reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

jestem na moment

zrobiłam obiad, Jula spi, a ja szykuje się na akcje dentysta... boje się ze przeżyję traumę, ja i Jula :-:)-:)-:)-(

ehhh

Joasiu dzięki za gratulację, a co do mojego samopoczucia muszę napisać ze jest dobrze ( napisała bym bdb ale nie chce zapeszać;-)), plecy mnie już nie bolą i wszystko ok z nogami :tak::tak: rehabilitacje skończyłam, została mi jeszcze wizyta u lekarza, ale to w przyszłym tyg, bo teraz maja wolne ( zrobili sobie długaśny weekend) na razie ejst ok

Mam nadzieje ze Jula szybciutko wyjdzie z choroby :tak::tak::tak: Duużo zdrówka Maleńka :tak::tak: - myśle że vick też może być dla dzieciaczków, na pewno nie zaszkodzi, Asiu czy Jula ma katar? bo jeszcze są takie kropelki ułatwiające oddychanie Oil bas (czy coś takiego), to się na ubranko zakrapia, lub na poduszkę w łóżeczku i wtedy lepiej się oddycha ( taka inhalacja) - też to Mojej córze stosowałam polecam bo pomaga :tak::tak:

uciekam szykować sie do wyjazdu

Zdam relacje po powrocie, trzymajcie kciuki żeby Jula dala sobie zrobić te ząbki :-:)zawstydzona/y:

reklama
No nie moge!!!:szok::szok::szok:

Zagladam na chwilke, a tu tyyyyyle emocji na raz :-):-):-):-):-) Takiej wiadomosci sie nie spodziewalam tak szybko ;-)

ANINECZKO, WIELKIE GRATULACJE!!!
CIESZE SIE RAZEM Z WAMI!!!
WITAJ MALUSZKU!

Juz sie nie moge doczekac fotek :tak:

Asia, wspolczuje tego chorobska u Malej. Mam nadzieje, ze Jula szybko wyzdrowieje!
Ten wirus jest straszny. U nas strasznie duzo dzieci choruje na zapalenia jamy ustnej, gardla i angine. Non stop sie o tym slyszy...Niestety zazwyczaj pomaga tylko antybiotyk. Ja tez nie jestem zwolenniczka antybiotykow, ale jak mus to mus. U nas te 2-3 tygodnie temu Dawid tak strasznie sie meczyl i mial okropne ropnie wiec antybiotyk podac musielismy. Poprawa byla juz drugiego dnia od momentu podania antybiotyku.
Duzo zdrowka zycze Malej!!!! :tak::tak::tak:

Kinus, pokoik po prostu bajeczny! Nie dziwie sie, ze Hania pokochala go od pierwszego wejrzenia :-):-):-)

Luleczko, trzymam kciuki za pomyslna wizyte u dentysty! :tak::tak::tak:

Edzia, super podwojna mama jestes!:tak: Wychodzi na to, ze strach ma tylko wielkie oczy...;-) Jeszcze raz Wam gratuluje!!! :happy::happy::happy:

Luleczko Mocno trzymam za was kciuki u dentysty:tak:dacie rade bo jestescie dzielne kobitki:tak::-)Jula katarku nie ma,ale dzieki za rady-bo nigdy nic nie wiadomo:-)przed 19 bedziemy u lekarza ale wydaje mi sie ze antybiotyk bedzie grany:-(ale jak to Aguula napisalas jak mus to mus:tak:najgorsze ze ona nic cieplego niechce pic i tylko zimne lub ciut cieple a niewiem czy przez to nie pogarsza jej sie bardziej.Zreszta bardzo malo pije a jesc to je ale mniej niz zawsze ale dobre i tyle.Ze zlych wiadomosci jest jeszcze to ze ma 37,8 teraz i zamiast ta goraczka znikac ciagle powraca:-(no nic koniec biadolenia.Poczekamy na wizyte i bedzie wiadomo:tak:

Dziewczyny, macie pozdrowienia od Anineczki:-):tak:

Dostałam od Niej smsa. Pisze, że mały jest słodki i walczą z Ani niskim ciśnieniem:eek:. Mam nadzieję, że to nic poważnego:tak:

Luleczko, lekarze są ...... nie napiszę, bo cenzura mnie wytnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dziecko cierpi, no ale przecież nie ma się czym przejmować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Pół biedy, że to są mleczne ząbki, a co jeśli ze stałymi będzie sie działo to samo:confused:
Może lepiej sprawdzić i spróbować zaradzić teraz. Luleczka, oni jacyś nienormalni są:wściekła/y:
Trzymam kciuki za ulę i Twój spokój:tak:. Dobrze, że przynajmniej z kręgosłupem jest już dobrze:tak:

Joasiu, u nas na cmentarzach też kradną:wściekła/y:. Hieny:wściekła/y:. Pomimo to mąż i moja mama pojechali dziś kupić i postawić kwiaty. Już tyle lat stawiam chryzantemę dla taty...:-(.
Wick nie powinien Juli zaszkodzić:tak:. Może pomoże. Trzymam kciuki.
Wiesz, jeden pokój też ma swoje zalety. Kiedyś mieszkałam przez kilka lat z rodzicami właśnie w jednopokojowym mieszkaniu i tamte lata wspominam najmilej:tak:. Było super, taka bliskość, przytulność, dobre, ciepłe lata. To był wspaniały zastrzyk dobrych emocji dla dziecka, coś, co procentuje przez całe życie:tak:

Edytko, dobrze, że wszystko sie układa i Oleńka swoim spokojem i zachowaniem bardzo Wam pomaga:tak:. Oby tak dalej:tak:

Aguula, z tymi antybiotykami juz tak jest, że chyba wszyscy ich nie lubimy, ale często okazują się najskuteczniejszym lekiem:tak:. A Dawidek niech nam już nie choruje;-). Dobrze, że antybiotyk pomógł, bo takie ropne sprawy lubią się długo ciągnąć:-p

Asiu, wydaje mi się, że chłodne picie nie powinno Juli zaszkodzić. Gdzieś słyszałam, ze ciepłe przy anginie nie jest wskazane, ale nie wiem ile w tym prawdy.:no:.
Może i dobrze, że będzie ten antybiotyk. Jula szybciej wróci do zdrowia:tak:. Myślę, że jest bardzo wymeczona podniesioną temperaturą i chorobą.

Juz mi zal jej strasznie,chrypi i niektorych slow zrozumiec nie mozna..oby ta wizyta nam znaczy sie jej pomogla:tak:Monia jutro moj brat zostanie z Jula a my pospacerujemy na cmentarz -mamy jakis km gdzie wiekszosc rodzinki spoczywa.

Luleczko zapomnialam dodac zeby tak bobry(bdb)nastroj trwal jak najdluzej:-)i czekam na wiadomosci po wizycie:tak:

Monia jakbys pisala do Anineczki to ja mocno od nas pozdrow:-).Mam nadzieje ze z tym cisnieniem to jakies chwilowe problemy i ze szybciutko z maluszkiem wroca do domku:tak:

reklama
Do góry