reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ineczka, fajnie mają Ci moi rodzice... właśnie mama do mnie dzwoniła i kazała słuchać szumu morza... Echhh jak ja bym sobie nad morze pojechała.... ale w tym roku niestety mogę tylko pomarzyć.... :( :(
Mam nadzieję że uda nam się wyskoczyć w połowie lipca na tydzień do rodzinki męża na wieś... tam są łąki, lasy i rzeka... no i CISZA .... Oby tylko mój mąż dostał urlop.... ::) ::)

Polecam sałatkę:

Kiełki słonecznika
kiełki soji - można kupić w markecie, pakowane na styropianowej tacce, w lodówce stoją ;)
puszka kukurydzy
poł czerwonej papryki - pokrojona w małą kosteczkę
2 łyżki majonezu
przyprawy - nie za dużo (sól, pieprz)

na śniadanko wrąbalismy, dogryzajac chlebkiem z odrobina twarożku

bardzo szybko sie ją robi - dosłownie 1 min ;D

Trzeba zawsze cos nowego zjesc
Ja juz nie moge patrezc na to co jest lodowce Stane 15 minut i juz jestem najedzona nic nie jedzac
Przejadlo mi sie juz ::)

reklama
Mi już się tez wszystko objadło (oprócz lodów).Imam podobny problem z dobieraniem menu.W końcu biore coś ,jem ,a po jedzeniu okazuje się że to nie to...
Melanie sałtke na pewno wypróbuje,bo to jedyne w czym lubie sie smakować.A i pytanko! Kiełki słonecznika? Albo ziarna.Bo musze sie przyznać że nie widziałam.Ale ja zacofana jestem więc moge sie mylić ;D.
Co do szumu morza to zawsze nastraja mnie .Lubie słuchać i tęsknie za morzem.Chyba wybiore się z moja Pati do groty solnej.U nas jest.To taka grota pełna soli,światełek kolorowych gdzie stoja leżaki na których sie kładzie.Pani gasi swiatło, zapala nastrojowe lampki i szum morza z kastey,skerzk mew.Można sie zrelaksować a przy okazji nawdychać sie jodu.Jest też kącik dla dzieci z zabawkami,wiaderkami itd.Tak, ze nie przeszkadzają.Mam karnet na 9 seansów a jakos nie mam kiedy się wybrać.Musze się zmobilizować bo moge do września nie zdąrzyć ;D

Do góry