Witajcie!
Juz w domku.JUla dzis dosc dobrze sie sprawowala i chwala jej za to:-)
U lekarza wyszlo ze jest dobrze,ale obserwowac.wiec odetchnelam.Szkoda ze dermatolog od razu tego niewpowiedziala oszczedzila bymi biegania i nerwow.Ale taka juz mamy sluzbe zdrowia.
Anulka szkoda ze bylo Cie razem z Twoimi mezczyznami w tym szpitalu moze cos bys wskurala...bo faktycznie skoro tak sie to "chorubsko"nawraca to wypadalo by sprawdzic co i jak
jestem niezle zakrecona bo pojechalam na zakupy jak juz wczesniej pisalam do centrum handlowego i pomylily mi sie sklepy zamiast do H&M weszlam i zrobilam zakupy w C&A a jest on drozszy a do tego cos mi nie pasowalo ze tak malo ubranek maja,nawet spytalam sprzedawczynie co jest a ona mnie uspokoila ze np body z dlugim rekawem dopiero dojda..a po nie miedzy innymi przyjechalam.Dopiero jak wychodzilysmy to zauwazylam sklep H&M i weszlam tam ale nic mi nie wpadlo juz w oczy.
Kupilam 3pak body z krotkim rekawem(kolorowe i ze zwierzatkami i komplet super bluzeczka polarowa z kapturkiem i do tego spodenki ocieplane..razem fajnie sie prezentuja.
Po powrocie z wczasow postaram sie ogarnac temat wklejania zdiec i zaprezentowac WAm siebie ,JUle i wszystko co tylko sie da
.
Majeczce zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia i apetytu
zeby mamusia nie musiala sie martwic .Zdrowka:-)
Martusia ale masz fajnie ..taki maly zwierzyniec.My mamy kotke(taki mieszaniec"blekitny dachowiec") a marzy mi sie psiak ale to moze kiedys jak bedzie juz ten wymarzony domek z ogrodkiem
,Czekam na opis dalszych losow kociaka.
Niektorych ludzi tez przydalo by sie potraktowac tak jak oni traktuja zwierzeta :-( .
Anineczko jak tam poradzilas sobie z zakupami?
My tez mielismy przystrojony pokoj iscie po krolewsku na czas imprezki urodzinowej i choc to bylo juz wieki temu(dwa tygodnie )to do dzis wisza balony bo wszystko inne posprzatalam coby mama miala pozadeczek.
Jula wisi mi na kolanach a jej tatus pogrywa sobie chyba dzis w kulki i gra na playstacji.Moze pozniej wskocze na chwilke.
a jak nie wskocze to zycze juz teraz kolorowej i przespanej nocki.:-)