reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

A mam pytanko czy jak juz nie karmisz Roberta to jak z laktacja ?czy nie mialas juz problemu pelnosci w cycuniach?

a i dzis 13 i do tego piatek.Moja siostra wlasnie zdala teorie na prawko.Jeszcze przed nia praktyczny ale to chyba za dobry miesiac.
Jestescie przesadne dziewczyny?Ja 13 kiedys zlamalam w 5miejscach reke ale to chyba zwykly zbieg okolicznoci ze 13 i to w piatek...hihihii.

reklama
Joanno nie miałam z laktacją problemu, bo odstawiałam powoli. Prawie przez miesiąc karmiłam już tylko raz dziennie rano. Nic nie musiałam odciągać:-) . Przy Sarze miałam tak samo:-)
Ja lubię 13-stego. Nie zwracam na to uwagi, chyba, że tak dla żartu;-) :-D
A dziś na dodatek 13-stego piątek:-D

Hej, Mamunie ;-):-)

wpadam na chwilke, zeby sie przywitac, bo zawalona jestem robota - mam dzis wysylke dwoch numerow :wściekła/y:

koncert byl suuuuuuper, tylko niedoslysze teraz, a wlasciwie to slysze ale szum (morza?) i to w lewym uchu bardziej, ale warto bylo :tak::-D

jeszcze spacerro i wieczorem bede tu z Wami, wiec prosze o obecnosc :-p:laugh2:

buziakuje
i znikam

Właśnie wróciłam do domku z pracy i chyba zabiore się za sprzątanie i może mężowi jakiś obiad zrobię?

A potem na 17 lecę jeść pić i tańczyć.... a jutro cały dzień nad teczką - niezła perspektywa.

Jeśli chodzi o dzieci śpiące w łóżku - wiem coś o tym i nie wyobrażam sobie żeby teraz Maciek spał w łóżeczku a to dlatego że byłby cały poobijany, strasznie zmienia pozycje... I też oczywiście usypia przy cycku.:wściekła/y:

Hej babki

Właśnie odprowadziłam moje dzieci do babci.... dzisiaj znowu nocna zmiana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie cierpię tego:no: Zaraz idę sie na chwilke jeszcze przespać.Ale oczywiście MUSIALAM tu zajrzeć

Edytko baw sie dobrze a jutro do dzieła:tak:;-)

Ineczko masz rację idziemy na konsultacje, ale pani w przedszkolu zasugerowała przestawianie... no ale zobaczymy co powie psycholog
A kiedy odbierałam Kube z przedszkola, poszłam sobie do pani porozmawiac o Kuby dzisiejszym zachowaniu rano. Ona wie jakie Kuba potrafi odstawiac numery, bo w ubiegłym roku histeryzował równiez w przedszkolu. Chciałam się spytac porostu jak sie zachowywał dzisiaj, bo w tym roku szkolnym to była jego pierwsza taka akcja. Kiedy jej mówiłam co się rano działo, robiła oczy jak talerze:szok::szok:. Skomentowała: " słucham pani i nie wierze że o Kubie pani mówi....to jest wzór dla dzieci i najlepszy uczeń w tej grupie":confused::confused::confused::confused::confused::confused::eek::confused::confused::confused::confused:. I co ja mam o tym myśleć???????? Ręce mi opadły. Po co w domu te histerie, skoro w przedszkolu super uczeń i dusza towarzystwa? A do tego grzeczny i ułożony:confused::eek::eek::eek:

Mamy cycuchowe a sio na watek o karmieniu piersią ;-):-D:-D:-D

Tuniu wczoraj się broniłas prawda?????????????
a dzisiaj masz zabieg???????????Powodzenia kochana i czekam kiedy wreszcie będziesz miała czas aby pobyc z nami;-):tak:

Aniulka to często tak jest że dziecko przy rodzicach zachowuje się zupełnie inaczej niż np. w przedszkolu. Współczuję Ci tej nocnej zmiany. Idź się dziewczyno wyśpij...:-)

Jula na buziaku i raczkach wysypana i w poniedzialek do lekarza znow tzreba isc.Na razie daje jej clemastinum a i pediatra powiedziala zeby odroztoczyc mieszkanie specyfikiem o nazwie allegroff .Slyszalyscie lub uzywalyscie czegos takiego?

Dobrze ze juz zbliza sie wieczor.Jak ja lubie jak wraca moja malzonek:-)

witam mamusie po czasie zauwazylam ze nie wchodzici na watek zamknity wiec musze jeszcze raz napisac martynka jest chora ma znowu zakarzenie crp 129.6
miala zostac w szpitalu ale udalo nam sie zalatwic zaszczyki do domu :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( ja tz sie nie najlepiej czuje od wczoraj moim przyjacielem jest wc nic nie jadlam bo co zjem to oddaje nawet pic nie moge ;/

reklama
dobry wieczór!
wkońcu dotarłam i tutaj, zaległości mam co nie miara i chyba nigdy nie przeczytam wszystkiego.

jestem jeszcze zawalona robotą 23 mam obronę,od 26 jestem w szpitalu ale od listopada będziecie miały mnie dosyć :-).

pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę miłego wieczoru!
u mnie już zbiera się mgła, niecierpię mgły!

Do góry