reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kociak zaczęłas sprzątać i kotek uciekł bo pomyślał, że jego tez sprzątniesz... ;D ;D

Ale Ty masz wizje... bliźniaki, trojaczki... ::) ::) ::)

Następna lipcóweczka rodzi... Tusia będzie miała dzisiaj cesarkę

reklama
kurcze dywan jakos posprzayac musialam ::) ::)
Kota dalam do kuchni bo nie wiem jaka byla by jego reakcja i jak poszlam po niego to juz go tam nie bylo ::) ::) ::) ::)
mam nadzieje ze nie wylazl przez okno :(

Blanus wszystkiego najlepszego :D
lekkosci porannego wietrzyku
swierzosci rosy
jasnosci wiosennego sloneczka :D

Kangurki
oby dzisiejszy dzien zapoczatkowal niekonczace sie pasmo szczescia i radosci :D

dziewczyny, za Wasza namowa zrobilam sobie dzis test z obciazeniem glukoza
dzieki za ostrzezenia :)
ja to jakas dziwna jestem, bo jak mnie ktos nastraszy to ja sie pozniej milo rozczarowyje
dzieki Wam ta glukoza nie byla taka straszna jak sobie wyobrazalam i jakos mi poszlo ;D

Aniulka na tych zdjeciach Twoj syn wyglada naprawde fajnie, az dech mi zaparlo :)
a mowia ze kolejne dzieci sa jeszcze ladniejsze od pierwszego, wiec ciezko mi sobie wyobrazic te cuda kt. sie urodza we wrzesniu :D

Niestety ja tez sie zataczam i obijam o kanty, tyle dobrego z tego odkladajacego sie tluszczyku na pupie ze mam na co spadac ;D

Aniulka b. fajne zdjatko znad jeziora :) jezdzicie w to samo miejsce?

a tak a propos lipcowek - to mam dreszcze - jej, jak szybciutko ;) tez bym tak chciala, no i boje sie (rzecz jasna)

Kociak a moze go wciagnelas odkurzaczem przez nieuwage, he???  ;)

wlasnie dzwonil do mnie kolega z zyczeniami... i zaczal mi mowic, ze szkoda, ze nie bede mlodsza mamusia, jak corka bedzie miala 20 lat, to ja 50... i, ze jakbym wczesniej sie postarala, to bym mogla z corka na imprezy chodzic... najpierw mnie zirytowal, a potem wisadlam na niego :) i zaczelam mu dogadywac, np. jak sam jeszcze nie ma (i nawet nie planuje), wiec niech nie klapie :) ehhh... ci ludzie...

reklama
Blanus, dziekuje, czuje sie swietnie
jak nowonarodzona ofiara wampirka, bo mnie dzis pokluli ;D
u mnie tez jest upalnie, ale wiaterek chlodzi odrobinke i da sie wytrzymac :D

Do góry