reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

aaaaaa no to teraz juz wiem ;)

waraz sobie walne patelka w glowe mam takiego nerwa mialam sie zajasc sprzataniem a tu
wszyscy poszli spac a ja nie bede sama sprzatac napewno nie
Wole sie nudzic zaraz sie chyba wybioer do patryka bo innego rozwiazania nie widze ::)

reklama
Hej babeczki w sobotnie popołudnie.

U mnie pogoda nieciekawa. Właśnie się uwinęłam z robotą, poczytałam co u Was i będę grała z moim Kubą w warcaby bo mnie zamęczy na śmierć ;) ;)

Mój młodszy syn też póki co będzie w pokoju ze mna i zmężem a do Kuby przeniesiemy go za jakieś 2 lata. Nie urządzam jakoś specjalnie pokoju. Wstawiam jesynie łóżeczko a komoda czeka już przygotowana na akcesoria dzidziowe. Melanie dawaj fotki jak Ci wyszedł remoncik ;) ;)

Miłego dnia babeczki ;D

no to widze ze nie tylko ja bede miala dziecko w pokoju
tylko nikt z was chyba nie bedzie skazany na gwiazdeczki na scianie i na suficie zyrandol z zabawkami POMYSL MOICH RODZICOW ::) ::)

:D Wlasnie Melanie, rowniez niecierpliwie czekam na zdjecia :D  
U mnie tez pogoda nieciekawa, pochmurnie i szaro.
Ja jeszcze komodke musze kupic na ciuszki, ale w tym momencie najwazniejszy jest zakup roweru dla mojego mezczyny. Co chwile sa jakies wybuchy w londynskim metrze, a on do pracy codziennie musi nim dojechac :( Boje sie bardzo, wiec zdecydowalismy, ze kupimy dla Niego rower. Bedzie bezpieczny i jaki wysportowany ;D

Kociak, no to milutko bedziesz miala w tym pokoiku ;D Nie masz co narzekac, w naszym pokoju mamy wszytsko dla dzieciakow plus nasze lozko, telewizor, playstation z kierownica i pedalami (coby sie tata relaksowal) i jeszcze pare innych berbeci. Ogolnie misz-masz ;D

Ania to masz rację z tym rowerem. Przedwczoraj znowu te wybuchy u Was.... Myślałam wtedy o Tobie czy jesteś bezpieczna. Mam nadzieję że to już koniec.... gdyby jeszcze coś się działo to odzywaj się, żebyśmy wiedziały że nic Ci nie jest.

A co do misz maszu w pokoju to teraz wszystkie zabawki i klamoty są już u Kuby w pokoju, ale jak on był malutki to mieliśmy tylko jeden pokój 15m kwadratowych i też wszystko w nim było.....

Aniulka, ja siedze sobie bezpiecznie w domku, juz nie pracuje. Jeden z czwartkowych wybuchow byl obok mojej pracy :( Na szczescie nikt nie zginal. Caly czas cows sie tutaj dzieje, wczoraj zastrzelili w metrze kolesia, ktory byl podobno samobojca-babiarzem ::) Ludzie sa przerazeni. Mam tylko nadzieje, ze juz nie beda atakowali i ze moj Daniel na rowerku bezpiecznie bedzie smigal.

Kobietki, ja na razie znikam. Biegne po produkty na grochoweczke ;D Mniam, mniam, bedzie wojskowa wersja grochowki ( a pozniej wiartry niespokojne) ;D :D

Tymczasem, papa.

my tez umiescimy nasza dzidzie w sypialni przynajmniej na pierwszy roczek, a pozniej sie cos wymysli
i tak nasz swiat sie bedzie krecil miedzy lozeczkiem i zabawkami a wozkiem ;D
szkoda ze w naszym kraju mamy takie dlugie zimy, u mnie jest zimno od wczoraj
juz mi sie przypomnialo, ze nieuchronne skonczy sie lato i beda te okropne deszcze ;(

reklama
ale numer!!!
Aniabania super ze bedziesz miec blizniaki. ;D Jak sie tu logowalam to bylam sama na placu boju a teraz coraz wiecej zdublowanych ciezarowek i mamusiek.
3mam kciukasy zeby dzidzie zdrowe sie urodziły

za wszystkie wrzesniowki jasna sprawa tez!!! ;D

Do góry