reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzień dobry Wszystkim :)

Dzieki dziewczynki za powitanie po tak długiej rozłące aż mi sie cieplutko na serduchu zrobiło że jeszcze nas pamiętacie :-* :-*
Misiako żeczywiście nie miałysmy jeszcze okazji rozmawiać - witam Cię bardzo serdecznie :)

U mojej mamy było super, odpoczełam, wyleczyłam sie z depresji, i wogóle odżyłam, Julce też się bardzo podobało tyle nowych cioć i wujków poznała, codziennie nas ktoś odwiedzał, a Jula była w siódmym niebie, szczególnie jak mówili jaka jest śliczna (ona to uwielbia), i wydaje mi się że tam zrobiła się spokojniejsza i bardzo się rozwinęła. Siedzi już twardo, raczkuje jak mały samochodzik no i staje w łóżku i zaczyna rbić małe kroczki, a jak wyjeżdżałyśmy stad to ledwo pełzała...

z Małżem - no cóz raz lepiej raz gorzej, chyba sie nic nie zmieniło, ale tęskniłam za nim mimo wszystko...

a dzisiaj zaczął sie kolejny szary dzień Jula ryczy cały czas (ona chyba też tęskni za babcią), zostałyśmy sama w chałupie i jakoś tak smutno, na dworze wiatr, wyszłyśmy na pół godzinki ale uciekałyśmy szybko bo Mała przeziębiona i bałam sie że to wiatrzysko ją doprawi... próbuje jakoś poukładać to swoje życie we Wrocławiu, w Puławach zregenerowałam swoje siły i teraz muszę to jakoś dźwignąć...

Miłego dzionka życze Wam Kochane moje :-* :-* :-* :-*

reklama
Melanie, no siedziałam 5 minut nad tym słowem i robiłam wylicznakę "a" czy " o" "a" czy "o"....i padło na "o". Takie moje szczęście że jak mam szanse pół na pół to dopada mnie raczej gorsza wersja...dlatego nigdy nie lubiłam testów typu a,b,c bo mając wiedzę, odpowiedzi często był podchwytliwe i ta wiedza mi tylko przeszkadzałą, a Ci co nic się nie uczyli a mieli farta zdawali na zasadzie" ene due rike fake..."

Misiako, dziękujemy za toskę, u bąbli już dawno po katarku, ale niestety AZS Majki rozwija się, pierwszy raz w życiu jest taka wysypana, budzi się w nocy i płącze, że ją to i tamto swędzi. I nijak nie mogę jej pomóć, bo musimy 2 tygodnie czekać" na lekowym "naczczo" aby zrbić testy. Za 2 tygodnie Maja będzie muchomorem i kłębkiem nerwów, w dodatku z oczętami na zapałkach...

Luleczko, grunt, że masz kawałek miejsca na Ziemi, gdzie możesz naładować baterie. :) Buziaki

Byliśmy na spacerku, krókim, bo faktycznie mocno wieje. Krzyś pierwszy raz dostał przepustkę na piaskownicę. W szoku cięzkim był. Grzebał w piasku, przesypywał, raczkował, kopał i sypał. Co za radość. Buzia oczywiście mocno zaklejona smokiem, coby go nie kusiło...

Koreczku, Ineczko i wszystkie Mamusie, miłego poniedziałku.

Witam :)

U nas weekendzik zlelacial jak z procy :p

W piatek maz pojechal na zakupy i kupil sobie spodnie, buty i 2 koszulki za bardzo niska cene (bo wszystko po przecenie :)).

Wiec mnie tez sie narobila ochota i pojechalismy w sobote i ja tez sie obkupilam buty, spodnie i 3 bluzeczki (2 z krotkim rekawkiem, a jedna na ramiaczkach) myslalam, ze zaplace tez tak malo jak maz, ale niestety nie bylo przeceny na moje ciuchy i zaplacilam raz jeszcze tyle co moj maz :) ale spoko to juz na prezent urodzinowy dostalam :) wiec sie ciesze i dlatego tez poszalalam :p ;D Pod wieczor przyjechala do nas znajoma wiec pogadalysmy o pierdolach :D :p

Wczoraj siedzielismy w domku bo maz troszke pracy mial (tzn naprawial koledze laptopa i cos tam jeszcze :p), a my na placu siedizalysmy.  Pogoda byla nie zaciekawa wiec do domku zwialysmy :)

Luleczko ciesze sie, ze juz wrocilas do nas :)

