reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
CZeść ...

Rany , nie mam telefonu do Anineczki ...

Może już urodziła :cool:

Za chwilę to ja urodzę...te porody wykończą mnie psychicznie :wink::szok::-D:-D:-D

Dzień Dobry

Aniu trzymałam kciuki żeby to było to:tak::tak::tak::tak:

i prosze bardzo

teraz trzymam kciuki żeby Alex urodził sie jak najszybciej!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):tak:

Kinek
ja ide poszukać na zamkniętym, Ania kiedyś podawała nr telefonu :tak::tak:

az mi się łapy trzęsą jak pisze posta

następny wrzesniaczek się rodzi ;-);-);-);-);-);-)

- a ja wczoraj usypiałam Julę i zasnełam razem z nią, na fotelu, obudziłam się po 2ej i byłam tak połamana ze nie mogłam się wyprostować, ehhh Starość nie radość:-(

Joasiu Bardzo Wam współczuje :-:)-:)-(
duużo Zdrówka dla Julianki, trzymajcie się :tak:, ucałuj Julę od Ciotki Lulki:tak:

Koreczku ja Tobie jeszcze nie gratulowałam pracy więc Gratuluje! Oby wyszło Wszystko jak sobie zaplanowałaś :tak::tak:

A Hanelka druga noc przespała w swoim nowym gniazdku...do 6 :szok::-D:-D:-D

Wstawałam tylko 2 razy, bo słyszałam jakieś pojękiwania. Hanelka zaplątała sie trochę w swoja dorosłą ;-)pierzynkę, ale sie nie obudziła....

Rano przyszła na 10 minut , żeby sie do nas potulić, a potem oznajmiła , że idzie do POKOJU :cool2:

Luleczko, czekam na wieści :tak:

Sms od Ani:

Tuptuś urodził się o 7.17. Waży 3200, mierzy 51 cm. Apgar - 9 pkt. Było ciężko, ale już zapomniałam o bólu.

WOOOOOOOOOOOOOOW

GRATULUJĘ ANINECZKO!!!!!

Edziu dziękuję za info :-):-) właśnie miałam napisać że ty Masz nr do Ani na 100%

ja siedze i szukam i obgryzam paznokcie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)

ANIU GRATULUJE Z CAŁEGO SERDUCHA:tak::tak::tak:
BUZIAKI DLA CAŁEJ WASZEJ RODZINKI :tak::tak:
WRACAJCIE SZYBCIUTKO :tak:

reklama
Do góry