reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka to nie ja bede wlazic tylko Patryk :)
Moze jakos kurde zmieknie koles bo my juz z patrykiem wymiekamy znowu
Powoli sie zaczyna

reklama
ups Kociak.... to trzymajcie się żebyście stwardnieli ;) ;) ;) do zamrażalnika jak wymiękacie ;D ;D ;D Zartuje a tak na poważnie to nie dajcie się sprowokować ;)

Ja spadam bo ten wyjazd mnie dzisiaj wykończył.

Dobranoc kochaniutkie wrześnióweczki,

Acha jutro rano idę do fryzjera.... może mi się humor poprawi...

Aniulka To moze jakies foteczki bede ???:):):):)
Aniulka twardym nie da sie byc wszystko sie wali Aparat sie zwalil
Radjo w samochodzie tak samo Pitolony sony
A kilka dni temu sie samochod zwalil
I skad brac na to wszystko pieniadze ???

Aniulka cieszę sie bardzo, że masz juz aparacik w domu
teraz tylko mąz przejdzie szybki kurs fotografowania ;) i będziemy mieli co oglądać ;D ;D ;D ;D
pewnie Twój mąż zna się na fotografowaniu ale
polecam mulimedialną szkoŁe fotografii NATIONAL GEOGRAFIC
można sie dowiedziec wielu ciekawych rzeczy o fotografii
i jeszcze te stronka jest ciekawa:
http://www.agfa.imagecenter.pl/kursy.html

życzę miłej lekturki wszystkim zainteresowanym :)

Aniulka co to za doły???
Zakop je szybko !!

Kociak a nam się dzisiaj spieprzyła pralka
tzn nie sama ta KUPA co mieszka z nami (ku naszemu nieszczęściu)
prała staniki w naszej pralce i wypadła jej fiszbina
mąz rozkręcił pralkę i ja wyciągnął, okazało się ze juz dawno tam była
bo cała zardzewiała
a ta nic nie powiedziała, że cos takiego sie stało

a po 2 to ta SYFIARA poukładała po obiedzie gary na suszarce tak, że jak mój mąz poszedł cos umyć
to mu sie miska na głowe zwaliła i mieliśmy co sprzątać tyle drobinek szkła było

normalnie zabiłabym ja dzisiaj, taki pier..ony wirus normalnie

reklama
Tak Kociaczku, właśnie się nim bawię.

Melanie mój mąż taki sam fotograf jak ja zakonnica dzieki za stronki, napewno skorzystamy z pomocy naukowych.

A te doły to może jutro się zakopią u fryzjera.... mam nadzieję

Do góry