Dziendoberek :-)
Sobotnie zakupy w Ikei sie udaly
:-)
Corcia zadowolona ze stolika baardzo, siedzi przy nim i rysuje, ustawia zwierzaczki :-) A jak sie teraz fajnie kolorowo zrobilo :-) Kupilismy jeszcze poare ******* ale mam ochote na nowe meble do salonu ;-)tzn stolik, stolik pod tv i regal. Normalnie zakochalam sie
;-):-) Nie kupilismy teraz bonawe nie bylo by gdzie zapakowac, bo znajomi kupili sobie meble do salonu i wracali autobusem bo cale nasze auto zastawione pudlami bylo ;-)No i narazie nei mam co zrobic z naszymi meblami z salonu. Ale musze cos wymyslec
Wczoraj poszlismy na spacerek rodzinny
I zakupy ciuchowe. Maz sie troszke obkupil
Ja szczelialm sobie kurteczke jesienna i corci kupilismy juz kurtke zimowa :-)
Jak tam po imprezkach urodzinkowych
Jola pisze:
Martusiu co do przedszkola już kiedyś wspomniałam że właściwie nas nie stać:-( nawet jakbym poszła do pracy to mi się to nie opłaca bo robiłabym praktycznie na przedszkole i żłobek
tak przynajmniej mam dzieci pod swoim bacznym okiem
Jolu sorki nie doczytalam wczesniej.
No pewnie, ze lepeiej w domku siedzic. Sama dzieciaczkow przypilnujesz i jeszcze prace domowe wykonasz ;-)
Jola pisze:
wiem że są duże plusy chodzenia do przedszkola bo kontak z rówieśnikami itd... no ale i ja niechodziłam i syn nie chodził i jakoś daliśmy rade no nie?
Z tym przedszkolem to roznie jest.
Ja nie chodzilam, poszlam dopierodo zerowki. Bylam bardzo z tego zadowolona i nie ubolewam, ze do przedszkola nie chodzilam. A kontak z dziecmi kolezanakmi mialam i zyje ;-)A moj maz chodzil od 3 latek i strasznie to przezywal. Blagal mame zeby zrobila sobie dzidziusia i zostawala z nim w domku i obiadki gotowala. Tak ze widac kazde dziecko jest inne.
Edytko zdrowka dla dzieciaczkow :*:*
Anineczko jak po chrzscinach
Kinek ciesze sie, ze
Hanii lepeij z chorym gardelkiem.
Co do tankowania to nie zapomnij dowiedziec sie na czym jezdzi Twoje autko, bo juz nie raz sie nasluchalam, ze do diesel'a zatankowali benzyne
Troche bylo klopotu.
Asiu zdroweczka i dla Twojej krolewny :*
Zupka sie gotuje, dzis krupniczek ;-)
A drugie jak tatus z pracki wroci ;-)
Zaraz ide pranie na dwor wywiesic ;-)Bo ladna pogoda :-)
Zbieramy sie na spacerek i do biblioteki, bo zapomnaialm ksiazek oddac
Mialam oddac do 1
Udanego dnia :-)