reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
u Was też taki skwar???? :p :p

Pojechałam z mężem do mamy podlac kwiatki, na targ po truskawki i posprzątałam troszeczkę i padam . ::) ::) :pJestem ugotowana :p
Blanusku niedawno wklejałam Kubusia zdjęcia ale dla Ciebie dzisiaj zrobię wszystko. ;) ;) Zaraz będzie ;D

Aniulka WIELKIE BUZIAKI DLA CIEBIE!

A na dwor dopiero wyjde, jakies ciacho kupic :) juz sie boje, no i bede musiala patrzec pod nogi ;)
a tak w ogole to jak patrze w dol, to nawet swoich wielkich stop nie widze, bardzo mi brzuchol do przodu idzie ::)

Kociak jak bedzie dziewczynka, tez bedzie dobrze, ale raczej wiecej niz parki nie planuje, chociaz moze sie roznie zdarzyc :p
np bliznaki ;)

kubaubabcikrysi9ko.jpg

kubanadwart2un.jpg

tamto zdjęcie było kiepskiej jakośici więc wklejam inne ;D

Czemu u was jest tak cieplutko a u mnie nie  ??? ::) ::) ::)
Ta moja martyna nie da mi dzisiaj posprzatac teraz zaczela sie jeszcze wiercic

jeeej, jaki duzy chlopak... :laugh: :laugh: fajnie, lubie taki typ urody: zadarty nosek, blysk w oku i zlocisty odcien opalenizny :)
Aniulka nie wygladasz na takiego duzego synka ;)
i juz sie dziewczyny za nim ogladaja ;D

Blanus cofnij sobie stronkę bo wkleiłam inne.

No widzisz.... to moje maleństwo w listopadzie 5 lat skończy... ::)widzę że w przedsskolu ma wzięcie, ale on nieśmiały jest..... ;D ;D ;D jeszcze go dziewczyny nie interesują, chyba, że do zabawy, ale ożeni się z mamą :laugh: :laugh: tak mówi ;)

reklama
Do góry