reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Badania na toksoplazmozę należy zrobić dwa razy: pierwszy raz na początku ciąży lub jeszcze przed (żeby stwierdzić, czy nie chorowało się wcześniej lub w danym czasie) oraz w trakcie ciąży (mój lekarz zalecił zrobić na kolejną wizytę, czyli ok. 29-30 tyg.), żeby stwierdzić czy nie zachorowało się w trakcie ciąży.

Pozdrowionka, brzuchatki! :)

reklama
Cześć Babeczki.

Właśnie wróciliśmy od znajomych, był grill i było fajnie tylko straszny wiatr wiał.... ::) ;)

Ale tu naskrobałyście... szok, chyba nie nadrobie.. ::)

Melanie super fotka naprawdę dobrze Ci w tym kolorku...Fajna babeczka z Ciebie

Blanus ten drażliwy temat zawsze będzie wywoływał nerwa i adrenalinkę.... ja też coś podobnego przerabiałam, baardzo dawno bo 10 lat temu a do dzisiaj to wspomnienie sprawia,że mam nerwa.... :p
Super że udały się dzidziowe zakupy... ja nadal nie mam prawie nic... tylko wózek, łózeczko i pościel, resztę muszę kupić. Ale w sumie to się cieszę bo nowe ciuszki dla nowego dzidziusia, podoba mi się to. ;D ;D ;D

Kociak mam nadzieję że teraz trochę odpoczniesz i nie będziesz już taka nerwowa i między Tobą i Patrykiem ułoży się w końcu... Szkoda tylko że kosztem ojca, ale myślę że i on w końcu odpuści i będziecie jedną wielką rodzinką... ;) ;) ;)

Acha a jescze co do aparatu to olimpusy to dobry sprzęt. Właśnie rozmawiałam z mężem dzisiaj, że chyba sprzedamy naszego Olimpusa na klisze i kupimy nowego ale cyfrówkę.Jeśli plan zostanie zrealizowany, to obiecuję więcej moich fotek brzuchowych no a potem dzidziowych ;) ;D ;D

Miłego wieczoru Wszystkim Brzuchatkom życzę ;) :) :laugh:

Wpadam w lekka panike, bo jeszcze nie zakupilam nic z powazniej zajmujacych miejsce gracikow jak wanienka, lozeczko itp.
za waszym przykladem pewnie za tydzien, dwa sie powaznie rozgladne :D

aparaciki, aparaciki :)
ja juz sie nie oszukuje, ze sie pozbede kolekcji, bo jakos nie mozemy sie ze swoimi starszymi rozstac i tak co kilka lat kupujemy nowsze a koleeeekcja sie powieksza
pod koniec zycia otworzymy muzeum :) na razie mamy siedem, dobrze, ze ja swoje z wczesniejszych lat zostawilam w domu rodzicow :D

Ineczka, tylko aparaciki zbieracie czy wszystko??
Musicie mieć duże mieszkanie albo dom ;D

Własnie wróciliśmy z kina byliśmy na KAROL CZŁOWIEK, KTÓRY ZOSTAŁ PAPIERZEM
fajnie sie oglądało... wzruszająco

Hek kobitki!!! Widze że znowu nie da rady expresem nadrobić tego co tu popisałyście ;D
Melanie śliczna z ciebie babka.Ma chłop oko nie zeza. :laugh: ;)Naprawde ci dobrze w tym kolorku!!
Co do rozjaśniania włosów w ciąży to ponoć jak się to robi to można urodzić rude dziecko,ale ja w takie bajery nie wierze i też mam zamiar robić pasemka.A zresztą nawet rudzielec teraz nie przekleństwo bo rude w modzie!!! ;D :D no nie?
Co do zakupów to ja jeszcze kompletnie nic nie kupowałam.Musze zrobić remament w ciuszkach po Pati,urządzić pokoik na budowie a dopiero potem moge coś dokupować.Wiem że na pewno musze mieć nowy wózek,łóżeczko,pieluszkek zwykłych pare no i kaftaniki body i jakiis innych zwykłych rzeczy pare.Takie lepsze jak znam moją rodzine do tygodnia nazbiera mi się z prezentów,a jak czegos nie bede miec do dokupie potem jeszce.
No przydał by sie tez nowy podgrzewacz,super rzecz na noc i dzien yeż nie trzeba cały czas latać i podgrzewac herbatek czy mleczka.Gotujesz, studzisz natawiasz temperaturke na podgzrewaczu, wstawiasz ...a w nocy tylko zapalasz światło i nie musisz nigdzie latać.
Ineczka mój mąż też chce nowy aparacik kupić bo w tym co mam nie ma opcji nagrywania filmików,a jak się maluszek urodzi to by sie przydała. :)

Wciełam grejfrucik i spadam do wyrka,bo jakoś mnie dziś muli .Mężuś wpracy i nie chce mi sie nic.Obejrzałam film "DUCHY" na TCM może popatrze jeszce na "POtyczki Jerego Springera" na CLUBIE i ide spać.Kukne jeszce czy mój mąż nie jest na GG i ideMiłej nocki wszystkim mamusiom i brzusiom.Papa :-* :-* :-*

Melanie nie zbieramy specjalnie, ale tak jakos zostaja, bo tak sie ciezko rozstac :D

szukalam ostatnio dobrego nawilzacza powietrza, ale jakies dziadowskie wszystko :( mam nadzieje, ze do jesieni znajde :)

Melanie, ale fajne zdjecie, prawie w ruchu, choc nic nie jest zruszone...
mam na mysli to zdjecie ze spacerku z pieskiem
ale to z biuscikiem faktycznie mniami :D

reklama
hihihi
;D

Ineczka a ja najbardziej zapamiatałam Twoje fotki w sukience w...
pieski ;D

idę jeszcze coś wszamać i do wyrka

dobrej nocki wszystkim co to przeczytają :)

Do góry