reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hejooo

U nas tez wyszlo sloneczko,zaraz zabiore Anatolka na ogrodek.Boje sie juz z nim wychodzic gdzies na spacery,bo te podbrzusze mi daje o sobie znac jak za duzo pochodze.
Porobimy porzadki z Antka pojazdami.Ma juz ich tyle,ze garaz by sie przydal.

Dzis bola mnie dziwnie plecy,jedna strona.Nie moge usiedziec...

Kurcze ide sie polozyc na sekundke,moze przejdzie :dry:

reklama
Siwasku wspolczuje:-(nawet nie potrafie wyobrazic sobie co przezywacie.Trzymajcie sie .Trzeba byc dobrej mysli i wszystko bedzie dobrze:tak:musi byc...

Koreczku praca:szok:napisz cos wiecej...nic sie nie chwalisz:sorry2:...Brawo dla Was ze dzielnie znosicie rozlake:tak::-) bo jak rozumiem Daria jest z dziadkami:confused:

ja juz 8 dzien rechabilitacji zaliczylam i jeszcze tylko 2.
dzien mi mija strasznie szybko,na nic nie mam czasu ale staram sie tutaj zagladac tak jak tylko moge.

Jula oglada cliforda i zaraz kapac sie i spac
i karmi hipopotama jablkiem:-D

JoannaMK

pisałam już kiedys że od pierwszego pażdziernika zaczynam prace włąsciwie staż , w BIurze rachunkowym, mam do niego godzinny dojazd , ale jest fajnie , pierwszego dnia i odrazu , dali mi własny pokój biurko , jest że tak powiem świetnie ,

daria jest z dziadkami , i jest bardzo dzilena co rano tłumaczymy jej że ide zarobic pieniażki , żebym mogła jej potem cos kupic

Koreczku to Gratuluje:-)udanego stazu:-)super ze Ci sie podoba a Darunia czeka na Ciebie z dziadkami grzecznie:tak:

Jula wlasnie sobie zazyczyla kanapeczke a najpierw zupke a spac najchetniej by wogole nie szla...Teraz malzonek wrocil wiec on przejmuje usypianie Juleczki:sorry2:i oby szybko usnela.

kolorowych snow Wam zycze:tak::-)

Witam :tak:

Jak tam z rana ??? U nas słonko i Hanka już na spacerze z babcią. POszły do piekarni.
Dzisiaj przyjeżdża Jacko , więc pachnące bułeczki w domu muszą być ;-).
Wczoraj wieczorem miałam ochotę na poplotkowanie z Wami, ale niestety mój super szybki :baffled: net mulił jak cholera...
Niby mam 2 mega, ale w ogóle tego nie odczuwam....Zdarza się, że jest szybki jak błyskawica, ale przeważnie, to zachowuje się jakbym miała zwykły modem ...
Dzisiaj zadzwonię do netii i puszczę wiązankę :growl:

koreczku, przyłączam sie do gratulacji :tak:....Jestem pewna, że świetnie sobie poradzisz...

Siwasku, przykro mi strasznie z powodu twojego bratanka :-(...
Bardzo chciałabym oddać szpik, ale zawsze jakoś nie po drodze :zawstydzona/y:...Pewnie tez dochodzi strach przed bólem...
A czy ty juz oddałaś ?
Napisz jak to jest...czy zabieg jest skomplikowany ?

Anineczko, a jak Ty sie dzisiaj czujesz ? Troszkę lepiej ? Dał ci sie maluch wyspać ?

My dzis pospalismy do 8:30 :-)
Teraz z mlodym robimy laurke na przyjazd babci a pozniej sie wezme za sprzatanko.Trzeba pokoj dla babci przygotowac i ogarnac chatke.Przyjezdza juz w sobote :-D
Pogoda u nas sliczna.Moze sie skusimy na spacerek.Kolo domku,bo dalej boje sie juz chodzic :sorry2:

Kinus wczoraj Antek zrobil mi mega niespodzianke,otorz nie spal wogole w dzien :no:
Jeju jak ja sie nameczylam,zeby poszedl spac,ale diupa.Tak wiec moja drzemka tez sie nie odbyla,ehhh.
Bylam mega zmeczona.
jeszcze maz jak wrocil z pracy to wzial sie za pranie dywanow i nie odpoczelam od mlodego.
No ale za to o 19:30 juz spal tak wiec tyle dobrego ;-)

Ide do mlodego,bo pewnie oprocz laurki sciany tez nabiora koloru :tak:

A my pospaliśmy do 7.
Z mega długą pobudką w nocy na picie, drapanie, jęki, że Maciuś jest obaziony (czyt. obrażony) na mamusię grom wie za co i rożne żale i wyznania miłości ogromnej. Pobudka trwała ponad godzinę.
Straciłam trochę włosow, bo ciągnięcie ich jest hobby Maćka.

Teraz spaceruje z dziadkiem i mnie woła, więc muszę uciekać....

reklama
Nadchodzą pierwsze prezenty urodzinowe dla Hanulki...właśnie odebrałam 2 paczki i teraz czekają na wielkie otwarcie pod kocem :tak:

Anineczko, Hanulka bogu dzięki śpi jeszcze w dzień...co prawda tylko godzinę, ale dobre i to :baffled:
A ty bidulko, to już niedługo ani w dzień ani w nocy nie pośpisz ;-). Chyba, że urodzi Ci się taki mały aniołeczek :tak:

Edzia, widzę, że u ciebie sen nocny tez z przebojami :baffled:...Hanelka obudziła się tylko raz i zażyczyła sobie żebym zrobiła bramkę :-), czyli objęła ...
Biegnij teraz na spacerek, dotleń siebie i dzieciaczki ...

Do góry