reklama
Kangurki, w takim razie miałaś szczęście i trafiłaś na dobrego pediatrę. ja niestety w przychodni mam lekarzy takich o jakich pisze ineczka. wszystkie badania jakie robiłam Rozi robiłam za kasę. alergolog też prywatnie, pediatra z prawdziwego zdarzenia zreszta też
kompletnie niczego nie można od nich oczekiwać. ani pół skierowania!
teraz pakuję nasze menele bo jedziemy na weekend
dupa nie weekend, jedziemy tylko do mojej siostry na "wieś" ze 30km od nas.
ale co tam, morze w tym roku chyba nas ominie przynajmniej teraz. może na sierpień wyskoczymy.
nie byłam nad morzem w tamtym roku i już tak mi tęskno.
kompletnie niczego nie można od nich oczekiwać. ani pół skierowania!
teraz pakuję nasze menele bo jedziemy na weekend
dupa nie weekend, jedziemy tylko do mojej siostry na "wieś" ze 30km od nas.
ale co tam, morze w tym roku chyba nas ominie przynajmniej teraz. może na sierpień wyskoczymy.
nie byłam nad morzem w tamtym roku i już tak mi tęskno.
Tuniu fajnie sie tak na weekend wybrac ;D milego wylegiwania i cieszenia sie siostra ;D
i niech Cie obrotografuja ;D
a ja ten weekend musze wytrzymac, bo maz pracuje i w sobote i w niedziele, ale od poniedzialku ma wolne do 16tego
w poniedzialek mi zniknie w warsztacie samochodowym na przegladzie przed wyjazdami, ale od wtorku szalejemy, obiecal mi kino, basen, wyjazdy do znajomych i inne atrakcje ;D zobaczymy co nam z tego wypali ;D
a w drugim tygodniu zdobywamy malopolske ;D babcia juz omiata katy na przyjazd wnusi i prawnusi ;D
Grooszka a Ciebie kiedy maz przywiezie? pewnie Wam dobrze na wyjezdzie
i niech Cie obrotografuja ;D
a ja ten weekend musze wytrzymac, bo maz pracuje i w sobote i w niedziele, ale od poniedzialku ma wolne do 16tego
w poniedzialek mi zniknie w warsztacie samochodowym na przegladzie przed wyjazdami, ale od wtorku szalejemy, obiecal mi kino, basen, wyjazdy do znajomych i inne atrakcje ;D zobaczymy co nam z tego wypali ;D
a w drugim tygodniu zdobywamy malopolske ;D babcia juz omiata katy na przyjazd wnusi i prawnusi ;D
Grooszka a Ciebie kiedy maz przywiezie? pewnie Wam dobrze na wyjezdzie
no Grooszka odpoczywa na całego.
my narazie jedziemy na weekend, ale ten weekend może dłużej potrwać.
Agi mąż wyjechał ona sama w tym domu na odludziu i już ma objawy schizofrenii
towarzystwa dotrzymuja jej trzy wielkie psy.
więc tak sobie pomyślałam, że będzie jej troszkę weselwe ;D
jest jeden wielki minus, tam nie ma internetu
najbliżej jest w bibliotece w mieście, może wskoczę na rower i czasem zajrzę co u Was.
moja mądra siostra na podwórku ma dwa samochody ale prawka też nie ma ;D
jadą też moi rodzice, więc może któregoś wieczoru uda nam się gdzieś wyrwać
może do teatru w legnicy. świetny teatr i świetna Cafe Modrzejewska w teatrze
my narazie jedziemy na weekend, ale ten weekend może dłużej potrwać.
