reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
niby tylko dwa miesiace, albo az dwa miesiace ;)

juz bym strrrrasznie chciala, zeby nasza córeczka byla z nami :laugh:

beznazwy1kopia5gk.jpg

taaaak, ja sie juz jednak nigdy nie naucze liczyc ::) :laugh:
ale tak w ogole to... jest juz koniec czerwca, czyli jeszcze caly lipiec i sierpien... ale, ze dzidzie moga sie pospieszyc, to juz pod koniec sierpnia mozemy byc Mamusiami ;)

czuje sie jak stara babcia
Nie moge sie schylac bo mnie wszytsko boli i na dodatek sie mecze
Mam cale mieszkanie do posprzatania a jak narazie przez 2h posprzatalam pokoik ::) ::)

mi tez sie ciezko schylac, dlatego kucam ;)
ale najbardziej meczy mnie brak pelnego oddachu, jakby mi sie plucka zmniejszyly...

Ineczko na joge chodzilam wczesniej, teraz nie moge, p. doktor nie pozwolila...

Marta z oczu Twojego synka sama madrosc bije :)

Aniulka pokaz nam swojego Kubusia!

Blanus

W dniu Twych urodzin
Wszystkiego najlepszego
Dużo szczęścia, beczkę wina
Pierwszej córki, drugiego syna
Wszystkiego co naj naj naj...

Kangurki

Z okazji ślubu pragnę życzyć wielu radosnych chwil, zrozumienia oraz gromadki wspaniałych dzieci.

reklama
Do góry