reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
witam :-),

Ja na razie z herbatką...ale kawka by się przydała :-D
POwoli zaczynam się pakować nad morze...chyba tylko ciepłe ciuchy zabiorę :baffled:. Najważniejsze, że będzie rodzinnie.
Weekend miałam zalatany, bo byliśmy na ślubie znajomego Jacka. Już od piątku bieganie po sklepach w asyście Hanki, bo Jacek nie ma czasu na takie duperele :sorry2:, a potem fryzjer, manicure...
Hanka została z Gosią (moją siostrą , jakby kto nie pamiętał ;-)), a myśmy imprezowali do niedzieli...Wesele takie se, bo zespół był fatalny, wódka byle jaka a jedzenia jakby ciut za mało....ale najważniejsze, że mogliśmy wyrwać się z domu i znowu poczuć się jak...narzeczeni :-p

Asiu, buziaczki dla Julci...zobaczysz, że niedługo zapomni o tym wypadku....odpoczywajcie nad morzem i nabierajcie sił :tak:

Aguula, smutne wieści...:-(

Edzia, właśnie mi przypomniałaś o naszym przedszkolu....Ciekawe, jak im idzie budowanie. Mam nadzieję, ze do września zdążą...Muszę tam zadzwonić !!!

Ania, całuski dla małej rybki :-D...
A co się dzieje u Lulki ? Wszystko u niej ok ?ZAczynam się martwić :dry:...

Kinuś Hello

Mama 7-rczaków ma 27 lat i trójke dzieci jeszcze.Zapewne małych zważywszy na jej wiek.
I miałabym 9-cio raczki gdyby dwoje nie zmarło w brzuszku :-(

Gdzie jedziecie nad morze?
Nie ważne,że nie będzie słoneczka.Wam się bardzo należy czas spędzony razem.
Wkońcu nie będziesz słomianą wdową ;-):-D

Ale mnie kręgosłup nawala.W nocy nie mogłam znaleźć sobie miejsca i usnąć.
Jeszcze noga mnie boli bo nadziałam się na bramke na schodach.Mam mega krwiaka:baffled:

Ide bo Rybka marudzi :baffled:

łojejku ale chyba to niebyło naturalne zapłodnienie ? albo po lekach wspomagających :confused: szkoda dzidziusiów ale w takich przypadkach to niestety częste :-(

a macie po ciachu na bóle i poprawę humorków :tak:

Nie sądze Jolu bo to biedna rodzina z jakiejś wioski pod Aleksandrią tak a pozatym mieli już 3 dzieci czyli napewno nie leczyli się na bezpłodność ;-)

Dziękuje za ciasteczko.

Ja dziś zrobie andruty.Mam wafle,dżem i takie masło co się krówki z niego robi.Niewiem jak to się nazywa ;-)

Pokaże Wam moje ostatnie zakupki.
Picasa Web Albums - Anna - Ciuchy

Hej :-)

U nas wsio ok :-)
Znajomi powracali z wczasow i wczoraj sie goscilismy z nimi i spacerowalismy z corcia. Dzien byl fajny, sloneczny i pelen wrazen :tak::-)

Asiu dobrze, ze jedziecie nad morze.
Moze choc troszke uda sie zpomniec i moze nie bedziecie myslec o tym wszystkim.
Zycze udanego wyjazdu, ladnej pogody. Wypocznijcie i wroccie nowonaodzone.
Buziaczki dla Julci :*:*:*
Trzymajcie sie.
Szerokiej drogi.

Edytko daj znac jak tam maly przedszkolak :confused:
Podobalo mu sie w przedszkolu :confused:

Anineczko o rany siedmioraczki :szok:
Wspolczuje mamusi tych babelkow :sorry2:

to gdzie tak kawunia?:sorry2:

O 8 to chyba jeszcze dziewczyny w łóżkach były:laugh2:

Hej hej jestem
PIje kawusie.

Słyszałyście,że w Egipcie się urodziły siedmioraczki :-D:-)

Ło matko! Plaga egipska...przepraszam, tak mi się skojarzyło. Nic tylko pogratulować skuteczności.

witam :-),

Ja na razie z herbatką...ale kawka by się przydała :-D
POwoli zaczynam się pakować nad morze...chyba tylko ciepłe ciuchy zabiorę :baffled:. Najważniejsze, że będzie rodzinnie.

Pogoda się poprawiła.
U mnie dziś piękny dzień.
Może nie będzie jednak źle?

My już po pierwszym dniu w przedszkolu.
Maciek, tak jak myślałam, dyrektorował:dry:
Generalnie jestem zadowolona - przedszkole ładne, pani fajna.
Trochę długo te 4 godziny, ale co zrobić!

Teraz muszę się zabrać za jakiś obiad.
Trochę to będzie trudne bo Ola chyba ząbkuje i marudzi, wszystko jej się szybko nudzi.

Poznajecie?

Ostatnia edycja:
Jestem na poobiedniej kawce ;-)

Ania, jedziemy do Pobierowa :tak:
Plecki niech Ci mężul wymasuje. Mi w piątek strasznie szyja bolała. Masażyk i maść z jadem żmii :growl:...pomogła
Ciuszki fajne, szczególnie ta bluzeczka w kratkę :tak: i te na naramkach z koronką .
Bluza z zeberką rewelacja :-) !!!

Edzia, Maćko niesamowicie wygląda :szok::-D:-D:-D

JKRZYMKA,
Ciacho sama piekłaś ? Trochę straszne :-D, ale akurat mam chęć na coś słodkiego do kawki ;-)

reklama
Aniu ładne ciuszki dorwałas :tak:
jak andrutki wyszły?

Edytko jakiego fajnego spidermena Maćkowego masz :tak::-)
dobrze że przedszkole się wam podoba:tak:

Kinuś ciacho robię z pół produktów bo mój stary piekarnik piecze jak chce a że tort musi być prosty i bez zakalca to kupuję , kremy dr otkera ... a taki rysunek zażyczył sobie solenizant :-D

Do góry