Agi mąż wyjechał ona sama w tym domu na odludziu i już ma objawy schizofrenii
towarzystwa dotrzymuja jej trzy wielkie psy.
więc tak sobie pomyślałam, że będzie jej troszkę weselwe ;D
jest jeden wielki minus, tam nie ma internetu
najbliżej jest w bibliotece w mieście, może wskoczę na rower i czasem zajrzę co u Was.
moja mądra siostra na podwórku ma dwa samochody ale prawka też nie ma ;D
jadą też moi rodzice, więc może któregoś wieczoru uda nam się gdzieś wyrwać
może do teatru w legnicy. świetny teatr i świetna Cafe Modrzejewska w teatrze
Tuniu, jak mieszkałam w Polkowicach, Legnica była naszą "metropolią" , stolicą legnickiego i miejscem gdzie kupowało się pyszne czekoladowe cukierki od "Ruskich", których tam było swego czasu więcej niż Polaków. Nic nie można było wtedy kupić, ale w Legnicy owszem. : Ale poza tym Legnica wydawała mi się strasznie brudna, zaniedbana, jednym słowem paskudna. Dopiero teraz, mając porównanie z innymi miastami, widzę jaki ogromny potencjał ma to miasto, ile pięknych tam, niestety zaniedbanych, kamieniczek. A teatr :, rzeczywiście, fantastyczny.
Tuniu, po wizycie u tej alergoloszki powiem Ci jeśli zechcesz jak było i jeśli będzie warto przekażę namiary. Idziemy w ramach kasy chorych i z rejestracją podobno nie ma żadnych problemów. A kobieta przyjmuje również prywatnie, ale najpierw sprawdzę jaka jest i jakie ma poglądy na AZS i np. elidel, o którym wczoraj pediatra naopowiadała mi tyle, że hoho i jeszcze troszkę...ale w końcu wypisała...
Kobieta nazywa się Kagan- Grzesiak i słyszałam że ma fantastyczne podejście do dzieci. Ale to wszystko słyszałąm, uwierzę jak zobaczę
Tuniu, po wizycie u tej alergoloszki powiem Ci jeśli zechcesz jak było i jeśli będzie warto przekażę namiary. Idziemy w ramach kasy chorych i z rejestracją podobno nie ma żadnych problemów. A kobieta przyjmuje również prywatnie, ale najpierw sprawdzę jaka jest i jakie ma poglądy na AZS i np. elidel, o którym wczoraj pediatra naopowiadała mi tyle, że hoho i jeszcze troszkę...ale w końcu wypisała...
Kobieta nazywa się Kagan- Grzesiak i słyszałam że ma fantastyczne podejście do dzieci. Ale to wszystko słyszałąm, uwierzę jak zobaczę
Joanko, czekam na niusy o tej lekarce
w legnicy pracuje moja siostra w pewnej poważnej, albo niekoniecznie, instytucji ( olice: )
dla mnie legnica wcześniej kojarzyła się z bardzo niebezpiecznym miastem, gdzie strzelaniny są na porządku dziennym, złodziejami, dresiarzami, piętkami, ciasnotą umysłową.
i ze smutnym, zapomnianym przez Boga miejscem.
od paru lat zmieniam konsekwentnie swoje zdanie na plus. bo tak naprawdę zaczęłam to miasto poznawać.
ostatnio pięknie odrestaurowali całą N.M. Panny i okolice rynku, przynajmniej tam przestało być brudno i przygnębiająco.
poza tym to miejsce jest świetne dla początkujących artystów, aktorów, malarzy, bo legnica dba o nich.trochę tego świata ostatnio poznałam i to naprawdę coś niesamowitego.
poza tym dużo dało tam otwarcie PWSZ, duża szkoła, dużo studentów inny ruch w mieście.
naprawdę nieźle to wygląda. dobrze rokuje na przyszłość.
w legnicy pracuje moja siostra w pewnej poważnej, albo niekoniecznie, instytucji ( olice: )
dla mnie legnica wcześniej kojarzyła się z bardzo niebezpiecznym miastem, gdzie strzelaniny są na porządku dziennym, złodziejami, dresiarzami, piętkami, ciasnotą umysłową.
