reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

No ja z kawą . a wy gdzie :cool2:?

Edzia
przypomniało mi się coś ;-)..

Ostatnio jak jechałam z Jackiem zapomniałam odciągnąć ręczny , no i on zrobił to za mnie a ja nawet nie zauważyłam. W trakcie jazdy przypomniało mi sie, że jadę na ręcznym i go znowu zaciągnęłam , a Jacek pyta co ja wyprawiam...Normalnie prawie się pokłóciliśmy :-D

reklama
Kinus ciesze sie ze Hania ozdrowiala...oby wiecej takich alarmow mamusi nie fundowala:sorry2::tak:widze ze nie tylko ja mialam takie "jazdy"na poczatku z jazda samochodem...a a samochod fabrycznie jaki kolorek posiada...:confused:moze z tym filoletem mu do twarzy bedzie:sorry2:;-):-Dzartuje:-D

Joasia, zrobię sobie fioletowy manicure, co by pasowało :-D

Julcia, ma urodziny w niedzielę, tak ?Bo ja z niemieckiego suwaczka mało rozumiem :zawstydzona/y:

Joasia, zrobię sobie fioletowy manicure, co by pasowało :-D

Julcia, ma urodziny w niedzielę, tak ?Bo ja z niemieckiego suwaczka mało rozumiem :zawstydzona/y:

:-D:-D:-D:-D:-D
dobre z tym manicurem:-D:-D:-D:-D ja kiedys mialam kurtke i tez manicure pod kolor mojego pierwszego autka..czerwone:-):tak::-)

a Jula urodziny ma 8 wrzesnia w poniedzialek:tak::-):tak:ale juz dzis zaczynamy swietowac

Witajcie Kochane:biggrin2:
ja tak a chwilke jestem zalatana :sorry2: wczoraj coś na sprzątanko zabardzo mnie wzieło:szok::tak::-p a dziś wyprawiamy urodzinki:tak: jak tylko marchewkę kupię (bom głupia zapomniała wczoraj) to ciacho marchwiowe piekę :tak::-p mieliśmy jechać do zoo ale chyba se dziś podarujemy:sorry2:spacerek zaliczymy :-p

przyznaję że nie czytałam:zawstydzona/y: ale Wszystkie pozdrawiam :tak::biggrin2: wszystkim chorowitkom i obolałaym zdróweczka:tak::biggrin2:

Miłego Dzionka:biggrin2:

Dziendoberek :-)

Sobotnie zakupy w Ikei sie udaly :tak::-)
Corcia zadowolona ze stolika baardzo, siedzi przy nim i rysuje, ustawia zwierzaczki :-) A jak sie teraz fajnie kolorowo zrobilo :-) Kupilismy jeszcze poare ******* ale mam ochote na nowe meble do salonu ;-)tzn stolik, stolik pod tv i regal. Normalnie zakochalam sie :-p;-):-) Nie kupilismy teraz bonawe nie bylo by gdzie zapakowac, bo znajomi kupili sobie meble do salonu i wracali autobusem bo cale nasze auto zastawione pudlami bylo ;-)No i narazie nei mam co zrobic z naszymi meblami z salonu. Ale musze cos wymyslec :tak:

Wczoraj poszlismy na spacerek rodzinny :tak:I zakupy ciuchowe. Maz sie troszke obkupil :tak:Ja szczelialm sobie kurteczke jesienna i corci kupilismy juz kurtke zimowa :-)

Jak tam po imprezkach urodzinkowych :confused:

Jola pisze:
Martusiu co do przedszkola już kiedyś wspomniałam że właściwie nas nie stać:-( nawet jakbym poszła do pracy to mi się to nie opłaca bo robiłabym praktycznie na przedszkole i żłobek:baffled::sorry2: tak przynajmniej mam dzieci pod swoim bacznym okiem
Jolu sorki nie doczytalam wczesniej.
No pewnie, ze lepeiej w domku siedzic. Sama dzieciaczkow przypilnujesz i jeszcze prace domowe wykonasz ;-)

Jola pisze:
wiem że są duże plusy chodzenia do przedszkola bo kontak z rówieśnikami itd... no ale i ja niechodziłam i syn nie chodził i jakoś daliśmy rade no nie?
Z tym przedszkolem to roznie jest.
Ja nie chodzilam, poszlam dopierodo zerowki. Bylam bardzo z tego zadowolona i nie ubolewam, ze do przedszkola nie chodzilam. A kontak z dziecmi kolezanakmi mialam i zyje ;-)A moj maz chodzil od 3 latek i strasznie to przezywal. Blagal mame zeby zrobila sobie dzidziusia i zostawala z nim w domku i obiadki gotowala. Tak ze widac kazde dziecko jest inne.

Edytko zdrowka dla dzieciaczkow :*:*

Anineczko jak po chrzscinach :confused:

Kinek ciesze sie, ze Hanii lepeij z chorym gardelkiem.

