reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ja mam na razie jeden sweterek z kapturkiem i do tego spodenki, to tak na spacerek i kupiłam to właśnie w lumpku za 10 zł. ale to jest nowiutkie jeszcze z metkami. Już mam wyprane i czeka sobie. Do tego mam 1 body i jedne paputki takie mięciutkie z wełenki. A resztę dopiero będę kupowała. W ubiegłym miesiącu kupowaliśmy mebl;e Kubie do pokoju i nie miałam czasu ale teraz to zacznę juz niedługo kompletować bo już mam miejsce na ciuszki ;D ;D

Nie potrzebuję wózka i pościeli dołożeczka bo to mam kocyki i śpiworek do wózka też mam tak że tylko ciuszków mi brakuje i kosmetyków. Ale kosmetyki to wiem co potrzebuje i kupię dopiero we wrześniu

reklama
No przedemna jeszcze troche kupowanai foteliki do samochodow luzeczko i wozek ::) ::) ::) ::) ::)
Wszystko mam niby upatrzone ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ja nie mam jeszcze łóżeczka ale się nie martwie bo albo dostanę od szwagierki albo mój tata zaoferował się że nam kupi ;D

A fotelik to możesz później kupić jak się urodzi ;)

nam bedzie odrazu po urodzeniu potrzebny ;D ;D ;D ;D ;D ;D wiec juz trzeba wybrac ;) ;) ;) ;)
Ja tam nie licze na to ze mi ktos cos kupi wole soebie sama zalatwic ;)

I dobrze robisz. Ja też na nic nie liczę ale tata ostatnio się zdeklarował ,że jak nikt nam nie odstąpi to nam nowe kupi ;)

Ciuchów miałam dużo po Kubie. Wszystko wydałam a teraz nikt nie proponuje że odda :(ale nawet bym nie chciała. Wolę nowe. Mniej ale w dobrym stanie i zawsze można potem wydać biednym....

Ano pewnie :):):):)
moje dziecko moglo by miec po patryka bracie ciuszki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ale wole nowe teraz sa takie fajne ;)

No są fajne ale ceny tez są fane.... :laugh: ale co tam chcieliśmy drugiego szkraba więc teraz nie mogę marudzić. Uwielbiam kupować takie małe ciuszki ;)

Za chwilę będę zmykać bo moja mama ma przyjśc i wybieramy się z KUbą na spacer.

Mama martwi się o mnie bo mam bardzo niskie ciśnienie i boi się zebym nie łaziła sama ::)

reklama
Mi nawet teraz leci i sie zastanawiam co mam zrobic bo zaraz ide na sklep do moich rodzcow ::) ::) ::) ::)
jest jakis zjazd AA i moze byc troszke ludzi ::) ::)

Do góry