reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
witam :-),

Ja na razie z herbatką...ale kawka by się przydała :-D
POwoli zaczynam się pakować nad morze...chyba tylko ciepłe ciuchy zabiorę :baffled:. Najważniejsze, że będzie rodzinnie.
Weekend miałam zalatany, bo byliśmy na ślubie znajomego Jacka. Już od piątku bieganie po sklepach w asyście Hanki, bo Jacek nie ma czasu na takie duperele :sorry2:, a potem fryzjer, manicure...
Hanka została z Gosią (moją siostrą , jakby kto nie pamiętał ;-)), a myśmy imprezowali do niedzieli...Wesele takie se, bo zespół był fatalny, wódka byle jaka a jedzenia jakby ciut za mało....ale najważniejsze, że mogliśmy wyrwać się z domu i znowu poczuć się jak...narzeczeni :-p

Asiu, buziaczki dla Julci...zobaczysz, że niedługo zapomni o tym wypadku....odpoczywajcie nad morzem i nabierajcie sił :tak:

Aguula, smutne wieści...:-(

Edzia, właśnie mi przypomniałaś o naszym przedszkolu....Ciekawe, jak im idzie budowanie. Mam nadzieję, ze do września zdążą...Muszę tam zadzwonić !!!

Ania, całuski dla małej rybki :-D...
A co się dzieje u Lulki ? Wszystko u niej ok ?ZAczynam się martwić :dry:...

Kinuś Hello

Mama 7-rczaków ma 27 lat i trójke dzieci jeszcze.Zapewne małych zważywszy na jej wiek.
I miałabym 9-cio raczki gdyby dwoje nie zmarło w brzuszku :-(

Gdzie jedziecie nad morze?
Nie ważne,że nie będzie słoneczka.Wam się bardzo należy czas spędzony razem.
Wkońcu nie będziesz słomianą wdową ;-):-D

Ale mnie kręgosłup nawala.W nocy nie mogłam znaleźć sobie miejsca i usnąć.
Jeszcze noga mnie boli bo nadziałam się na bramke na schodach.Mam mega krwiaka:baffled:

Ide bo Rybka marudzi :baffled:

łojejku ale chyba to niebyło naturalne zapłodnienie ? albo po lekach wspomagających :confused: szkoda dzidziusiów ale w takich przypadkach to niestety częste :-(

a macie po ciachu na bóle i poprawę humorków :tak:

Nie sądze Jolu bo to biedna rodzina z jakiejś wioski pod Aleksandrią tak a pozatym mieli już 3 dzieci czyli napewno nie leczyli się na bezpłodność ;-)

Dziękuje za ciasteczko.

Ja dziś zrobie andruty.Mam wafle,dżem i takie masło co się krówki z niego robi.Niewiem jak to się nazywa ;-)

Pokaże Wam moje ostatnie zakupki.
Picasa Web Albums - Anna - Ciuchy

Hej :-)

U nas wsio ok :-)
Znajomi powracali z wczasow i wczoraj sie goscilismy z nimi i spacerowalismy z corcia. Dzien byl fajny, sloneczny i pelen wrazen :tak::-)

Asiu dobrze, ze jedziecie nad morze.
Moze choc troszke uda sie zpomniec i moze nie bedziecie myslec o tym wszystkim.
Zycze udanego wyjazdu, ladnej pogody. Wypocznijcie i wroccie nowonaodzone.
Buziaczki dla Julci :*:*:*
Trzymajcie sie.
Szerokiej drogi.

Edytko daj znac jak tam maly przedszkolak :confused:
Podobalo mu sie w przedszkolu :confused:

Anineczko o rany siedmioraczki :szok:
Wspolczuje mamusi tych babelkow :sorry2:

to gdzie tak kawunia?:sorry2:

O 8 to chyba jeszcze dziewczyny w łóżkach były:laugh2:

Hej hej jestem
PIje kawusie.

Słyszałyście,że w Egipcie się urodziły siedmioraczki :-D:-)

Ło matko! Plaga egipska...przepraszam, tak mi się skojarzyło. Nic tylko pogratulować skuteczności.

witam :-),

Ja na razie z herbatką...ale kawka by się przydała :-D
POwoli zaczynam się pakować nad morze...chyba tylko ciepłe ciuchy zabiorę :baffled:. Najważniejsze, że będzie rodzinnie.

Pogoda się poprawiła.
U mnie dziś piękny dzień.
Może nie będzie jednak źle?

My już po pierwszym dniu w przedszkolu.
Maciek, tak jak myślałam, dyrektorował:dry:
Generalnie jestem zadowolona - przedszkole ładne, pani fajna.
Trochę długo te 4 godziny, ale co zrobić!

Teraz muszę się zabrać za jakiś obiad.
Trochę to będzie trudne bo Ola chyba ząbkuje i marudzi, wszystko jej się szybko nudzi.

Poznajecie?

Ostatnia edycja:
Jestem na poobiedniej kawce ;-)

Ania, jedziemy do Pobierowa :tak:
Plecki niech Ci mężul wymasuje. Mi w piątek strasznie szyja bolała. Masażyk i maść z jadem żmii :growl:...pomogła
Ciuszki fajne, szczególnie ta bluzeczka w kratkę :tak: i te na naramkach z koronką .
Bluza z zeberką rewelacja :-) !!!

Edzia, Maćko niesamowicie wygląda :szok::-D:-D:-D

JKRZYMKA,
Ciacho sama piekłaś ? Trochę straszne :-D, ale akurat mam chęć na coś słodkiego do kawki ;-)

reklama
Aniu ładne ciuszki dorwałas :tak:
jak andrutki wyszły?

Edytko jakiego fajnego spidermena Maćkowego masz :tak::-)
dobrze że przedszkole się wam podoba:tak:

Kinuś ciacho robię z pół produktów bo mój stary piekarnik piecze jak chce a że tort musi być prosty i bez zakalca to kupuję , kremy dr otkera ... a taki rysunek zażyczył sobie solenizant :-D

Do góry