reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Cześć:-)

Aniu fajny camel:tak::-D
ładnie zaoszczędzisz na implancie:tak: ja jednak jestem z zych osób co boi się ciał obcych w sobie:szok:

Kinuś zdróweczka jeszcze raz zdróweczka:tak:

Joasiu ładny powerek dostałaś:tak::-)
co do Julci w przedszkolu to nie wiesz że kobieta zmienna jest;-)
żart ale zobaczysz będzie coraz lepiej:tak:
a tych wszystkich lekarzy to nie zazrdoszczę :-( trzymam kciuki za dobre wyniki:tak:

Edyto zapracowana kobieto to fajno że masz satysfakcję z pracy:tak: a Maciek napewno z czasem się przyzwyczai:tak:

Martusiu buziaki dla Sandrusi niech szybko zdrowieje:tak:

Dziś troche pochmórno:baffled:
a macie tu ciacho urodzinowe na poprawe chumorków:-)

reklama
hejka,

Ja teraz przy kawce, ale za chwilkę biorę sie do ogarnięcia chałupy. Dzisiaj Jacko zawiózł Hankę do przedszkola i ponoć płakała na pożegnanie :-(. Nic nie rozumiem. Tak uwielbia dzieci, zwykle zostaje u cioci, czy babci bez najmniejszego problemu, a teraz łzy codziennie .Liczę, że się przyzwyczai, bo jak nie, to mi chyba serce pęknie :-(
Ja czuje się już znacznie lepiej, trochę chrypię i smarkam , ale przynajmniej głowa jest na swoim miejscu ;-)

Asiu, nie rozśmieszaj mnie z tym śmiganiem :-D. Póki co moja max. zawrotna prędkość to 60 km/ha i wielka radość , że ominęłam rowerzystę ...bez ofiar :evil:
Jeszcze długa droga przede mną. No ale cieszę się, że w ogóle usiadłam za kółkiem :tak:
A jak wasze przedszkolaki jedzą :confused:. Hanelka średnio...Sosu nie ruszy, mięsa też :no:. Najlepszy ponoć suchy ziemniak ..
Jak przychodzi do domu, to pierwsze pytanie : "Mamo, co teraz mogę zjeść ???" :sorry2:
Dziewczyny napiszcie co wasze maluchy dostały bądź dostaną na urodziny ?
Moja Hanka na pewno dostanie z serii lego duplo: pałac księżniczki, supermarket i może jeszcze karetkę pogotowca (jak mawia moja córcia). no i ten zestaw pielęgniarki , który wklejałam na wyprawce :tak:. Prezenty od dziadka amerykańskiego, babci Tesi i chrzestnego...póki co owiane tajemnicą ....
Wolałabym, żeby dali kaskę :sorry2:

Jola, piękne ciacha :happy: !!! A ten brązowy, to marchewkowe, czy czekoladowe ciacho :confused: Wiecie , ja nigdy marchewkowego nie jadłam :dry:

Dzien dobry

Idziemy dzis do lekarza:baffled:
Do katarku doszedl kaszelek, meczy sie bidulka:-(Oby sie podkurowala do soboty.
A jak na zlosc pogoda dzis znow do kitu:dry:
Chcialam isc dzis do fryzjera ale nie wiem czy sie czasowo wyrobie :sorry2:

Asiu a co to za szczepienie miala miec Jula :confused:

Nie denerwuj sie Julcia napewno swietnie sie bawi z dziecmi w przedszkolu ;-)
Wiem, ze dobrze mi sie mowi, ale napewno nie masz sie czym martwic.

Asiu mamy isc 15 w poniedzialek. Na 2 godzinki od 10.30 do 12.30;-)Mala juz sie doczekac nie moze :tak:

Jolu super ciacha urodzinowe :-)
Az mi slinka poleciala ;-):-)

Kinek pisze:
Wiecie , ja nigdy marchewkowego nie jadłam :dry:
Zaluj :tak:
Jest pyszne :-)
Hani napewno by smakowalo :tak::-)
Moja sie zajada nim jak nie wiem :-)

Kinek dobrze, ze czujesz sie juz dobrze :-)

Co do jazdy autem to wprawisz sie zobaczysz :tak:Bedziesz smigac jak zawodowiec :-)

Co do prezentow to wszytskie sa owiane tajemnica ;-)Nikt nic nie mowi.
Od nas dostala stolik, krzeslo i swinke z ikei no i ten wozek sklepowy. A czy cos jeszcze od nas dostanie to sie w piatek zobaczy ;-)

Kinuś och tak to jest z tymi dzieciaczkami że jak inne otoczenie to inaczej jedzą czy się zachowóją:confused:
o jak zawrotna prędkość;-):szok::-D:-D:-D będzie dobrze;-):tak:
a ciecho to marchewkowe pychotka wszyscy je uwielbiają przynajmniej u nas:-) przepis kiedyś tu dawałam ale jakby co to ostatnio na domówkach dałam w temacie o gotowaniu;-)

Martusiu oj jeszcze raz zdróweczka dla Sandrusi:tak:
co do prezentów to od nas ma zestaw do rysowania , farby do malowania palcami wieszaczek słonik na ręczniczek i jeszcze od brata własnoręcznie zrobiona zabawka ( błyszczące konfetti myszki miki w wodzie w słoiku ) potrzęsie i wszystko lata :tak:
a od rodzinki
Barbie keyboard , 2 książeczki poeci polscy dzieciom i kopciuszka, bluzeczkę spineczki,gumeczki, skarbonkę , naklejki, duuuży pojemnik ze słodkościami, pieska szczekającego który poszedł do wymiany :baffled: bo coś nie działał:-(chyba wszystko napisałam:confused:

