reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

dziendoberek

Melanie- ja dzisiaj na 17 ide na ten filmik i mam nadzieje ze wyjde zadowolona tak jak ty naoisz mi tylko jak długo trwa ten film

wczoraj miałam paskudny wieczur pozarłam sie z Czarkiem do tego stopnia ze zabrałam od niego wszystkie moje rzeczy i powiedziałam ze zobaczymy sie dopiero jak Mikołaj sie urodzi bedzie to troche trudne bo mieszkamy na tym samym osiedlu

ale nocke miałam wysmienita poszłam sobie sama do mojego ulubionego papbu wypiłam dwa browarki porozmawiałam z moim teraz juz przyjacielem o godzinie 2 odwiuzł mnie do domku i było gites

a wracajac do Czarka to jak znam siebie długo bez niego nie wytrzymam i pewnie juz dzisiaj bede dzwonic zebysmy sie spotkali wymysle jakis głupi pretest np: to ze w jego lodówce zostawiłam swoj krem czekoladowy

chociaz z drugiej strony to chciałabym zeby troche zamna potesknił moze wtedy zrozumie jakim jest idiota i jak wiele ma do stracenia

ale nabazgrałam

poprostu musiałam sie komus wyzalic bo jest mi cholernie kurde ciezko i sama juz niewiem czego ja chcem

a to wszystko przez te chormony

reklama
no pewnie, że hormony

sadzę, że każda z nas miała by cos do powiedzenia na ten temat

Gabi daj znać jak już odbierzesz ten krem czekoladowy ;D

Film trwa długo... z 3 godzinki

ale nie rozumie jednego... jak pokazywali urywki filmu u Drzyzgi w programie

to był pewnien fragmet, którego w kinie nie widziałam... ciekawe... oszustwo jakieś

niewiem nie wypowiwdam sie bo nie widziałam akutat tego programu

film troszczeczke długo ja musze zdazyc na 21 do anfiteatru na kabaret Czarka Pazury

teraz spadam do wanny

papatki

zapewne jak pojde odebrac tem moj kemik to sie juz pogodzimy

ale ja tak bardzo chciałabym byc twarda i pokazac mu chciaz przez dłuzszy czas ze tak mi jest dobrze i ze on dosczescia sie jest mi potrzebny

hej brzuchatki!!'']
dobrze,że można zwalić na hormony.( żartuje oczywiście)
ja niestety nie mam się z kim kłócić,
narazie jestem tylko z Igorem.
mąż przyjedzie na następny tydzień
mama miała przyjechać, ale przełożyła przyjazd na lipiec ;D ;D ;D
niemam co robić
obiad ugotowała wczoraj
nastawiłam pranie
pobyczę się trochę
we wtorek wizyta u lekarza
ciekawe ile przytyłam
i jakie dziecko duże
miłego dnia życzę wszystkim pieknym dziewczynom ;)

Cześć Babeczki.

Piękny dziś dzionek...

My też wybieramy się na ten film ale nie prędzej jak za tydzień, bo u nasz zamknęli kino i musimy skoczyć do Poznania, a właśnie dzisiaj moi rodzice pojechali sobie na wakacje nad morze. Muszę poczekać aż wrócą i wezmąwnusia na "służbę" ;D ;D ;)

Gabi to jak chcesz być taka silna to może lepiej nie idź po ten kremik?? Niech facio potęskni trochę??... ;) ;)

Cześć Kociak :laugh:

reklama
Do góry