reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witajcie Kochane :-)

Nie mialm czasu was poczytac. Jestem tylko na chwilke powiedziec co u nas.

Ineczka pewnie wam przekazala, ze Sandrunia poszla w piatek do szpitala. Dostala dwie kroplowki i scisla diete. Wczoraj po poludniu przyszlysmy do domu na tak zwany urlop. Jutro musmy wrocic na kolejne badania i odebrac wypis. Mam nadzieje, ze znow nas nie poloza.

Wczoraj mnie dopadlo chorubsko i cala noc i caly dzisiejszy dzien zdycham. Najopierw mnie mulilo, apozniej maialm biegunke i wymioty naprzemian i zadazlo sie tez ze ito i to naraz a feee. Jak narazie jest lepiej i tez jestem na diecie takiej jak corcia. Mam nadzieje,z e szybko sie wyleczymy.

Pozdrawiam was bardzo serdecznie i duze buziaki wam sle.

Jak tylko sie uporamy ze szpitalem i znajde chwilke to sie odezwe i poczytam co u was.

A teraz juz zmykam spac bo zmeczona jestem, a jutro trzeba do szpitala jechac.

PAPAPAPA

Kolorowych snow.

reklama
Nooo spalam dluzej niz Antek-bo on tylko spal 1 godzine a i tak sporo walczyl:szok:
NA ogol to nie lubie spac w dzien bo nocke mam wtedy zawalona.
No po prostu nie moge pozniej usnac:-D:-D
Ale co tam-Samotnosc w sieci dokoncze:tak:

Joanno MK. Szkoda,ze juz zmykasz:-(
Dobranoc .

Martusiu jak dobrze,ze sie odezwalas.
Bidulki nasze.
Leczcie sie ,kurujcie i wracajcie.:tak:
Martusiu pewnie jakas grypa zoladkowa?
Trzymam kciukasy:happy:
Ucaluj Sandrusie.

Edytko wrrr...nigdzie nie idz:eek:

anineczko no niestety musielismy jej zaczac krople podawac bo syrasznie sie wszystkiego bala ja nawet nie moglam nic bialegop miec bo sie mnie bala butelka z mlekiem tez sie bala i odpychala nie chciala mi jesc
nawet na chwilke nie moglam jej samej zostawic bo strasznie plakala jak by nie bylo to konieczne to nie dala bym jej tych kropli :(

I to znowu ja...hihihi...to juz ostatni wpis dzisiaj:tak:

Edytko my od 2tygodni cycolimy tylko w nocy -zazwyczaj dwa razy.
Jula zasypia z tata wieczorkiem a w ciagu dnia po prostu klade sie kolo niej i wierci sie,kreci,glaszcze po glowce,po pleckach i moje kochanie zasypia...
Martwi mnie jedynie to ze nie chce pic mleka innego niz mamusinego.Nan 2ha ble i bebilon pepti takze ble..owszem kaszki na kolacje zjada na tych mleczkach ale samego nie wypije.Drugi problem jest taki ze Jula nie chce pic z butli - pije od maja herbatke albo z niekapka albo przez rurke.A jak to zrobic w nocy zeby sie nie rozbudzila to ja nie wiem i dlatego cycolimy.
Po wizycie u lekarza moze cos sie zmieni.Zobaczymy.
A wciagu dnia Jula praktycznie zjada wszystko co jej daje wiec z tym chociaz nie mamy problemu.

uciekam juz na pewno bo JUla wierci sie -jest ostatnio strasznie wrazliwa na ciche stukanie w klawiature...

Buziaki kochane dziewczyny-do jutra.

Anineczko mąż już mnie ciągnie od kompa:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-( :-(
Kurna, a tak bym sobie poblablała, tym bardziej, że troche Cię tu chyba ściągnęłam...

reklama
Do góry