reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

dzisiaj cały dzionek przesiedziałam w domku teraz pora na spacerek

wieczorkiem sie odezwe chyba ze zostane u Czarka na noc

papatki

reklama
Cześć Dziewczyny. Jestem już ;) ;)

Byliśmy dzisiaj na zakupach. Ufff nóg nie czuję tak mnie bolą. Ale w sumie jestem zadowolona ;D

Melanie dziękuję bardzo za porady w sprawie aparatu. Mój mąż jest w gorącej wodzie kąpany i powiedział że musi mieć już ::) i ma juz ;D ;D ;D Teraz musimy go tylko rozszyfrować i obiecuję niebawem fotki ;)

Kupiłam wreszcie pare dzidziowych ciuszków i juz nie jestem taka "goła", od biedy mogłabym juz rodzić ;D ;D

Kuba też się załapał przy okazji na pare ciuszków i ja też ;D kupiłam sobie dwie bluzeczki. Jestem tylko zła bo nie mogę dostać na siebie żadnych galotów ::) ::) albo ja taka wybredna jestem... ;)

Blanus fajnie mają Twoi rodzice. Moi własnie dzisiaj wracaja z wakacji ;)

Mój net dzisiaj znowu chodzi jak żółw ::) mam nadzieję że się jakoś rozkręci

Heej Aniulka
tak myślałam, że rano juz nie przeczytasz mojego posta :( :( :( :(

cytat:
za 1700 PLN w Poznaniu jest Canon G5 tel. do kolesia 509 949 959 albo 604 262 949

za 1150 PLN Fuji S 5500 w Poznaniu tel. 501 508 587 albo 061 651 70 02

panasonic jak juz to tylko FZ 20 i to jest około 1840 PLN jest też w Poznaniu tel. 608 013 628

i to by było na tyle dzisiaj.

Jeśli nie musisz kupić jutro, to można jeszcze powęszyć poźniej.

Chyba, że może być używany, to może mój mąż coś wyniuchać na jego forum fotograficznym.

Hej!!! Wpadam na chwilke,żeby zdać relacje z wizyty kontrolnej. Ja na razie wszystko ok!!! Mam 8kg na plusie i moja aktualna waga to.....78kg.Szok!!!! Boje sie wagi końcowej.Troszke sie zasmuciłam bo usg bede dopiero mieć za miesiąc.Lekarz mi mierzył brzuszek i sie nabijał.... miałam 24 cm w 24 tyg. a teraz w 28 mam 28 cm.Powiedział że jak tak dalej bedzie to w 40 bedzie 40 ;D ;D ;D. Tętna płodu też dziś się musiał naszukać bo maluszek cały czas fikołki robił i ledwo on zdąrzył posłuchać dwóch puknięć maluszek fik i już go nie było...czyste jaja.Juz sie nie umie doczekać tego usg.Już bym chciała wiedzieć co będe mieć dziewuszke czy chłopa...a tu nic :p
Pytał mnie też jak duża była córka bo teraz zapowiada sie na dużą dzidzie.Ale jak mu dałam parametry że miała 55cm i 3300g to powiedział że i tak była duża i to z pewnością nie bedzie mniejsze,ale to wyjdzie na usg za miesiąc.
Jak dobrze tym co mogą jechac na jakieś wakacje....a plaża to już szczyt moich marzeń....jeszcze za granicą.....
Tak bym chciała pogrzac się na jakimś piaseczku i pomoczyc nóżki w chłodnym morzu.A tak... został mi sie trawnik a na nim micha z wodą z kranu :p :laugh:
Rozmarzyłam sie ...ide sie połorzyć może mi sie przyśni chociaż ta plaża... ;) :laugh: ;D

Cześć Babeczki.

Melanie przeczytałam rano co napisałaś i miałam wrazie czego spisane te numery. Dostaliśmy ten aparat, który mój mąż chciał. Olympus C-770. Niestety nie wkleję jak wygląda bo nie mogę nigdzie znaleść fotki. ::)

Beacia szkoda, że dalej nie wiesz kogo nosisz w brzuszku... :(

c770movie6fl.jpg

Aniulka może c 7070 ?

Mój mąz mówi, że do olympusa są drogie karty, ja tez mam olympusa ale to już wiesz ;)

Melduje sie ze jestem :)
Dzisiaj to zdycham
Nie wiem co mi sie chce jesc
Spac tylko ::) ::) ::)
Jutro musze rano wczesnie wstac i pojezdzic z moim patrykiem troszke za praca
Zeby tesciowi powlazi9c troche w dupe ::) ::)

reklama
Melanie wygląda tak samo tylko jest srebrny i pisze po lewej stronie u góry c-770 Ultra zoom, a na tym ktory wkleiłaś c-770 Movie A na dole 4,0 megapixel ;)

No a karta kosztowała sporo.... ::) ::) A tego Twojego to widziałam też... podoba mi sie taki malutki, zgrabniutki, a ten jest ciężki klamot ::)

Kociak tylko nie włąź za głęboko hihi ;D ;D ;D ;D

Do góry