reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
wybieram sie do mycia ogrzac skostniale cialko pod prysznicem
dobrej nocy Kinek i wszystkim, do jutra :-D

A ja się boję prysznic brać....Jeszcze moje zombi obudzę :szok: A też odrobinkę skostniała jestem
Ineczko , po co ci prysznic...przecież ty męża w w przepastnym łożu posiadasz :-D, nie to co ja bidulka :baffled:

hello:)
mam okres:) boli mnie macica, ale jest dobrze:p
mały stękał całą noc, bo za słabą herbatkę dostał, duży stękał że nie można mnie od kompa odkleić:/
i najlepsze-mamy 2 pieluszki. Mam nadzieję że Maks powstrzyma się do południa z potrzebami bo jest baaaaaaaaaardzo zimno:)
Kinek lubisz rum??? Ja piłam raz w życiu. na biwaku po wódce winie i piwie i potem wymiotowałam cały dzień i mam uraz:p zresztą dużo alkoholi w ten sposób nie lubię:) a dziś mieliśmy jechać do Elbląga na impreskę, ale D wczoraj wieczorem przypomniał sobie że ma szkołe:/i ma załatwić sobie indywidualny tryb nauki żebyśmy mogli sobie wyjechać:) za to w nagrodę w niedzielę mamy zaproszenie do teściów (z którego nie skorzystamy:)

dzidzia się stęskniła, więc uciekam
miłego dzionka:)

Cześć

Kangurki, a mi po porodzie bóle okresowe znikły :tak: A kiedyś było strasznie. Łykałam prochy jak jakiś lekoman..garściami..
Co to znaczy, że jest baaaardzi zimno ?? W Poznaniu zupełnie znośnie jak na tą porę roku :eek:..
Jeżeli o rum chodzi....To generalnie nie przepadam, ale ten teść przywiózł mi z Dominikany i jest zupełnie inny. Wsmaku bardzo zbliżony do whisky. Też w pierwszej chwili zdziwiłam się że taki ten rum nierumowy :dry::surprised:...
I widzę że stosunki z teściami dalej nieciekawe :baffled:...:-(

Dzień dobry.

Piękny mamy dziś dzień.
Jadę dziś do pracy na 11.30, potem na 17 mam imprezkę z okazji dnia naucz:-)

Maciek dziś zostaje na noc u dziedków - bez cyca:tak:

Widzę że wczoraj dużo się tu działo.
Ja o 21 poszłam spać, wzięłam fervex, garść witamin i się wygrzewałam. Dziś już się czuję trochę lepiej.

LUBIĘ RUM

Kangurki, to Ty miałaś być w Elblągu????
Myślałam, że gdzieś w pobliżu.

reklama
a mi bóle po porodzie przyszły...przed porodem to nawet nie wiedziałam gdzie mam macicę:p, teraz czuję ją non stop:/
ale już wolę żeby mnie bolało niż miałabym być w ciąży:)

a co do teściów...to się raczej już nigdy nie zmieni, dopóki oni się nie zmienią ja nie będę z nimi kontaktów utrzymywać, a od urodzin Maksia nawet nikt nie zadzwonił spytać czy wszystko oki...
Tak więc nie będę smęcić, ale lepiej nie jest, gorzej chyba też nie:)
W sumie to jest nijak:D
jeden stres mniej

Do góry