnia? czy przywozicie sobie caly prowiancik?
poczytalam sobie te godzinki NiaNia przed porodem ;D ale komedia ;D

Ineczka to nie jest az tak daleko mogla bym isc na noga zajelo by mi to 1,5 h
jest tam kuchnia tam jest wszystko tylko brakuje wielu mebli
jak narzie to sa 3 lózka lodowka zlew lazienka zrobiona z prysznicem
pralka i to chyba wszystko teraz jeszcze stoly pozawozilo
Ale i tak co tam robic ?
wezme sobie lalke wozek i bede pchac przed domem bo chyba to bylo by jedyne zajecie jakie moze mnie tam spotkac chyba ze sie zdecyduje na szorowanie podlogi ::) ::) 

nie nie
dla dzidzi bedą może niebawem
ale narazie nasze mebelki
... w sumie jakie mebelki???
sofa, biurko i telewizor ;D
i krzesło do biurka oraz półki wiszące na ścianie

dokupimy komode i łóżeczko

reklama
Szczerze mowiac moje panie, to Wam troszeczke zazdroszcze tych pieknych pokoikow dzieciecych ::) Piekne mebelki, kolorowe pokoiki... Nasze bable beda na razie z nami w sypialni, wiec staramy sie jakos pomiescic. Poza tym, wazne sa finanse, wiec nie szalejemy, juz niebawem bede miala na co wydawac pieniazki ;D

Do góry