reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

a tak wogole to czesc nocna pora ;D
chowalismy sie dzis po cieniach
rankiem nie wyrobilismy sie przez ten gorac nawet na ostatni oltarz ;D
ale wystarczyl nam spacerek po miescie
popoludnie spedzilismy u mojej siostry, wiec Milenka miala zabawe, a my troszke odetchnelismy ;D
niestety dziasla bardzo dokuczaja i co chwile jest placz
teraz Milenka spi i bardzo sie wierci
mam nadzieje, ze jednak sie nie obudzi

reklama
Cześć dziewczyny,
Już jestem w Augustowie.Pogoda śliczna i jest superowo.Zaraz pędzimy na spacer...Pozdrawiam was mocno i życzę radosnego letniego weekendu.Ucałujcie wasze maluszki od ciotki Kingi :-* i Hanulinka ;)

ale kupa:(
Maks chory, temperature ma, plamki na calym ciele i ciągle płacze
zaraz jedziemy do szpitala do normalnego lekarza
bo wczoraj to tylko na dyżurze jakieś konowały

i jeszcze 40 stopni w cieniu:(

Ineczka pisze:
beatka pisze:
hahahahahheieieieiehehehheheh pierwsze miejsce w konkursie rulez ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D
no kurcze, obawialam sie, ze tak bedzie

PORACHA

ale wiocha te konkursy na bb
to był nasz 2 i ostatni raz

ogólnie szkoda czasu

np ruda z dzieckiem na końcu a te pierwsze fotki to jakaś totalna porażka - nie mam słów
wieś śpiewa i tańczy

a fuuuuuuj

A tak w ogóle to Dzień dobry ;D

już byłyśmy w sklepie po śniadanko

teraz lecimy zwieźć je tatusiowi, bo dzisiaj o mało nie zaspał do pracy ;D
Pariska pospała strasznie długo - do 6.40 !!! :D

kangurki pisze:
ale kupa:(
Maks chory, temperature ma, plamki na calym ciele i ciągle płacze
zaraz jedziemy do szpitala do normalnego lekarza
bo wczoraj to tylko na dyżurze jakieś konowały

i jeszcze 40 stopni w cieniu:(

oooo fak :( :( :( :( :( :(

wysypka... temperatura... może ospa??? :( :( :(

kinek pisze:
Cześć dziewczyny,
Już jestem w Augustowie.Pogoda śliczna i jest superowo.Zaraz pędzimy na spacer...Pozdrawiam was mocno i życzę radosnego letniego weekendu.Ucałujcie wasze maluszki od ciotki Kingi :-* i Hanulinka ;)
hej hej

bawcie się dobrze dziewczyny :) :)

Dzien Dobry :)

U nas pogoda sliczna slonecznie ale nie goraco- wczoraj pol dnia spedzilismy w parku najpierw na ukochanej hustawce a potem na kocyku - dzisiaj bedzie powtorka. Jedno czego mi tu brakuje to morza i plazy ale za to sa tu superowe parki, ktorych brakuje w Polse.
Moje plecy juz troche lepiej, w srode umowila sie do lekarza.
Nicolas jest troche marudny, niebardzo chce jesc i robi luzne kupki dosyc czesto- mysle, ze ida nastepne zabki- boshe kiedy sie to wkoncu skonczy...
Kinekfajnie masz w tym Augustowie- my was tez pozdrawiamy, bawcie sie dobrze :)

Maksiu duzo zdrowka dla Ciebie!!!

Dzień dobry.

U nas pięknie, niedawno wstaliśmy, teraz jem śniadanie, a Maciek bawi się jakimś wihajstrem znalezionym w kuchni i jest zachwycony ::) Zabawki fisher price do pięt nie dorastaja przedmiotom użytku codziennego. Po co wydawać tyle kasy? ;)

Jeśli chodzi o konkurs to nie wiem co napisać... Szkoda, że jakieś naprawdę dobre zdjęcie nie wygrało, a było ich parę.

reklama
Do góry