reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
ale pustka

ja uciekam do wyrka bo brzusio straznie pobolewa i chyba sie dzisiaj przejadłam bo juz miałam monolog z kibelkiem niemam pojecia co mogło mi zaszkodzic

dzidzia moja tez niespokojna

dobranoc kolorowych snów niech wam sie przysnia wasze szkraby

Czesc, Kobietki :)

za wczesnie sie pochwalilam, ze dobrze spie, dzis w nocy spalam moze ze 2 g. - reszta to przewalanka z boku na bok ::)
jeju, jaki HOT od rana!!! juzmi rece popuchly :(

i wczoraj "udalo mi sie" dwa razy przwrocic, jak nie skoncze ze skrecona noga, to bedzie dobrze ;)

ide sniadaniowac
a pozniej przeczytam, co naskrobalyscie ;D

BUZIAKI ;)

Blanus

Sto lat sto lat :)
Wszystkiego najlepszego
Zdrowka dla ciebie i arisy
Szczescia i spelnienia wszystkiego tego czego chcesz :-*

STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM

Blanus! Niech się spełnia Twe wszystkie marzenia, niechi Ci szczęście zawsze sprzyja, niech miłość zawsze gości w Twym serduszku, niech córeczka zdrowo rośnie i niech słońce dla Ciebie zawsze świeci ;) ;)

Cześć Dziewczynki.... :laugh: :laugh:

Straszny upał dzisiaj juz od rana... ::) dzieci mają radoche bo zaczynają się wakacje ;D ;D

Blanus Ty uważaj z tymi wywrotkami... mniejsza o nogę, ale brzuszek....

Kociak co Cię tak od rana zdenerwowało?? :(

Gabi Ty to chyba masz ciążowe mdłości a nie że Ci coś zaszkodziło... chociaż po wczorajszym objadaniu się...  ;) ;)

Ja wczoraj też miałam kiepski wieczór.. brzuch mnie tak dziwnie bolał i czasami nie mogłam wziąść głębszego oddechu bo miałam wrażenie, że coś mi się w brzuchu odkleja, strasznie nieprzyjemne uczucie...

MelanieMasz rację życzenia są zawsze miłe i było mi strasznie miło, że pamiętałaś o mnie ;) ;)
Bardzo dziękuję ;) ;)Tobie też życzę wszystkiego najlepszego, chociaż już miałas urodzinki, ale to nic: niech Cię szczęście nie omija... ;) ;) :laugh:

reklama
Aniulka slodkie zyczenia KOCHANA jestes ;-*

musialam szybciutko nadrobic te pare stronek i juz jestem na bierzaco ;)
co prawda mocno zaskoczyl mnie temat chomikow (bo wczesniej byla swinka) ale juz zalapalam o co chodzilo ;)

trzymam kciuki za kangurki, zeby emocje i nerwy nie daly jej za bardzo w kosc!

Kociak nie daj sie drapac ;) a kociatko jest sliczne!

Do góry