reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Grooszka gratulacje wygranej!

Mel
fajnie że wpadłaś. Dziewczyny szybko zauwazyły Twoja nieobecność. No bo jak to? forum bez Mel? To nie to samo forum ;)

Kinus moje dzieci tez spia w ciemnościach, chociaz nie zupełnie. Pod oknami mamy neony od reklam i nawet grube rolety nie radza sobie ze swiatłem. Spokojnie mogę wszystko robic bez lampki nocnej. Nawet przewijam Łukasza bez zapalania swiatła. :p

Co to ja jeszcze chciaam napisac??? ::) ::) ::) ::) Skleroza mnie ostatnio taka dopada, że aż się boję... >:D

Tuniu i Joanko dzielne matulki. Powodzenia i zdróweczka Wam życzę :-* :-*

reklama
beatka pisze:
o, to ja jestem na czasie ;) idę jutro, ale kurde... paragon trzeba mieć? bo ja raczej wywalam od razu :mad:

no to super Mel, pogoda nie jest najważniejsza na takich wypadach! przewietrzyłaś umysł i ciało :laugh:
czy to takie symboliczne pożegnanie z Bałtykiem? i Polską?
pożegnanie jeszcze nieeeee
ale jak już wpominałam nie będę się zbytnio rozklejała przed wyjazdem ;)
pożegnań nie będzie ;D bo wpadać będę do.... ojczyzny ::) to słowo brzmi bardzo patriotycznie ::)

Grooszka gratuluję 6 stóweczek :)

Joanka i Tunia jesteście najdzielniesze na całym bb !!!! i w ogóle na świecie !!!

Beatko, Vision Ekspress oglasza wszem i wobec, ze przyjmuja zwroty plynu nawet nie kupionego u nich, poza tym Ty kupilas zeby uzywac, a nie oddawac i paragon nie jest do uzywania potrzebny, a to juz nie Twoja wina, ze wycofuja produkt z rynku

dobranoc dziewczynki :)
Aniulka trzymaj sie jestes naprawde dzielna -podziwiam Cie za taki zapal - to ranne wstawanie :p i czas na wszystko- no i ze o nas nie zapominasz :)
Melanie ja tez nie lubie pozegnan -wiec sie nigdy nie zegnam- a z Polskim Baltykiem to napewno nigdy- ostatnio mi sie snilo, ze biegam na plazy w Gdyni pamietam dokladnie kazdy szczegolik :)

reklama
Bry...
Tym razem będe pierwsza ;D
Nocka spoko tylko dwie pobudki :)
Plan na dzis siedzenie w domu :)

Do góry