reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzieki Asiu!
Wypróbuję ten alantan - a to jest na receptę?

Ja w sumie jesienią i zimą tez mam problemy skórne.
Latem gdy skóra jest wystawiona na słońce wszelkie zaczerwienienia znikają.

Edytko ten krem jest dostepny bez recepty w aptece
i kosztuje mniej niz 10 zl:tak:wiec sprobowac mozna ,moze pomoze Maciusiowi:tak:

Wczoraj po Twoim poscie poczytalam co tam u Biednej Mai i ryczalam jak bobr..straszne jest to co zycie na dzien dobry zafundowalo tej malutkiej kruszynce i jej rodzicom.Zycze im zeby wkoncu zaswiecilo dla nich sloneczko i juz nie gaslo i wyczekuje wiadomosci o poprawie stanu Mai

Kinus a To Ci dżentelmen:-D:-D:-Di do tego w kwiecie wieku:tak:;-):-Ddobrze wychowalas psiaka:-)ale masz fajnie ze zostalas sama w domku.U nas jarek pszedl niedawno do pracy a Jula jak nigdy wstala o 7:szok:co jak dla nas jest srodkiem nocy:tak:ale chociaz pojdzie wczesniej na drzemke popoludniowa spac bo dzis jedziemy do mojej mamy kucharzyc i wracamy dopiero jutro :tak:a tak wogole to idziemy jutro do teatru na 19,Jula zostaje z ciocia i choc J sie nie chce i tlumaczy sie ze chory jest i to czy pojdzie zalezec bedzie od jego samopoczucia:-(no cuz jak zemna pojsc nie zechce znajde zastepstwo a on nich zaluje;-)

Bylam juz w sklepie na zakupach mieska i jeszcze tylko warzywniak i prawie wszystko pokupowane.
A wiecie ze wczoraj snieg spadl tylko w dwoch dzielnicach Warszawy:szok:na brodnie i na bielanach.dzwonie do mamy(ursynow)ze Jula zachwycona sniegiem,ze ejst tak fajnie bialo i czuc atmosfere swiat dzieki temu a ona mi mowi ze o jakim sniegu ja opowiadam ,dopiero jak zdjecie wyslalam to uwierzyla:tak:a dzis jest i u niej tez bialo:tak:

reklama
dzien dobry (ola ssie, wiec bedzie skromnie ze znakami pl i wielkimi literami):-D

mialam dzis srednia noc
wczoraj maciek usnal przed 24, a ola po:szok:
obudzila sie o 2 i nie chciala spac 1,5 godz
ryczala i obudzila macka:baffled:
potem maciek nie chcial usnac
a o 6.30 juz oboje byli na nogach, ze sie tak wyraze

ubralismy choinke, jest wyjatkowo ladna i....wyjatkowo cuchnaca:szok::wściekła/y:...chyba ja olal jakis kocur, nie wiem czy zaraz nie zostanie rozebrana

jesli chodzi o zakupy i szalenstwo przedswiateczne - ja tam wszedzie wysylam meza, nie moge stac w kolejkach bo mi sie slabo robi:-)...takze asiu szczerze ci wspolczuje ostatnich zakupow:tak:

kinek amber stary kawaler...ale za to jaki dzentelmen:-)

czesc dziewczyny
dawno mnie nie było

ale duzo sie działo

przedewszytkim mam juz pierwsza rozprawe z wielmoznym tatusiem za soba
sedzina wredna, ale trudno, tataus zasłanial sie kobita w ciazy swoja, ale na to sie nie nabrala
wiec alimenciki mamay zasadzone grosze ale sa
wiec nadplaca nam rodzinne wkoncu

no to powiedzmy taka niezbyt wiadomosc
z lepszych wiadomosci
ze bylam na stazu 3 miesiace i mi go przedluzyli ..
ale musialam zrezygnowac
bo dostalam fuche
w swoim fachu
zaczyanm od stycznia
... ciesze sie jak dziecko

Daria zdrowa pyskuje ale i tak jest kochana

Hello :-)

U nas szal przedswiateczny trwa hehe ;-):-):tak:
Wczoraj dzien zlecial mi blyskawiucznie. Najpierw wysprzatalam caly dom wlacznie z oknami (a dzis juz popadalo :dry: Ale nie zasyfilo mi okien na szczescie;-)) Potem poszlismy na zakupy jedzeniowe. Dzis znow zakupy jedzeniowe ale tym razem w polskim sklepie :-):tak: Wiec wszystko co nam potrzebne do wigilii mamy w domku. Kupilam sobie jeszce pare dupereli i prezent dla corci i kuzyna i jego dziewczyny. No i mega pransko dzis robilam. Jutro prania ciag dalszy no i szykowanko do swiat. Jutro biore ie za serniczek, robie pozadek z makiem no i pod wieczor usmaze rybki. Zeby na poniedzialek jak najmniej roboty zostalo. A poznym popoludniem idziemy na kawke do Ewy :-) Dzis przyjechali do niej goscie z Polski no i przywiezli nam swiecony oplatek :-)

Jeszcze jutro do Was zagladne :-):tak:

Kochane wrześniowe mamusie i dzieciaczki, ponieważ jutro nie znajdę już chwili czasu, więc dziś chcę Wam złożyć życzenia świąteczne.

Niech nadchodzące święta Bożego Narodzenia przyniosą Wam szczęście i pomyślność, niech moc wiary i siły doda otuchy w zmaganiu się z codziennością. Niech Nowy Rok będzie czasem pokoju i realizacji osobistych zamierzeń.

Tego z całego serca życzą Wam i Waszym najbliższym Monika, Adam i Kamila

42swieta.jpg

Życzę WAM :
Śniegu po nerki,
Wesołej Pasterki,
Do nieba choinki,
Wędzonej szynki,
Świętego w kominie,
Prezentów po szyje,
Dużego bałwana,
Zabawy do rana,
Tarzania się w śniegu,
Mniej życia w biegu,
W karpiu mało ości,
Dużo, dużo gości,
Słodkiego winka,
Ciepłego kominka,
Potęgi miłości,
Uśmiechu i radości,
Na dobranoc buziaczka
Od kochanego Misiaczka,
I szczęśliwego wskoku
Do Nowego Roku!

reklama
Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.

choinkawg6.jpg

Do góry