reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ja też mam zawsze bałagan w domu:p

najgorzej jest ze śmieciami, to niby przydział Damiana ale jak mu nie powiem to sam się nie ruszy:p

faktycznie pieluszek zużywamy dość dużo, najgorzej w nocy, bo mi się nie chce go przewijać bo wtedy się rozbudza i godzina snu w plecy...prawie zawsze Maks się obsikuje do szyi:D a i tak 2, 3 pieluszki w nocy zużywa
zresztą jak jest ciepło to śpi w samych pieluchach

dziś idę kupić te huggiesy wkładane jak majteczki, może będą lepsze

reklama
dzień dobry :)

pogoda dziś fatalna, leje ziąb i spać się chce

Kama spała w nocy fajnie, ale poszła spać dopiero 0 22.30, bo zabraliśmy ją aby oglądnęła dom - chyba się jej podobał, bo cały czas "gadała" i dziko się śmiala  :laugh:

mąż wybył przed 7 rano, bo roboty już ruszyły i wróci pewnie ok. 8 wieczorem, więc czeka mnie kolejny samotny dzień z Kamilą.

Grooha - szczęśliwej podróży i gratuluję wygranej :) - my nigdy nic nie wygraliśmy :p

Kangurki - Maks bardzo dużo pije ::) - co na to lekarz?

lekarz kazał zmierzyć cukier, był w porządku więc podobno nie mamy się czym martwić

ja się jednak martwię bo to trochę nienormalne żeby taki mały człowieczek tyle płynów potrzebował

Witam i ja.
Pogoda-do bani :mad:
Noc- w porzadku. :)
Moje Zdrowie- do d... :p
Kangurki dobrze ze zapas pieluch wygraliscie ;D
monia ale masz fajnie.
Juz pewnie oczami wyobrazni meblujesz sobie domek.

My juz za tydzien sie wyprowadzamy.
Ha i ostatnio sie dowiedzialam,ze z tej firmy co mamy internet tam nie ma zasiegu :mad:
Czyli nie bedziemy mieli tam neta :p
Ale cos sie wymysli ;D
marta ja tez co posprzatam to burdello bum bum mi sie robi
Ale to chyba z braku miejsca. Antek ma tyle gratow,ze nieda sie ich nigdzie upchac ;D

Anineczka jak to bez neta ...tak się nie da żyć :(
kangurki co do śmieci to u mnie tak samo jest:)
no i porządku za nic nie będzie chyba żeby się za dzieciakami chodziło i zabawki sprzątało :)

No wlasnie miyu, maz musi cos wymyslec, albo umre. ;D
A o porzadkach mojego meza to nic nie bede mowic...Niech sie sam wypowie jak tutaj zajrzy ;D
NO nie kochanie? ;D

anineczka pisze:
monia ale masz fajnie.
Juz pewnie oczami wyobrazni meblujesz sobie domek.

My juz za tydzien sie wyprowadzamy.
Ha i ostatnio sie dowiedzialam,ze z tej firmy co mamy internet tam nie ma zasiegu :mad:
Czyli nie bedziemy mieli tam neta :p
Ale cos sie wymysli ;D

ty tesz masz fajnie :) Anineczka
z internetem tam u nas to nie wiem jeszcze, na pewno coś będzie :)

Witam piekne Panie ;D

u nas nocka calkiem, calkiem - ale spalismy w trojke, bo nie mialam sily na walke z waiatrakami, Arisa ma sensor antylozeczkowy, po 5 min.we wlasnym lozeczku budzi sie i wraca do nas :(

kangurki moze Maksia po czyms suszylo? ;)

monia77 pisze:
Kama spała w nocy fajnie, ale poszła spać dopiero 0 22.30, bo zabraliśmy ją aby oglądnęła dom - chyba się jej podobał, bo cały czas "gadała" i dziko się śmiala :laugh:
wyobrazam sobie Kamilke dziko smiejaca sie ;D ;D ;D ;D ;D

u nas tez balagan non-top... moze gdyby byl drugi pokoj, to by mniej bylo... ::)
eee... nie ma sie co ludzic :p ;)

Anineczko nie mozna tak gwaltownie odstawiac internetu, to grozi zapascia ;)

reklama
kurcze a u mnie dośc dużo miejsca i dalej bałagan

kurde tak fajnie sie siedzi przed kompem, ale obowiązki wzywają ,ide obiad gotować :mad:
za chwile głodomor starszy wpadnie :p

Do góry