reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

czesc dziewczyny dawno tu nie zagladalam ale mam troch problemow i nie mam czasu ::) ::)

wczoraj moja mama dala martynie troszke truskawki z smietanka i 0 objawow jak narazie
u nas super prawe pogoda jesli sie nie zwali za jakis czas martyna juz nie spi od szustej i teraz stara sie mamie zabrak klawiature i z ciociami troszke poskrobac ;)

reklama
Melanie pisze:
ech k.u.rwa  :mad:
...szkoda  :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Szkoda, ogromna. Żal mi tych naszych chłopaków, w sumie to grali całkiem nieźle.

Maciek właśnie zasnął, a miałam z nim iść do kościoła ::)
Nawet go ubrać nie zdążyłam.

U nas dziś gorąco ale trochę pochmurno, chyba popada.

BEZ SENSU SĄ TE KONKURSY NA BB :p :p :p :p :p :p

podane sa jakieś terminy i nikt się ich nie trzyma
od wczoraj powinny juz być wyniki i ciągle ich nie ma

bez sensu .... :p :p :p

jak ja lubie takie olewające podejście do sprawy bleeeeeee

I co z tymi wynikami? Są już????

My właśnie wróciliśmy od teściów, wcześniej byliśmy na długim ;) spacerze, ale niestety było zimno, dopiero pod wieczór wyszło słonko i zrobiło się względnie, ale bez przesady.

Maciek już coś jęczy więc chyba zaraz pójdzie spać, a ja muszę zabrać się za dziennik, bo w poniedziałek mamy radę i muszę policzyć te wszystkie średnie, pouzupełniać rubryczki itd, itp... OOooooj, dużo tego ::)

eeeeee bez sensu k.urwa
nie ma tych wyników

teraz jest napisane, że wyniki będą 15 tego
no i k.urwa jest 15 i ich nie ma :p :p :p :p :p

ale wiocha

Witam wieczorkiem poznym :)

Sa wyniki juz.

U nas spoczko, dzien jak codzien :) Najpierw przeszla procesja, a my krylismy sie w domku przed slonkiem (bo raczki nam sie opalily troszke), a pozniej zakupy w realu i pozniej imprezka na placyku ;) ;D

reklama
Do góry