reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Melanie ja swego czasu mialam ok 10 min nad morze :) no ale niedlugo to ty bedziesz miala pare krokow do plazy :)

musze wam powiedziec ,ze chyba nie bedzie ze mna tak ostatecznie zle, prawdopodobnie mam kamienie nerkowe i tym razem to one nie daja mi zyc, teraz musze czekac na wizyte w szpitalu...

dziewczyny ale macie fajnie z tymi wyjazdami, zycze wszystkim udanego weekndu- ja conajwyej przejde sie do parku

Nie pekajcie ;). nie wszyscy maja tak fajnie! Ja sobote i niedzielę mam nocki w pracy.... :p fajnie co??? ::) ::)

Wszystkim wyjeżdzającym zycze pogody, miłego odpoczynku i super zabawy. :-*

Baasiu zdróweczka!

Baasiu jak dobrze, ze nie jest zle, choc kamienie to chyba daja popalic
zeby sie tylko daly rozsypac i poszly sobie ::)

ja jestem przez caly weekend i mam nadzieje, ze troche popiszemy ;D

baasia pisze:
Melanie ja swego czasu mialam ok 10 min nad morze :) no ale niedlugo to ty bedziesz miala pare krokow do plazy :)

musze wam powiedziec ,ze chyba nie bedzie ze mna tak ostatecznie zle, prawdopodobnie mam kamienie nerkowe i tym razem to one nie daja mi zyc, teraz musze czekac na wizyte w szpitalu...

dziewczyny ale macie fajnie z tymi wyjazdami, zycze wszystkim udanego weekndu- ja conajwyej przejde sie do parku

Baasiu uwielbiam Twoje pocieszenia
naprawdę ładują mnie pozytywnie.

Czasem się zapominam, że niebawem będę miała morza dostatek ;D

Nie wiem jak to zabrzmi ::) ale cieszę się, ze to kamienie, a nie coś gorszego
Bassia będziesz miała leczenie laserowe czy jak to się usuwa ? ::)

I ja też zazdroszę naszym laseczkom, ze sobie wyjeżdżają :) :) :) :)

Cze, my zaraz wyruszamy w gory, do Milowki (do tesciow) powdychac troche swiezego powietrza.
Pogoda fatalna od rana. ale zaczyna sie poprawiac.
Baasiu wracaj szybko do zdrowka i ucaluj Nickiego :-* :-* :-*.
Pozdrawiamy wszystkich i udanej soboty :D :D ;D ;D

reklama
dzień dobry.

Wpadłam na chwilkę bo nie mogę dokonczyć sprzątania ( Łukasz spi)
Pogoda u nas dzisiaj piekna. Na razie dosyć przyjemna ale zapowiada się gorąc.... Odstawiam dzisiaj dzieci do babci i weekend niestety pracujący.

Miłego weekendu dla wszystkich! Buziaczki

Do góry