reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ja tylko na chwilke bo zaraz wychodze do kina

Melanie- byłam po odbior czekolady ale Czarka kolega z którym mieszka poscił mi bajeczke ze go niema w domu dzwonie na kom ale ta pipa nieodbiera moich tel.

w ten sposób pokazuje ze niejest wart tego bym zanim latała

jak zateskni to sam przyleci

reklama
Gabi nie lataj za nim sam przyjdzie
ja z mama tez stwierdzilam ze jak bedzie sie dzwonic prosic chodzic to nic nie da sam przyjdzie
Bedzie mial inetes to bedzie tak biegl ze sie jeszcze gdzie bidak wywali :)

heyo:)wrocilam z weekendziku i jestem taka szczesliwa...taka szczesliwa...:DDDD odpoczelismy sobie w koncu...co prawda prawie caly czas padalo, ale i tak ciagle plywalismy...wieczorkiem 1 piwo i antybiotyk i mialam nawet dobry humorek...ale chcialabym sie w koncu napic:D teraz sobie jem czeresnie:)moj mezczyzna pojechal na tenisa z moim tata-nigdy nie myslalam ze moj maz bedzie sie dogadywal ze swoim tesciem...bo ja nie umiem:p ale chlopaki to chyba inna rasa:)

fajnie:))))))))))))))))))))ale jestem w ciazy i mi sie nalezy:)))))))))))))))))))))))))
no i...jestem zakochana jak nigdy dotad:))to chyba euforia przed slubem-potem mi przejdzie:p :p

Beacia kiełki słonecznika przypominają koniczynkę ;D, takie 2-3 cm łodyzki z chyba dwoma listkami
trzeba je opłukać w sitku czy czyms takim zanim się je pomerda w sałatce i powybierać łuski ziarenek, bo sie czasem trafiają
Koniecznie wykorzystaj ten karnet ! Relaksik jest nam baaaaardzo potrzebny.

Gabi no to nieładnie się zachował ten Twój przyszły tatusiek ;)
chyba zna sie na Tobie i wie, że przyjdziesz predzej czy później, oj te dziady...
ile trzeba się namęczyć, żeby ich wyszkolić ::)
ile człowiek nerwów natraci... ::)

Kangurki fajosko, że jesteś szczęśliwa i wcale to nie musi minąc zaraz po ślubie
ja ślubowałam 3 lata temu a do dzisiaj nas trzyma to "zakochanie" ;D
chyba nie wiesz ale ja mojego męża poślubiłam po 2 i pół miesiąca znajomości
a po 3 dniach zdecydowaliśmy sie na ślub
to było najlepsze co mnie w życiu spotkało ;D ;D ;D a teraz najlepszy będzie owoc naszej miłości ;D

Kociak tabletki zjedzone?? Zmierzyłaś się w pasie?

Hej Kobietki!

Co tu dzisiaj tak pusto?????

Byłam po południu z mężem i synem na dłuuuuuuuuuuuuuugim spacerku... Aż miałam problem czy do domu dojdę, tak mnie chłopcy przegnali. Dałam radę, ale teraz nóg nie czuję... ::) ;)

Ja byłam z mężem na krótkim spacerku
krótkim, bo zaczeło kropić i zmylismy sie spowrotem do samochodu
ale to był tylko taki deszczyk straszak

mąż popstrykał fotki, a ja nie, bo mi sie bateria rozładowała :(
oczywiscie później je Wam pokażę mąża dzieło ;)

teraz wróciliśmy z kolacyjki i każdy stuka na swojej klawiaturce ;D

czekam dzisiaj na pewien program o prezesie Polskiego Związku Kulturystyki i Trójboju Siłowego
Pawle Filebornie - niestety, był to prezes mojego związku (fitness podchodzi pod w/w zwiazek)
program będzie opowiadał o prezesie czyli mega handlarzu ::) koksami a chłopcy -kulturysci zawodnicy
będa się żalić. Znam wiekszosć z nich i jestem ciekawa co to za afera.
A jak niewiadomo o o chodzi, to chodzi o pieniądze.
po 22 ma byc ów program na tvn ;)

wlasnie ogladam tvn ale wkrecaja nedznie szymona majewskiego, kicha a nie wkret, mistrza powinno sie wkrecac po mistrzowsku :(

rowniez zaliczylam dzis dluugi spacerek, przeplatany wystepem m.szczesniaka, goframi i odblokowywaniem simloka, (mam nadzieje, ze telefon sie nie zepsuje)

Kangurki milosc nie konczy sie na slubie, oczywiscie zycie funduje rozne niespodzianki, ale np. ja czuje, ze jestem jeszcze bardziej zakochana w mezu i to samo widze z jego strony a jestesmy juz razem 9 lat w tym 8 w malzenstwie :D

reklama
ooo Ineczka, to długo żyliście z myslami o dzidziusiu ;D

Fakt, Majewski powinien być lepiej wkręcony

za 10 min zaczyna sie program, o którym pisałam... juz sie nie mogę doczekac ;D

Do góry