Dzis niunia dala nam pospac i wstala o 7.40  ::) ::) ::) ::) ::) ::)
Pogoda u nas niby ladna bo slonko przepiekni swieci, ale wieje strasznie i jakis zimny ten wiatr. Mamy isc na spacer ale nie wiem czy ja ciagnac w taka pogode  ::)

Dzis moj maz ma urodziny !!!
Te piatkowe zakupy to jego prezent urodzinkowy ;D ;D
Najlepiej jak sam sobie wybierze, przynajmniej jest zadowolony ;D ;D

Dzieńdobry a zresztą zależy dla kogo dobry ::)
Cały czas przedłuża nam sie sprzedaż mieszkania :mad: tak jakby jakaś wyższa siła ktoślub coś nie chciał tego i robi nam na złosć ::)
tzn. mamy juz kupca który wpłacił nam pieniązki na zaliczkę ma przyznany już kredyt tylko z naszej strony własnie są kłopoty a mianowicie chodzi o to że potzrebujemy z agencji mieszkaniowej świstek w którym napisane jest że spłaciliśmy ostatnią ratę za wykup naszego mieszkania,musi byc to poświadczone przez notariusza ::)
najpierw powiedzieli nam że ich notariusz jest na urlopie i wraca dopiero w połowie lipca a żaden od nas nie może być no to staralismy sie zrobić wszystko aby go ściagną udało się w piatek wystaił nam to zaświadczenie,uradowani zawieźlismy je do naszej agencji przez która sperzdajemy mieszkanko i mielismy juz czekać na podpisanie umowy notatrialnej a tu wieczorem dzwoni pani że jest błąd i zamiast 83 jest numer mieszkania 183 :mad:
dzis znów pojechalismy tam do spółdzielni i pani każe czekać nam na tę poprawkę do końca tygodnia :mad:
a tak już byśmy mieli podpisana umowę ::)

Martusiu to dla malza:

Wszystkiego najlepszego, usmiechu wielkiego,
spelnienia marzen, wielu pozytywnych wrazen
I sto lat Przemku od naszej rodzinki :D :D :D :D

Joanko strasznie biedna Twoja Majusia, a czy ona AZS ma od urodzenia. To straszne,ze taka kruszyna musi sie tak meczyc. Mamy nadzieje, ze jak najszybciej sie wyleczy i zapomnicie o tym :D :D :D

Poza tym u nas co?
cały czas pakujemy sie nie wiedziałam że tyle wszystkiego jest boże tyle pierdół połowę rzeczy oddaję sąsiadce ;D
Kuba oczywiście w pakowaniu nam niepomaga wręcz odwrotnie ;)
Nie daje spać po nocach w dalszym ciągu i budzi sie już po piątej :p

Joanka pisze:
Melanie, no siedziałam 5 minut nad tym słowem i robiłam wylicznakę "a" czy " o" "a" czy "o"....i padło na "o". Takie moje szczęście że jak mam szanse pół na pół to dopada mnie raczej gorsza wersja...dlatego nigdy nie lubiłam testów typu a,b,c bo mając wiedzę, odpowiedzi często był podchwytliwe i ta wiedza mi tylko przeszkadzałą, a Ci co nic się nie uczyli a mieli farta zdawali na zasadzie" ene due rike fake..."

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ci "Ci" to ja ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ene due rike fake i teścik zaliczony ;D

my juz w domku po pikniku- bylo super :) tylko nie moglismy byc za dlugo bo straszny skwar, no i jeszcze pobolewaja mnie nerki

Martusia78 wszystkiego najlepszego dla meza z okazji urodzinek :)
izis trzymamy kciuki za szybkie podpisanie umowy.
Joanko tak szkoda mi Majuski- zeby jak najszybciej jej przeszlo.
a jesli chodzi o testy to ja tez obstawiam przewaznie zle
Luleczko duzo zdrowka dla Julci.

reklama
Dzieki dziewczyny W imieniu meza :) Jak wroci z pracki to mu wszystko przekaze i napewno sie ucieszy ;D ;D

My tez juz po spacerku. Szybko wrocilysmy bo gorac sie straszny zrobil.
A przed naszym wyjsciem tak wial zimny wiatr ze glowe mi chcialo wyrwac, a potem tak sie fajnie zrobilo.

Izis trzymam kciukasy, abyscie szybko podpisali umowe i sprzedali mieszkanko :)
Joanko zdrowka dla Majusi :-*
Luleczko zdroweczka dla Juleczki :-*

Do góry