Co do tankowania to nie zapomnij dowiedziec sie na czym jezdzi Twoje autko, bo juz nie raz sie nasluchalam, ze do diesel'a zatankowali benzyne :dry:Troche bylo klopotu.

Asiu zdroweczka i dla Twojej krolewny :*

Zupka sie gotuje, dzis krupniczek ;-):tak:A drugie jak tatus z pracki wroci ;-)
Zaraz ide pranie na dwor wywiesic ;-)Bo ladna pogoda :-)
Zbieramy sie na spacerek i do biblioteki, bo zapomnaialm ksiazek oddac :-p Mialam oddac do 1:sorry2:

Udanego dnia :-)

Ostatnia edycja:
Witam:-)
już po imprezce ...
wczoraj jednak zrobiliśmy tylko poczęstunek dla wujka i cioci bo rodzince badziej pasowało dziś :dry:
ale fajnie było Dominika prezenciochów dostała:szok: aż mi szczena opadła;-):-D
na dniach jak emocje przejdą to jakiś fotki powstawiam:tak:

Aniu jak chrzciny? śliczne fotki na NK:tak:

Joasiu a jak u Ciebie impreza urodzinowa?:-)

no i zapomniałam co miałam pisać:szok: to z przejedzenia:zawstydzona/y::-p:baffled::-D
dawno tyle słodkiego nie jadłam:szok:

Witam:-)
imprezowalismy 3 dni;-)i dzis odpoczywamy:-D
Mam problem bo Jula niechce isc dzis do przedszkola..umowilysmy sie ze pojdzie troszke pozniej wiec dalam jej chwilke na zabawe zeby sie uspokoila i zaraz ruszamy:tak:oj ciezko jest z tym wychodzeniem do przedszkola:-(
do pozniej

Jula odprowadzona do przedszkola...szla zadowolona z cukiereczkami dla dzieci ale na sali sie rozkleila i bylo troche placzu,serce bolalo ale zostawilam ja ale wychodzac z przedszkola widziala ja w oknie i machala mi juz usmiechnieta..slala caluski..od razu lepiej mi sie zrobilo;-):-)
bylam juz w przychodni zapisalam JUle do okulisty na badania na ktore nas skierowala neurolog..zdziwiona byla ze przy takim uderzeniu od razu tych badan nie zrobili:wściekła/y:normlanie szlak mnie trafia..powiedziala ze powinnismy powtorzyc tomografie komputerowa glowy ale ze to jest bardzo duza dawka promieni to poczekamy jeszcze..wyszly poprzednim razem jakies problemy i nikt nie zareagowal:wściekła/y:normlanie rozszarpalabym ta nasza sluzbe zdrowia:angry:teraz czeka nas wizyta u logopedy,okulisty,stomatologa i pewnie ortodonty i gastrologa.i pozniej znow neurologa ale to w listopadzie..mowie Wam...mam dosc

Hej a jak tam inne przedszkolaki wrzesniowe sobie radza:confused:
gdzie sie dziewczyny podziewacie..starszne pustki:-(

hooopppp hoooopppp:sorry2:

Witam

U nas dzis deszczowo.
A mialysmy isc na spacer.

Jak narazie nie mamy planow na dzisiejszy dzien. Bedzie chyba tylko zabawa z corcia :tak::-) obiad mam od wczoraj to od kuchni mam luzik ;-)

Sandrusia cos mi od wczoraj kicha, a w nocy pokaslala pare razy. Mam nadzieje, ze nic sie z tyego nie wykluje :baffled: Witaminka C podana, a zaraz robie syropek z cebulki ;-)

Jolu przewaznie takie urodzinki trwaja kilka dni :tak:
W zeszlym roku 2 urodzinki niuski trwaly od piatku do niedzieli :-) Fajnie bylo :-)
Wazne, ze Dominiczka zadowolona :-)
Jakie prezenciki dostala :confused:

Asiu odpoczywaj :tak:
Tyle sie naszykowalas pysznosci, ze nalezy Ci sie odpoczynek :-)

Fajnie, ze Jula jednak chciala isc do przedszkola. Zawsze lubilam te cukierki urodzinkowe :-) I zla bylam bo sama nie moglam zanosic ani na urodzinki ani na imieninki ;-)Dzieci napewno bardzo sie cieszyly :-)

Bardzo duzo tych wszystkich badan. Trzymam kciuki za wszystkie dobre wyniki.
Takie malenstwo a tyle musi przejsc. Buzka dla Julci :*:*

reklama
CZeść,
Ja przeziębiona jestem...niestety. Mam głowę jak banię :baffled:
Joasiu,
Hanka też płakała jak ja zawiozłam. Próbowała się powstrzymać, ale było jej ciężko. Mi z reszta też...
Współczuje ci tej pielgrzymki po lekarzach :no:. no ale jak mus , to mus...trzymam cały czas kciuki, żeby badania nie wykazały nic niepokojącego

Dziewczyny, opiszcie imprezki dla poprawy humoru ;-), no i fotki wklejcie !!!

Do góry