edyta27
O&M
Cześć:-)
Edytko fajnie, że się lepiej już czujesz:-). Udanej imprezki z okazji Dnia Nauczyciela. Wszystkiego najlepszego z tej okazji:-)
Karioka, nawzajem:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć:-)
Edytko fajnie, że się lepiej już czujesz:-). Udanej imprezki z okazji Dnia Nauczyciela. Wszystkiego najlepszego z tej okazji:-)
Edytko dziękuję, ale ja już nie zamierzam wracać do tego zawodu, więc to już nie moje święto;-)Karioka, nawzajem:-)
Wiecie a rok temu o godz.21 zaczęła rodzić się Hanulka i pojawiła się na świecie w Dzień Nauczyciela...Edytko, czy któryś z twoich uczniów ma urodziny 14.10...Czy wciąż dzieci przynosza tego dnia do szkoły cukierki...bądż ciasto, żeby wszystkich poczęstować
![]()
Karioko a jesli mozna wiedziec dlaczego?Edytko dziękuję, ale ja już nie zamierzam wracać do tego zawodu, więc to już nie moje święto;-)
To ja tez sie wpraszam,ja tez!!!Kinus to ja ci kiedys zaserwuje...nie...nie ja.Tylko moj malzBo on robi najlepsze
![]()