Załączniki

• DSC00560.JPG
    DSC00560.JPG
    291,2 KB · Wyświetleń: 19
  • DSC00566.JPG
    DSC00566.JPG
    229,3 KB · Wyświetleń: 20
  • DSC00594.JPG
    DSC00594.JPG
    232,4 KB · Wyświetleń: 20
  • DSC00575.JPG
    DSC00575.JPG
    296,3 KB · Wyświetleń: 24
Jolu, fajny ten zestaw do rysowania :tak:, a Dominisia jaka skupiona :-D
Wróciłam z przedszkola pół godziny temu...żywa ufff :sorry2:

Jutro odbieram Hankę dopiero o w pół do czwartej, bo mają jakiś teatrzyk "Telekomputerek"
Hanka oczywiście obiadu prawie nie trąciła. Były kopytka z mięskiem. Pytała czyje te kopytka, konika czy świnki :-D:-D:-D ?

Musze Hankę przetrenować w kwestii ubierania. Widziałam jak kilka dziewczynek ubierało się po leżakowaniu bez pomocy i wpadłam w depresję :baffled:. Hania bardzo szybko sie gotuje jak jej nie wychodzi ...

Jula juz w domku:-)
dzis nie chciala spac tylko lezala i pani pozwolila jej wstac wczesniej i samej sie ubrac...w szatni zauwazylam dopiero ze spodenki ma na odwrot zalozone:sorry2:dzis bylo kiepsko z jedzeniem..ale pani powiedziala ze wszystkim dzieciom cos nie pasowalo..zjadly tylko troszke:dry:bylysmy juz godizne na palcu zabaw i tam spotkalismy inne przedskzolaki z naszej grupy ktore ostro sie bawily..to co bylo zabronione w przedszkolu to hulaj dusza...normlanie musialam latac za Jula:dry:

Martusia chodzi mi o szczepienie na pneumokoki:tak:
Kinus JUla dostala hustawke z ikei,domek peppy,kucyka ponny z jezdzikiem na pilota i roznymi akcesoriami,ukladanka puzzle drewniana i piankowa,ksiazkeczki,jakies slodkosci i pieniazki aha i ksiazeczke z puzzlami.gumowe zwierzatka.

Jolu zaraz ide poogladac foteczki;-)

Martusia jak u lekarza:confused:co powiedzial i co dal na dolegliwosci Sandruni:confused:biedna..oby szybko wyzdrowiala:tak:

Kinus u nas Jula zagilana...od placzu..stresuja mnie te poranane spacerki do przedszkola:sorry2:popdobno dzieci ktore na poczatku nie plakaly dopiero w 2 lub w 3 tygodniu przezywaja rozlake i placza...musimy to przertwac i tyle:tak:jezdzisz
juz coraz lepiej..mowisz ominelas rowerzyste..fiu fiu..super byle tak dalej a predkosc tez niczego sobie..po co sie spieszyc..lepiej jechac wolniej niz pedzic i wyladowac w rowie:tak:

Hej dziewczyny.

Lekarz odradził mi implant.Kazał się przejśc do Kliniki planowania rodziny i tam sobie pogadać z doświadczoną osobą i wybrać coś innego,tak więc jeszcze zobacze.
Zastanawia mnie tylko,że ja nie moge mieć żadnych ciał obcych w ciele bo np.kolczyki powodują ,że moje uszy odpadają mi prawie :-D to i pewnie implant wywołałby jakąś alergie lub odrzucenie.

Matt ma antybiotyki i maśc bo po szczepionce na gruźlice zrobił mu się obok guz.:dry:

Edziu oj oj aleś zalatana.:rofl2: Ale fajnie,że robisz to co lubisz.

Jolu ciasto pycha a jaka piękna polewa :rofl2:
Śliczne prezenciki i widać,że Dominika zadowolona :-):-)
Martusiu jak Sandra?
Kinek ja mam wrażenie,że Antek się lepiej sam ubierał jakiś rok temu :dry::baffled:
Ale teraz przemawia przez niego lenistwo.Zresztą od kilku dni chce żebym to ja go karmiła :wściekła/y:

Hej dziewczyny.

Matt ma antybiotyki i maśc bo po szczepionce na gruźlice zrobił mu się obok guz.:dry:

O matko :szok:...A czemu ? Jakaś reakcja alergiczna ? Oby znikło w tempie błyskawicznym !!!

Kinek ja mam wrażenie,że Antek się lepiej sam ubierał jakiś rok temu :dry::baffled:
Ale teraz przemawia przez niego lenistwo.Zresztą od kilku dni chce żebym to ja go karmiła :wściekła/y:

Przez moja Hankę przemawia mega wścieklizna :angry:. W 3 sekundy nakręci siebie i mnie .Nie mogę patrzeć jak mało nie odgryzie nogawki i dla świętego spokoju pomagam :sorry2:...
Jak sama je, to wokół totalny syf :baffled:, no ale ponoć inaczej nie nauczy się....

Asia, co to za kucyk z jeździkiem na pilota ? Nie widziałam takiego ...

Jola, fajny prezent najstarszy wymyślił :tak:

Ok...spadam . Może uda mi sie coś poczytać zanim przydrepcze Hanka- nocny marek :sorry2:

reklama
O matko :szok:...A czemu ? Jakaś reakcja alergiczna ? Oby znikło w tempie błyskawicznym !!!
No właśnie chyba szczepionka się nie rozeszła po organiźmie i gdzieś przyblokowała.
Lekarz mówi,że tych szczepionek nienawidzi bo dużo z nią problemów.Właśnie takich.Zresztą zanim się to cholerstwo wygoiło mineło 2,5 miesiąca :angry:
No zobaczymy czy pomoże,za tydzień kontrola.

Dobrej nocki :-)

Do góry