reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

No ja z kawą . a wy gdzie :cool2:?

Edzia
przypomniało mi się coś ;-)..

Ostatnio jak jechałam z Jackiem zapomniałam odciągnąć ręczny , no i on zrobił to za mnie a ja nawet nie zauważyłam. W trakcie jazdy przypomniało mi sie, że jadę na ręcznym i go znowu zaciągnęłam , a Jacek pyta co ja wyprawiam...Normalnie prawie się pokłóciliśmy :-D

reklama
Kinus ciesze sie ze Hania ozdrowiala...oby wiecej takich alarmow mamusi nie fundowala:sorry2::tak:widze ze nie tylko ja mialam takie "jazdy"na poczatku z jazda samochodem...a a samochod fabrycznie jaki kolorek posiada...:confused:moze z tym filoletem mu do twarzy bedzie:sorry2:;-):-Dzartuje:-D

Joasia, zrobię sobie fioletowy manicure, co by pasowało :-D

Julcia, ma urodziny w niedzielę, tak ?Bo ja z niemieckiego suwaczka mało rozumiem :zawstydzona/y:

Joasia, zrobię sobie fioletowy manicure, co by pasowało :-D

Julcia, ma urodziny w niedzielę, tak ?Bo ja z niemieckiego suwaczka mało rozumiem :zawstydzona/y:

:-D:-D:-D:-D:-D
dobre z tym manicurem:-D:-D:-D:-D ja kiedys mialam kurtke i tez manicure pod kolor mojego pierwszego autka..czerwone:-):tak::-)

a Jula urodziny ma 8 wrzesnia w poniedzialek:tak::-):tak:ale juz dzis zaczynamy swietowac

Witajcie Kochane:biggrin2:
ja tak a chwilke jestem zalatana :sorry2: wczoraj coś na sprzątanko zabardzo mnie wzieło:szok::tak::-p a dziś wyprawiamy urodzinki:tak: jak tylko marchewkę kupię (bom głupia zapomniała wczoraj) to ciacho marchwiowe piekę :tak::-p mieliśmy jechać do zoo ale chyba se dziś podarujemy:sorry2:spacerek zaliczymy :-p

przyznaję że nie czytałam:zawstydzona/y: ale Wszystkie pozdrawiam :tak::biggrin2: wszystkim chorowitkom i obolałaym zdróweczka:tak::biggrin2:

Miłego Dzionka:biggrin2:

Dziendoberek :-)

Sobotnie zakupy w Ikei sie udaly :tak::-)
Corcia zadowolona ze stolika baardzo, siedzi przy nim i rysuje, ustawia zwierzaczki :-) A jak sie teraz fajnie kolorowo zrobilo :-) Kupilismy jeszcze poare ******* ale mam ochote na nowe meble do salonu ;-)tzn stolik, stolik pod tv i regal. Normalnie zakochalam sie :-p;-):-) Nie kupilismy teraz bonawe nie bylo by gdzie zapakowac, bo znajomi kupili sobie meble do salonu i wracali autobusem bo cale nasze auto zastawione pudlami bylo ;-)No i narazie nei mam co zrobic z naszymi meblami z salonu. Ale musze cos wymyslec :tak:

Wczoraj poszlismy na spacerek rodzinny :tak:I zakupy ciuchowe. Maz sie troszke obkupil :tak:Ja szczelialm sobie kurteczke jesienna i corci kupilismy juz kurtke zimowa :-)

Jak tam po imprezkach urodzinkowych :confused:

Jola pisze:
Martusiu co do przedszkola już kiedyś wspomniałam że właściwie nas nie stać:-( nawet jakbym poszła do pracy to mi się to nie opłaca bo robiłabym praktycznie na przedszkole i żłobek:baffled::sorry2: tak przynajmniej mam dzieci pod swoim bacznym okiem
Jolu sorki nie doczytalam wczesniej.
No pewnie, ze lepeiej w domku siedzic. Sama dzieciaczkow przypilnujesz i jeszcze prace domowe wykonasz ;-)

Jola pisze:
wiem że są duże plusy chodzenia do przedszkola bo kontak z rówieśnikami itd... no ale i ja niechodziłam i syn nie chodził i jakoś daliśmy rade no nie?
Z tym przedszkolem to roznie jest.
Ja nie chodzilam, poszlam dopierodo zerowki. Bylam bardzo z tego zadowolona i nie ubolewam, ze do przedszkola nie chodzilam. A kontak z dziecmi kolezanakmi mialam i zyje ;-)A moj maz chodzil od 3 latek i strasznie to przezywal. Blagal mame zeby zrobila sobie dzidziusia i zostawala z nim w domku i obiadki gotowala. Tak ze widac kazde dziecko jest inne.

Edytko zdrowka dla dzieciaczkow :*:*

Anineczko jak po chrzscinach :confused:

Kinek ciesze sie, ze Hanii lepeij z chorym gardelkiem.