i ze smutnym, zapomnianym przez Boga miejscem.
od paru lat zmieniam konsekwentnie swoje zdanie na plus. bo tak naprawdę zaczęłam to miasto poznawać.
ostatnio pięknie odrestaurowali całą N.M. Panny i okolice rynku, przynajmniej tam przestało być brudno i przygnębiająco.
poza tym to miejsce jest świetne dla początkujących artystów, aktorów, malarzy, bo legnica dba o nich.trochę tego świata ostatnio poznałam i to naprawdę coś niesamowitego.
poza tym dużo dało tam otwarcie PWSZ, duża szkoła, dużo studentów inny ruch w mieście.
naprawdę nieźle to wygląda. dobrze rokuje na przyszłość.
a zapomniałam wytłumaczyć
"piętki" to takie dośc obraźliwe określenie kobiet tych wszystkich mafiosów, złodziei i dresiarzy.
te kobiety, przeważnie może nie są najpiękniejsze, ale rewelacyjnie zadbane, ubrane ( w zależności od zasobności portfela faceta). niestety są ich całkowitymi niewolnicami, wydawać by się mogło że niezdolne do myślenia. albo celowo niemyślące, nie wiem...
"piętki" to takie dośc obraźliwe określenie kobiet tych wszystkich mafiosów, złodziei i dresiarzy.
te kobiety, przeważnie może nie są najpiękniejsze, ale rewelacyjnie zadbane, ubrane ( w zależności od zasobności portfela faceta). niestety są ich całkowitymi niewolnicami, wydawać by się mogło że niezdolne do myślenia. albo celowo niemyślące, nie wiem...
Czesc u nas tez dzis leje HURRA ;D ;D ;D ;D ;D
Maja juz 3 dzien spi po dwie godziny dziennie po poludniu i godzine lub pol na spacerze, mam nadzieje ze tak jej zostanie.
Biedne te Wasze maluszki oby szybko im sie polepszylo Maja byla wysypana tak do 3 miesiaca, teraz jest ok (skaza bialkowa), choc zostaly jej jeszcze drobne luski na glowie.
Joanko mam nadzieje , ze biedna Majusia i Krzysiu w koncu zostana zdiagnozowani i bedziesz choc troche spokojniejsza.
Tuniu udanego wypoczynku i pogaduch z siostra.
Ineczko, a Wam zycze madrego lekarza, ktory skieruje Was do alergologa. Ja podobnie jak Joanka nigdy nie mialam z tym problemow, a wrecz chetnie mi wystawiali
Melanie i Kangurki oby Wasze problemy z szybami i szklem oglnie sie skonczyly pozytywnie
Beatko tobie i Majusi udanego wypoczynku i przepieknej pogody takze ducha 8) 8) ;D
Udanego wieczoru i spokojnej przespanej nocki
Maja juz 3 dzien spi po dwie godziny dziennie po poludniu i godzine lub pol na spacerze, mam nadzieje ze tak jej zostanie.
Biedne te Wasze maluszki oby szybko im sie polepszylo Maja byla wysypana tak do 3 miesiaca, teraz jest ok (skaza bialkowa), choc zostaly jej jeszcze drobne luski na glowie.
Joanko mam nadzieje , ze biedna Majusia i Krzysiu w koncu zostana zdiagnozowani i bedziesz choc troche spokojniejsza.
Tuniu udanego wypoczynku i pogaduch z siostra.
Ineczko, a Wam zycze madrego lekarza, ktory skieruje Was do alergologa. Ja podobnie jak Joanka nigdy nie mialam z tym problemow, a wrecz chetnie mi wystawiali
Melanie i Kangurki oby Wasze problemy z szybami i szklem oglnie sie skonczyly pozytywnie
Beatko tobie i Majusi udanego wypoczynku i przepieknej pogody takze ducha 8) 8) ;D
Udanego wieczoru i spokojnej przespanej nocki
reklama