reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
anineczko, mieszkanko bardzo przyjemne i chyba blisko starówki, nie ?

koreczku, pomysł z caritasem bardzo dobry... tak zastanawiam się, czy oni przypadkiem nie pomagają tylko osobom samotnym :dry: ?

Mam mega @ i muszę sprzątać. Dziewczyny weźcie mnie pogońcie...

Kinek aaaaa SIO :laugh2:
No ladne i w samym centrum :tak:
To jeszcze mi zostalo zalatwienie lekarza dla Antka i dla M.:eek::baffled::dry:
Moj maz aniol wogole nie doklada reki do tego wyjazdu :no::wściekła/y::-p
Nic nie zalatwi ani nigdzie nie zadzwoni :sick:

anineczko, mieszkanko bardzo przyjemne i chyba blisko starówki, nie ?

koreczku, pomysł z caritasem bardzo dobry... tak zastanawiam się, czy oni przypadkiem nie pomagają tylko osobom samotnym :dry: ?

Mam mega @ i muszę sprzątać. Dziewczyny weźcie mnie pogońcie...

Kinus a mnie strasznie z tego wszystkiego glowa rozbolala:-(szok.

Ja nie bede Cie ganiac:tak:nie sprzataj ( na zdjeciach zawsze masz czysciutko wiec pewnie nie ma co sprzatac:tak:)

Anineczko super miejsce w samym srodku starowki-chyba jak sie nie myle:confused:szkoda tylko ze tyle kaski..ale teraz to ciezko cos znalezc chyba tamszego co?Moze Aguula mogla by cos pomoc ale jej juz doosc dlugo nie ma-macie jakis kontakt z nia:confused:

Koreczku kolezanka pracowala w caritasie wiec jutro na spacerku sie dowiem ..moze cos bedzie wiedziala:tak:

Asiu z tego co wiem to Aguula ma jakis znajomych w Sopocie co wynajmuja.A to za daleko dla nas :tak:
No ale damy rade,bo stwierdzilismy,ze teraz sa nasze ostatnie wakacje na jakis czas (dopuki druga dzidzia nie bedzie miala tak ze 2 latek) i uwzglednilismy takie wysokie wydatki :tak:
Maz na wakacje dostanie bonusa z pracy i to dzieki niemu jedziemy,tak wiec nie bedzie tak zle ;-)

Wiecie co...moja zupa mi nie smakuje :no::-p:-p
Niby wszystko tak jak zazwyczaj zrobilam,a ja nie mam na nia ochoty...
mam ochote na fast fooda :szok:
Ehhh zachcianki :sick:

Asiu z tego co wiem to Aguula ma jakis znajomych w Sopocie co wynajmuja.A to za daleko dla nas :tak:
No ale damy rade,bo stwierdzilismy,ze teraz sa nasze ostatnie wakacje na jakis czas (dopuki druga dzidzia nie bedzie miala tak ze 2 latek) i uwzglednilismy takie wysokie wydatki :tak:
Maz na wakacje dostanie bonusa z pracy i to dzieki niemu jedziemy,tak wiec nie bedzie tak zle ;-)

Wiecie co...moja zupa mi nie smakuje :no::-p:-p
Niby wszystko tak jak zazwyczaj zrobilam,a ja nie mam na nia ochoty...
mam ochote na fast fooda :szok:
Ehhh zachcianki :sick:

Super Anineczko ze mozecie sobie pozwolic na taki wydatek...nalezy Wam sie:tak:
w ciazy takie zachcianki bywaja...dogadzaj sobie kochana:tak::-)

Jestem:-)

Niestety, znowu z doskoku bo ślęczę nad tą pracą.
Może to się Wam wydac dziwne, żeby pisac pracę siostrze, ale ona ma tyyyle taaaakich problemów, że sama nie da rady i potrzebuje mojej pomocy.

Zostało mi dopracowanie graficzne, kilka przypisów no i zakończenie - i tu się zaczynają schody bo nie mam pomysłu.

Anineczko ładny ten apartament. A ceny - wierzę Ci, że w Gdańsku są kosmiczne.

Kochane życzę Wam dobrej nocy...
uciekam, bo Jacko chce do kompa :baffled:

Jutro pewnie będę dopiero po południu, bo jadę do Wrocka...

reklama
Dobry Wieczor, Mamusie ;-)

melduje sie :tak:
w koncu zlomek zostal przeinstalowany, dokupilam nowy dysk i pamiec, no, i licze na dobra wspolprace :-D
najbardziej ciesze sie z nowych wejsc usb, bo bede mogla w koncu zgrac filmy z Ariska i wkleic Glizde do galerii :tak:

dopiero jutro poczytam, co sie dzialo na wrzesniu :-( bo jeszcze mnie czeka pelna ekscytacji instalacja programow ;-)

buziam moooocno!

Do góry