Co do tankowania to nie zapomnij dowiedziec sie na czym jezdzi Twoje autko, bo juz nie raz sie nasluchalam, ze do diesel'a zatankowali benzyne :dry:Troche bylo klopotu.

Asiu zdroweczka i dla Twojej krolewny :*

Zupka sie gotuje, dzis krupniczek ;-):tak:A drugie jak tatus z pracki wroci ;-)
Zaraz ide pranie na dwor wywiesic ;-)Bo ladna pogoda :-)
Zbieramy sie na spacerek i do biblioteki, bo zapomnaialm ksiazek oddac :-p Mialam oddac do 1:sorry2:

Udanego dnia :-)

Ostatnia edycja:
Witam:-)
już po imprezce ...
wczoraj jednak zrobiliśmy tylko poczęstunek dla wujka i cioci bo rodzince badziej pasowało dziś :dry:
ale fajnie było Dominika prezenciochów dostała:szok: aż mi szczena opadła;-):-D
na dniach jak emocje przejdą to jakiś fotki powstawiam:tak:

Aniu jak chrzciny? śliczne fotki na NK:tak:

Joasiu a jak u Ciebie impreza urodzinowa?:-)

no i zapomniałam co miałam pisać:szok: to z przejedzenia:zawstydzona/y::-p:baffled::-D
dawno tyle słodkiego nie jadłam:szok:

Witam:-)
imprezowalismy 3 dni;-)i dzis odpoczywamy:-D
Mam problem bo Jula niechce isc dzis do przedszkola..umowilysmy sie ze pojdzie troszke pozniej wiec dalam jej chwilke na zabawe zeby sie uspokoila i zaraz ruszamy:tak:oj ciezko jest z tym wychodzeniem do przedszkola:-(
do pozniej

Jula odprowadzona do przedszkola...szla zadowolona z cukiereczkami dla dzieci ale na sali sie rozkleila i bylo troche placzu,serce bolalo ale zostawilam ja ale wychodzac z przedszkola widziala ja w oknie i machala mi juz usmiechnieta..slala caluski..od razu lepiej mi sie zrobilo;-):-)
bylam juz w przychodni zapisalam JUle do okulisty na badania na ktore nas skierowala neurolog..zdziwiona byla ze przy takim uderzeniu od razu tych badan nie zrobili:wściekła/y:normlanie szlak mnie trafia..powiedziala ze powinnismy powtorzyc tomografie komputerowa glowy ale ze to jest bardzo duza dawka promieni to poczekamy jeszcze..wyszly poprzednim razem jakies problemy i nikt nie zareagowal:wściekła/y:normlanie rozszarpalabym ta nasza sluzbe zdrowia:angry:teraz czeka nas wizyta u logopedy,okulisty,stomatologa i pewnie ortodonty i gastrologa.i pozniej znow neurologa ale to w listopadzie..mowie Wam...mam dosc

Hej a jak tam inne przedszkolaki wrzesniowe sobie radza:confused:
gdzie sie dziewczyny podziewacie..starszne pustki:-(

hooopppp hoooopppp:sorry2:

Witam

U nas dzis deszczowo.
A mialysmy isc na spacer.

Jak narazie nie mamy planow na dzisiejszy dzien. Bedzie chyba tylko zabawa z corcia :tak::-) obiad mam od wczoraj to od kuchni mam luzik ;-)

Sandrusia cos mi od wczoraj kicha, a w nocy pokaslala pare razy. Mam nadzieje, ze nic sie z tyego nie wykluje :baffled: Witaminka C podana, a zaraz robie syropek z cebulki ;-)

Jolu przewaznie takie urodzinki trwaja kilka dni :tak:
W zeszlym roku 2 urodzinki niuski trwaly od piatku do niedzieli :-) Fajnie bylo :-)
Wazne, ze Dominiczka zadowolona :-)
Jakie prezenciki dostala :confused:

Asiu odpoczywaj :tak:
Tyle sie naszykowalas pysznosci, ze nalezy Ci sie odpoczynek :-)

Fajnie, ze Jula jednak chciala isc do przedszkola. Zawsze lubilam te cukierki urodzinkowe :-) I zla bylam bo sama nie moglam zanosic ani na urodzinki ani na imieninki ;-)Dzieci napewno bardzo sie cieszyly :-)

Bardzo duzo tych wszystkich badan. Trzymam kciuki za wszystkie dobre wyniki.
Takie malenstwo a tyle musi przejsc. Buzka dla Julci :*:*

reklama
CZeść,
Ja przeziębiona jestem...niestety. Mam głowę jak banię :baffled:
Joasiu,
Hanka też płakała jak ja zawiozłam. Próbowała się powstrzymać, ale było jej ciężko. Mi z reszta też...
Współczuje ci tej pielgrzymki po lekarzach :no:. no ale jak mus , to mus...trzymam cały czas kciuki, żeby badania nie wykazały nic niepokojącego

Dziewczyny, opiszcie imprezki dla poprawy humoru ;-), no i fotki wklejcie !!!

Do góry